Saththa Posted June 24, 2016 Author Posted June 24, 2016 Że tak powiem nie zniosłam napięcia i już wczoraj byliśmy na pobraniu krwi aby wykluczyć, że coś niedobrego dzieje się z nerkami. Zrobiliśmy badania wszystko wygląda dobrze. jedyne co jest nie w porzadku to za wysokie pH moczu i te szczawiany ale poradzimy sobie jemy RC urinary także działamy :) Tazzmanek czuje sie dobrze :) I portret prawie rodzinny :) Quote
Margi Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Tazzmanku zdrowiej szybciutko i martw swojej pani. Zdjęcia cudne jak zawsze. Quote
WATACHA Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Może to chwilowe, u Leosia był mocznik sporo wyższy , a za jakiś czas bez podawania leków i bez zmian żywieniowych wszystko wróciło do normy. Quote
AnkaG Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Piękna rodzinka :) A Fisio lubi tak na rączkach? Quote
Saththa Posted June 27, 2016 Author Posted June 27, 2016 O 24.06.2016 o 10:49, Margi napisał: Tazzmanku zdrowiej szybciutko i martw swojej pani. Zdjęcia cudne jak zawsze. No mógłby nie martwić :P Dziekuje :) O 24.06.2016 o 20:42, WATACHA napisał: Może to chwilowe, u Leosia był mocznik sporo wyższy , a za jakiś czas bez podawania leków i bez zmian żywieniowych wszystko wróciło do normy. Za wysokie pH moczu ma i te siarczany. No i do tego bardzooooooooooooo dużoooooooo pije. Weci tutaj na miejscu kazali zmienić tylko karmę i poczekać 1m5- 2 miesiace i znowu zrobić badania i jakby nic się nie zmieniło to badanie krwi.. Ale konsultowałam się z wetem w szczecinie i sugerowali sprawdzenie czy z nerkami nic się nie dzieje. Wolałam sprawdzić od razu czy nerki są ok. O 25.06.2016 o 09:56, Paulina94 napisał: Super zdjęcia :) Dziękuję :) O 25.06.2016 o 18:55, AnkaG napisał: Piękna rodzinka :) A Fisio lubi tak na rączkach? Fixio wszystko lubi :P Ale nie koniecznie na dworzu i nie koniecznie ogólnie go nosic bo on cięzki jest... podejrzewam, ze wazy jakieś 13 kilo... . Jest na rękach aby nie było smyczy na zdjeciu. To całkiem wysoka górka z której jest przecudny widok na wszystkie psy jak na dłoni. A Fix kiedys nam tak psa zobaczył i poszeeeeeeedł. Wrócił co prawda, nie dobiegł do psa tylko zawołany się cofnął ale co miałam zawał to moje. Dlatego od tamtego czasu na górze zawsze jest na smyczy- chybaa, że ma sesje :P Quote
Saththa Posted July 14, 2016 Author Posted July 14, 2016 Przywlekłam foteczki... Pozdrawiamy tych co jeszcze nas odwiedzają :) Quote
Margi Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Zaglądają,w biegu, ale zaglądają i cudne foteczki oglądają. Quote
AnkaG Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Odwiedzają :) Jak pieseczki koo robią jak tam trawki nie ma? Quote
Saththa Posted July 15, 2016 Author Posted July 15, 2016 20 godzin temu, AnkaG napisał: Odwiedzają :) Jak pieseczki koo robią jak tam trawki nie ma? Na kamyczkach, na piaseczku albo na skałkach :P 20 godzin temu, Margi napisał: Zaglądają,w biegu, ale zaglądają i cudne foteczki oglądają. 17 godzin temu, WATACHA napisał: Pozdrawiamy :) 12 godzin temu, Paulina94 napisał: Cudne :) Fajnie, że jesteście :) Quote
malawaszka Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 ja tez, ja też jestem... foty oglądam i tu i na fb księzycowe krajobrazy są mega! Quote
ania0112 Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 Też zaglądam. Taz z rozwiana broda wymiata :) Quote
3 x Posted August 27, 2016 Posted August 27, 2016 O 2016-07-14 o 13:08, Saththa napisał: Przywlekłam foteczki... Pozdrawiamy tych co jeszcze nas odwiedzają :) to ja ;) 1 Quote
ania0112 Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 Co tam u.mend? U nas stare i głupie i głuche sa grzeczne a inka od lipca już 3 razy była u weta na 3 różne problemy... także dogania adopciaki ;) a jak tazio? Quote
ulana Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 No to jestem. Foteczki super. :) Podobno z radością zaglądasz na dogo - i co? Gdzie wpisy z ostatnich dni? ;) Quote
Saththa Posted September 26, 2016 Author Posted September 26, 2016 O 10.09.2016 o 13:08, ania0112 napisał: Co tam u.mend? U nas stare i głupie i głuche sa grzeczne a inka od lipca już 3 razy była u weta na 3 różne problemy... także dogania adopciaki ;) a jak tazio? Mielismy problemy z łapeczkami u Fixa bo sobie uszkodził ale juz wróciło do normy ;) Tazzman nadal na karmie weterynaryjnej. Miesiąc temu robilismy ponownie mocz. pH wróciło do normy natomiast zawartość siarczanów wapnia spadła ale jeszcze nie zadowalająco. za około 2 tyg. ponowne kontrolne badanie :) O 15.09.2016 o 14:11, ulana napisał: No to jestem. Foteczki super. :) Podobno z radością zaglądasz na dogo - i co? Gdzie wpisy z ostatnich dni? ;) Z radościa zaglądam :) Jedyny watek który zyje pełnią życia to zdaje się Waszkowe sznupy :) A ja od czasu do czasu przywlekam zdjęcia dla nie fejsbookowych ;) Ale ostatnio coś mi nie pokazywało, ze coś się u mnie dzieje to tez jakoś nie wchodziłam. A dziś trafiłam bo znowu subkrypcje nie działą... Ale prosze foteczki :) Z Tazziem ;) Fix Słodziak I Lenistwo z Tazzmanem Fix Słodziak II Quote
Saththa Posted September 26, 2016 Author Posted September 26, 2016 I spacerek we dwoje :) Lokator na gapę :) Quote
AnkaG Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Ha ha trochę ci się powieliło :) Ale dziękujemy za fotki.:) Ja mam zaznaczone obserwowane tematy i je widzę. Quote
Saththa Posted September 27, 2016 Author Posted September 27, 2016 17 godzin temu, AnkaG napisał: Ha ha trochę ci się powieliło :) Ale dziękujemy za fotki.:) Ja mam zaznaczone obserwowane tematy i je widzę. Do każdego postu chcą mi się dodawac te zdjęcia... Nie mogę ich tez usunąć z tych powielonych z wcześniejszych komentarzy bo mi dogo nie pozwala.... Cudnie naprawdę :P Mi nie działa w ogóle ta zakładka Aktywność. Quote
AnkaG Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Ja najeżdżam na prawy górny róg i klikam w nicka - tam się lista rozwija i mam obserwowane tematy (ktore sobie wcześniej odznaczyłam). Quote
Saththa Posted September 28, 2016 Author Posted September 28, 2016 O 27.09.2016 o 10:16, AnkaG napisał: Ja najeżdżam na prawy górny róg i klikam w nicka - tam się lista rozwija i mam obserwowane tematy (ktore sobie wcześniej odznaczyłam). Ooooooooo! dzięki ;) co prawda widze, że nie ma ostatniego precztanego postu ae dam radę :) Quote
Recommended Posts