Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 894
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nati_92 napisał(a):
andzieje z enie juz ZuziaM dawno nie wpadła ani o niczym nie informowała:( mozecie ja zapytac co dalej??bo ja teraz nie mam za bardzo czasu

:???: :???: ciekawe jaka decyzja ?

Posted

nati_92 napisał(a):
pisałąm była akurat na dogo i nawet nie odpisała na pma widze ze Lorda nie odwiedziła:shake:

Przepraszam, bylam ba dogo , ale wlasnie wpisywalam sie do pozakladanych przez siebie watkow - mamy 6 psow, dla ktorych szukamy domow - umiescilam je wszystkie w hoteliku .... bo nie mam mozliwosci - nadal - pomocy osobiscie.
Nie rozumiem tylko za bardzo, dlaczego pisze ktos o zimnie ....i ze jego lapki przez to zimno cierpia .... czy on nie ma cieplej budy ?
Jesli nawet trafi do domku tymczasowego, to tez moze to byc przeciez budka na dworze ...:roll: . Wiec moze po prostu zebrac pieniadze na duza, wygodna i ocieplona porzadnie bude dla Lorda - wyscielona suchym i miekkim materacem ze sloma w srodku ?
Przepraszam, ze moze zabrzmialo to jak wymadrzanie, bo pewnie i to juz staralyscie sie zalatwiac, ale ja nie znam szczegolowo jego sytuacji w schronisku.
A uwierzcie mi, ze ten psiak bardzo mnie urzekl ... chcialabym pomoc, ale nie dam rady ... a juz na pewno nie moge go wziac do domu....

Posted

zuziaM napisał(a):
Przepraszam, bylam ba dogo , ale wlasnie wpisywalam sie do pozakladanych przez siebie watkow - mamy 6 psow, dla ktorych szukamy domow - umiescilam je wszystkie w hoteliku .... bo nie mam mozliwosci - nadal - pomocy osobiscie.
Nie rozumiem tylko za bardzo, dlaczego pisze ktos o zimnie ....i ze jego lapki przez to zimno cierpia .... czy on nie ma cieplej budy ?
Jesli nawet trafi do domku tymczasowego, to tez moze to byc przeciez budka na dworze ...:roll: . Wiec moze po prostu zebrac pieniadze na duza, wygodna i ocieplona porzadnie bude dla Lorda - wyscielona suchym i miekkim materacem ze sloma w srodku ?
Przepraszam, ze moze zabrzmialo to jak wymadrzanie, bo pewnie i to juz staralyscie sie zalatwiac, ale ja nie znam szczegolowo jego sytuacji w schronisku.
A uwierzcie mi, ze ten psiak bardzo mnie urzekl ... chcialabym pomoc, ale nie dam rady ... a juz na pewno nie moge go wziac do domu....

Zle nas zrozumiałas budy etraz nie ma bo ma boks z wejściem do środka gdzie jest mu cieplej niz w budzie....:)
patch75 tak pisałą bo ona również angażuje sie do znalezienia moj kochającego i ciepłego domku....

W takim arzie rozumiem ze szukamy dalej tymczasu... Dobzre zrozumiałam??

Posted

boks swoja droga, ale fakt jest taki, ze pies bedzie jednak przebywal na powietrzu w zimnie dluzej niz powinien, a to dla jego lap nie jest dobre. Boks to oczywiscie mniejsze zlo, ale nie ma to jak dom, gdzie ktos moglby sie nim dobrze zajac

Lord do gory! Szkoda, zeby taki pieszczoch przebywal w schronisku