zerduszko Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Przeczytałam Mendy, obejrzałam foto i poleciałam :eviltong: Quote
malawaszka Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 zerduszko napisał(a):Przeczytałam Mendy, obejrzałam foto i poleciałam :eviltong: to co Ty tam robisz w tym domu, ze tak nie masz czasu na nic hę? :errrr: :scared: Quote
Saththa Posted June 4, 2014 Author Posted June 4, 2014 zerduszko napisał(a):Przeczytałam Mendy, obejrzałam foto i poleciałam :eviltong: Dobrze ze pod zdjeciem nie bylo jakiegos torpedowego njusa :lol: malawaszka napisał(a):to co Ty tam robisz w tym domu, ze tak nie masz czasu na nic hę? :errrr: :scared: Ooooooooo :lol: AnkaG napisał(a):Ufryzowane ładne chłopaki :) tazzman :) idefixa nie ruszyłam :lol: Quote
ulana Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 O, a tu w pracy tazziową mam na zielono. :roflt: Wniosek stąd, że nie ma co się przejmować obróbką zdjęć, bo i tak każdy widzi inaczej i to bynajmniej nie przez daltonizm. ;) Quote
zerduszko Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 malawaszka napisał(a):to co Ty tam robisz w tym domu, ze tak nie masz czasu na nic hę? :errrr: :scared: Głownie leżę toples :evil_lol: Quote
Saththa Posted June 4, 2014 Author Posted June 4, 2014 zerduszko napisał(a):Głownie leżę toples :evil_lol: heheheeh Fajnie masz :) Quote
AnkaG Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Sandra tez tak możesz mieć :diabloti: 17-go idę do wetów G. usunąć kamień z zębów u Nusi. Na Szopena kosztuje 2 razy tyle a robi u G. Agnieszka. Quote
Saththa Posted June 4, 2014 Author Posted June 4, 2014 AnkaG napisał(a):Sandra tez tak możesz mieć :diabloti: 17-go idę do wetów G. usunąć kamień z zębów u Nusi. Na Szopena kosztuje 2 razy tyle a robi u G. Agnieszka. I mam w weekendy , nie bój nic :lol: No tak jak rozmawiałysmy... Quote
malawaszka Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 zerduszko napisał(a):Głownie leżę toples :evil_lol: to możemy się spodziewać, że niebawem znowu Wam przybędzie jak Damianowi takie widoki serwujesz :lol: Quote
Pink Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Male biale fajne ale ja wole czarne dumne - jakos ciagle mnie wzrok przyciaga :loveu: Mnie tez TZ do Waszki potowarzyszy chyba, bo bedzie mial domowke w ten Weekend akurat - dobrze by bylo, bo jak z W-wy ostatnio wracalismy, to ja na "wiercaco", bo tak mnie kregoslup napierniczal - no nie moge dlugo siedziec w jednej pozycji :placz: Quote
Saththa Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 Starzeje się... byłam wczoraj w sklepie zoologicznym i nic nie kupiłam :eek2: Quote
Saththa Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 malawaszka napisał(a):Sandra no naprawdę niepojęte :shake: No wiem własnie ejstem załamana. A dziś jeszcze odebrałam dowód bo poprzedni się kończy zaraz... Quote
wilczy zew Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Musze luknac kiedy moj sie konczy. To po co poszlas do zoologicznego? Quote
AnkaG Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Mój DO skończył sie w marcu... daję i nikt nie sprawdza daty. :) Quote
Saththa Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 wilczy zew napisał(a):Musze luknac kiedy moj sie konczy. To po co poszlas do zoologicznego? Po smaczki :loveu: Ale nie mieli nic ciekawego :) do tego nie lubie jak sa porozpakowywane paczki.. i wszystko lezy i sie suszy :shake: rozumiem, ze jak sa 1 kilo smaków.. ale jak w paczce sa 4 sztuki to na cholere rozpakowywac :razz: AnkaG napisał(a):Mój DO skończył sie w marcu... daję i nikt nie sprawdza daty. :) Ja nie miałam wyboru nie mogłabym sie zalogowac do banku to po pierwsze... po drugie... za brak waznego dowodu osobistego jest kara :) Quote
AnkaG Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Zawsze mogę zrobić z siebie blondynkę :) Prawko mam ważne :) I paszport :) Quote
ulana Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Też nie lubię takich pootwieranych. A gdzie niedzielne zdjątka? Quote
Saththa Posted June 11, 2014 Author Posted June 11, 2014 NIe ma zdjeć;) :mdleje: Jako, ze ejdziemy do Magdy w piątek... opitoliłam Idefixa.... Gdzie słowo "opitoliłam" to akurat dorbze powiedziane ;) zdjęć nie mam. Ta Menda nie ustoi ani sekundy... :lol: Quote
Pink Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Czyli znaczy sie, tak na ostro opitolilas :megagrin: Mnie by sie przydalo Hippa ogolic ale ja juz sie do niego nie dotykam, bo nie dosc ze sie umorduje jak mrowa robotnica, to jeszcze i tak maszynke zapcham i guzik z tego bedzie. Quote
Saththa Posted June 11, 2014 Author Posted June 11, 2014 Pink napisał(a):Czyli znaczy sie, tak na ostro opitolilas :megagrin: Mnie by sie przydalo Hippa ogolic ale ja juz sie do niego nie dotykam, bo nie dosc ze sie umorduje jak mrowa robotnica, to jeszcze i tak maszynke zapcham i guzik z tego bedzie. NIeee ;) Łapki i firanke zostawiłam :multi: i brode też;) Quote
Recommended Posts