Ela_and_Krzys Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 A co tam w ogóle u Lordzika? Jak stan zdrowia? Quote
nati_92 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 stan zdrowia jak na arzie bez zmian dlaej ciezkkom mu chodzic:( Quote
Ania_i_Kropka Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Lordzik hop na pierwszą stronę szukać domku. Zima się zbliża a dla Ciebie to najgorszy okres!!! Quote
nati_92 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Lordzik dostał dziś do boksu dwóch nowych kolegów oczywiście wszyscy sie polubili;) Lordziu nie spadaj tak nisko Hop na pierwszą strone!!! Quote
nati_92 Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 dzis poszłam z Lordem i jak zawsze dodatkowo z Diorem an spacerek;) Lordzik chyba czuje się lepeij bo moim spacerze jeszcze inne dziewczyny zabrały go na spacerek;) Na spacerze nawet chetnie chodzil po gorkach i dolkach i sam z nich wychodzil Juz nie lubie boksu bo trzeba go do niego zaciagac... Kiedys sam wchodzil teraz juz nie Lord hop na pierwsza strone!! Quote
Ania_i_Kropka Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Zbliża się jesien a później zima. Lordzik nie da rady przetrwać w schronisku. On potrzebuje ciepłego domku i miłości. POMÓŻMY MU!!!! Quote
ewatr Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 nowa ciotka wzięła cie do podpisu :oops: moze ktos go zauważy :lol: Quote
ewatr Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='Ania_i_Kropka']Zbliża się jesien a później zima. Lordzik nie da rady przetrwać w schronisku. On potrzebuje ciepłego domku i miłości. POMÓŻMY MU!!!! no własnie a gdzie sie wszyscy podziali nawet Lorda nie odwiedzaja :-( Quote
Ania_i_Kropka Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 lordzik hop! DOMEK PILNIE POTRZEBNY!!! Quote
ewatr Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 to moze przypomne jaki jestem piekny :loveu: Jestem taki przystojny.... dlatego ciocie mnie uwielbiają ja też je lubie ( straszny pieszczoch ze mnie ) POKOCHAJ MNIE!!! śliczny ogromniak potrzebuje pomocy przed zimą :multi: Quote
nati_92 Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Lordzik bedzie jutro w gazecie Olsztynskiej Miejmy nadzieje ze szybko znajdzie nowy dom Quote
ewatr Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 arystokrato moze w gazecie cie wypatrza :loveu: Quote
nati_92 Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 niestety tak:-( Miejmy nadzieje ze szybko pojawi sie nowy domek;) Quote
Ania_i_Kropka Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 Niestety Lordzik nadal siedzi w schronisku:-( . Dzisiaj wprawdzie pojawili się ludzie, którzy wypatrzyli Lorda w gazecie, ale biedactwa nie doczytały, że pies ma 7 lat i gdy się o tym dowiedzieli usłyszałam tylko pytanie a nie macie młodszych? :angryy: Quote
Ania_i_Kropka Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 Lordzik na pierwszą stronę szukać domu przed zimą!!! Quote
ewatr Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Ania_i_Kropka napisał(a):Niestety Lordzik nadal siedzi w schronisku:-( . Dzisiaj wprawdzie pojawili się ludzie, którzy wypatrzyli Lorda w gazecie, ale biedactwa nie doczytały, że pies ma 7 lat i gdy się o tym dowiedzieli usłyszałam tylko pytanie a nie macie młodszych? :angryy: Lordzik widocznie to nie byli Twoi ludzie :shake: dalej szukamy w takim razie przed zimą domu dla dojrzałego ;) psa Quote
Recommended Posts