Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 894
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"CZLOWIEKI mowia, ze nie jestem taki stary zeby miec problemy z lapkami...ale to nie tylko wiek i wilgoc...poprostu czasem mam dosc...nie chce mi sie wstac...poprostu czasem brakowalo mi sil bo nie mam dla kogo walczyc...poddawalem sie...teraz staram sie myslec pozytywnie...opiekuja sie mna wspaniale osoby...dbaja o to bym sie nie przemeczal...przytulaja...dobrze mi z nimi...ale chcialbym czegos wiecej...wlasnego CZLOWIEKA..."

Posted

Neris napisał(a):
Lordziku, czy ty jedziesz w końcu do ZuziM?

Jeszcze nie jestem gotowa na przyjecie nowego psiaka, a tu tyle prosb z kazdej strony sie posypalo o domek tymczasowy, ze glowa mnie juz boli - z tej strasznej niemocy :placz: ! Tak bardzo by sie chcialo pomoc wszystkim, a mozliwosci ograniczone potwornie :placz: !
Szczegolnie powazna prosba jest o domek dla ALMY, ktora mieszka w parku w centrum miasta ! Nie ma schronienia nad glowa, a zrobilo sie zimno i deszczowo - Alma zostala zraniona w glowe i rana jej sie paprze ..... ja juz po prostu szaleje - trzeba dokonac wyboru, a on jest najtrudniejszyw calym moim dotychczasowym zyciu.
W dodatku nasza nowa psina Isia juz nam raz zwiala ( zagubila sie calkiem, jak odeszla troszke dalej od domu ) i trzeba jej poswiecic troche wiecej czasu, zeby poznala okolice i nie bladzila nam wiecej.

I co ja mam robic :wallbash: ? ? ? ? ?

Posted

Neris napisał(a):
Najważniejsze to pozostać przy zdrowych zmysłach.
Zyczę Ci tego ja i moje siedemnastopsie stado.

Zuzia M -

słuchaj Neris :loveu: ona mając 17 szczęśc wie co mówi :evil_lol: ;)

ja to sie nawet nie smiem odzywać :eviltong:

Posted

Neris napisał(a):
Najważniejsze to pozostać przy zdrowych zmysłach.
Zyczę Ci tego ja i moje siedemnastopsie stado.

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Matko kochana ! Nic innego nie przychodzi mi do glowy !
Jak mozna to opanowac ? ? ? Przeciez kazdy z tych psiakow jest inny ... inny charakter ... inne potrzeby ....
Mam nadzieje, ze z czasem nabiore doswiadczenia i bede mogla pomagac kilku psiakom jednoczesnie, ale i tak pewnie nie wiecej jak 3 naraz... Przeciez z taka czeredka to trzeba byc 24 godz. na dobe ! I miec oczy i uszy wokolo glowy ....

Podziwiam szczerze ... ogromne serce :loveu: !

Posted

No więc właśnie ja jestem non stop w domu. Nie biorę żadnych agresorów, żadnych rzucających się na innych, albo przynajmniej mam taką nadzieję... zapraszam na wątek Sary Radom ku przestrodze.

Do wczoraj nie mieliśmy żadnych scysji.

Dla wyjaśnienia - posiadanie siedemnastu psów nie było moim życiowym marzeniem i nie nazywam się Wioletta Villas.

Posted

Neris napisał(a):

Dla wyjaśnienia - posiadanie siedemnastu psów nie było moim życiowym marzeniem i nie nazywam się Wioletta Villas.

tak sie dawno nie usmiałam :evil_lol: / a jestem w pracy i troche sie na mnie dziwnie patrzą ciekawe czemu :eviltong: /

dobre ;) Neris