patch75 Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Lordzik, nie darujemy Ci-musisz znalezc dom! Do gory!! Quote
Neris Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Ja tak kocham podhalany... Niech ktoś pokocha Lorda! Quote
Ania_i_Kropka Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Lordzik hop!!! Przed zimą musisz mieć domek:-( Quote
nati_92 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Gdzieś tam na pewno zceka ten dom dla Lordzika.... Tylko gdzie?? ZNAJDZMY GO!! Quote
patch75 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 wczoraj z moja mama rozmawialam i meczylam ja pytaniami czy zna kogos , kto chcialby adoptowac pieska, zdjecie jego jen wyslalam i naciskalam aby wywiad ze znajomymi przeprowadzila:-( czasami na spacerach z moim psem widywalam takiego mezczyzne z suczka podhalanka, wiem, ze stara byla, moze juz odeszla, ah! gdybym go chociaz w koncu znowu zobaczyla, to bym zagadala, zapytac nie szkodzi:-( Quote
nati_92 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Lordzik siedzi w klatce i zceka... Kiedy widzi zawsze mnie pzrechodzącą obok albo wchodzącą do baraku z kotami wyje i prosi o spacerek.. Jak juz wychodzi z klatki podbiega i sie przytula... ostatnio nawet skakał na mnie czego efektem było poźniejsze przewracanie się.....:-( Mimo wszytsko to kochany psiak:loveu: Quote
patch75 Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Jest bardzo wdzieczny; tak fajnie przytula swoj duzy leb, zeby go poglaskac:loveu: Naprawde bardzo wyjatkowy pies Lord szukaj domu! Quote
DarkAngels Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Pomóżcie Lordowi. On naprawde potrzebuje swojego cieplutkiego domu przed zimą. Lordzik szukaj pana:) Quote
nati_92 Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Czy wy znacie takie zwierze, Co do pyska wszystko bierze ? Jest kudłate i bez łat Ogon nosi byle jak Oczy ciemne i błyszczące, Brwi jak zachodzące słońce, Futro ma w kolorze piasku I błyszczące w słońca brzasku. Cztery łapy, pysk i ogon, Chodzi zawsze swoją drogą. Mleka nie da, jaj nie znosi, Za to bardzo pięknie prosi. Dodam jeszcze to nie krowa, Czy już wiecie o kim mowa ? Serce wielkie, węch wspaniały, Przy tym pływak doskonały. Z dziećmi nawet "to" wytrzyma, Powiem tylko, że to psina. Więcej już Wam nie podpowiem Jak ten pies się w Polsce zowie ... Lordzik hop!!!! Quote
patch75 Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Ten pies to oczywiscie Lord! Niech ktos zaoferuje Lordowi dom, chociaz tymczasowy:-( Quote
patch75 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Lordzik, kiedy Ty wreszcie znajdziesz domek???:-( Quote
patch75 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Kiedy wreszcie los usmiechnie sie do Lorda?? Quote
nati_92 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Lordzik hop!! Jutro nie wpadne:-( POradzisz se beze mnie?? Quote
patch75 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Moze Przemek da rade go wyprowadzic, poprosze go. A jak nie, to sprobujemy go qziasc na spacer we wtorek Quote
nati_92 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Patch Lord juz nie wychodzi za teren bo szybkoslabnie wystarczy go wypuscic i on po terenie pobiega tylko trzeba go pilnowac:) Quote
DarkAngels Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Hej. Lord był wczoraj na spacerku na polanie :) Gdy go chciałem spowrotem wsadzić do boxu zaczoł piszczeć i sie do mnie przytulać. Kiedy on wreszcie znajdzie swój ukochany, ten jedyny ciepły domek ?? :-( Quote
Recommended Posts