nati_92 Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Bosko Diorek jest jak Mała czarna zawsze poręczny:) Quote
ewatr Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 hopaj dużaku :multi: bo domku na stałe też szukasz ! Quote
& Gloria & Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Witajcie! W jakim schronisku znajduje się LORD! Jaki jest jego stan. Mam nadzieję, że mogę jakoś pomóc tylko muszę jeszcze wiedzić kilka rzeczy! ;-) Quote
Ania_i_Kropka Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Lord jest w schronisku w Olsztynie. Lordzik ma problemy z łapkami. Tak poza tym jest zdrowy. Quote
& Gloria & Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 OK! Dzięki, na 100% zadziałam, ale nic wielkiego nie obiecuję! BUZIAKI! POWODZENIA LORD! Quote
Ania_i_Kropka Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 To działaj działaj.:p Lordzik pilnie potrzebuje domku!!! Quote
gieraffa Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 "CZLOWIEKI mowia, ze nie jestem taki stary zeby miec problemy z lapkami...ale to nie tylko wiek i wilgoc...poprostu czasem mam dosc...nie chce mi sie wstac...poprostu czasem brakowalo mi sil bo nie mam dla kogo walczyc...poddawalem sie...teraz staram sie myslec pozytywnie...opiekuja sie mna wspaniale osoby...dbaja o to bym sie nie przemeczal...przytulaja...dobrze mi z nimi...ale chcialbym czegos wiecej...wlasnego CZLOWIEKA..." Quote
Neris Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Lordziku, czy ty jedziesz w końcu do ZuziM? Quote
ewatr Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 co u Lorda słychać szykuje juz walizki :eviltong: ? Quote
zuziaM Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Neris napisał(a):Lordziku, czy ty jedziesz w końcu do ZuziM? Jeszcze nie jestem gotowa na przyjecie nowego psiaka, a tu tyle prosb z kazdej strony sie posypalo o domek tymczasowy, ze glowa mnie juz boli - z tej strasznej niemocy :placz: ! Tak bardzo by sie chcialo pomoc wszystkim, a mozliwosci ograniczone potwornie :placz: ! Szczegolnie powazna prosba jest o domek dla ALMY, ktora mieszka w parku w centrum miasta ! Nie ma schronienia nad glowa, a zrobilo sie zimno i deszczowo - Alma zostala zraniona w glowe i rana jej sie paprze ..... ja juz po prostu szaleje - trzeba dokonac wyboru, a on jest najtrudniejszyw calym moim dotychczasowym zyciu. W dodatku nasza nowa psina Isia juz nam raz zwiala ( zagubila sie calkiem, jak odeszla troszke dalej od domu ) i trzeba jej poswiecic troche wiecej czasu, zeby poznala okolice i nie bladzila nam wiecej. I co ja mam robic :wallbash: ? ? ? ? ? Quote
Neris Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Najważniejsze to pozostać przy zdrowych zmysłach. Zyczę Ci tego ja i moje siedemnastopsie stado. Quote
ewatr Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Neris napisał(a):Najważniejsze to pozostać przy zdrowych zmysłach. Zyczę Ci tego ja i moje siedemnastopsie stado. Zuzia M - słuchaj Neris :loveu: ona mając 17 szczęśc wie co mówi :evil_lol: ;) ja to sie nawet nie smiem odzywać :eviltong: Quote
zuziaM Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Neris napisał(a):Najważniejsze to pozostać przy zdrowych zmysłach. Zyczę Ci tego ja i moje siedemnastopsie stado. :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Matko kochana ! Nic innego nie przychodzi mi do glowy ! Jak mozna to opanowac ? ? ? Przeciez kazdy z tych psiakow jest inny ... inny charakter ... inne potrzeby .... Mam nadzieje, ze z czasem nabiore doswiadczenia i bede mogla pomagac kilku psiakom jednoczesnie, ale i tak pewnie nie wiecej jak 3 naraz... Przeciez z taka czeredka to trzeba byc 24 godz. na dobe ! I miec oczy i uszy wokolo glowy .... Podziwiam szczerze ... ogromne serce :loveu: ! Quote
Neris Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 No więc właśnie ja jestem non stop w domu. Nie biorę żadnych agresorów, żadnych rzucających się na innych, albo przynajmniej mam taką nadzieję... zapraszam na wątek Sary Radom ku przestrodze. Do wczoraj nie mieliśmy żadnych scysji. Dla wyjaśnienia - posiadanie siedemnastu psów nie było moim życiowym marzeniem i nie nazywam się Wioletta Villas. Quote
ewatr Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Neris napisał(a): Dla wyjaśnienia - posiadanie siedemnastu psów nie było moim życiowym marzeniem i nie nazywam się Wioletta Villas. tak sie dawno nie usmiałam :evil_lol: / a jestem w pracy i troche sie na mnie dziwnie patrzą ciekawe czemu :eviltong: / dobre ;) Neris Quote
Ania_i_Kropka Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Lordzie wracamy na pierwszą stronę!!! Quote
ewatr Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Lordzik a czy ty pojedziesz na zimę do ZuziM ? czy to jeszcze nie jest pewne ?:oops: Quote
Recommended Posts