Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lordzik powinien dawno siedziec W jakims domku i wygrzewac sie na sloneczku no ale teraz to jakos by nawey nie polezal...Zimno...O! to przy kominku!! Slicznie by to wygladalo :) Juz sobie to wyobrazam :) Ale Dlaczego on siedzi :placz: :placz: :placz: Szukaj Domciu!! HOPAJ!!!!!!!! :multi: :multi:

• Replies 894
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='przemas-ol']Kto pokocha takiego cudnego psiaka jak Lord. Niedźwiedź szukaj domku /quote]

skonczyło sie paniowanie arystokrato :evil_lol:

teraz jest niedzwiedz..................

dobrze byle ta promocja dała dom :diabloti:

Posted

Lordzik na dzisiejszym spacerku anwet całkiem nie zle sie trzymał. Ani razu sie nie pzrewrócił tak sa efektymojego przytrzymywania go an terenie schrona;) dziś juz z nim wyszłam do lasku:)

Posted

Lordzik siedział dziś ze mna na terenie przy drzewkach wylegiwał sie a ja go skubałam z siersci jak chciałam mu obciąć kołtuny to gwałtownie sie podniósł i uciekł na drugą strone schronu:)

Posted

nati_92 napisał(a):
Lordzik siedział dziś ze mna na terenie przy drzewkach wylegiwał sie a ja go skubałam z siersci jak chciałam mu obciąć kołtuny to gwałtownie sie podniósł i uciekł na drugą strone schronu:)

Lordzik musisz wygladać przyzwoicie bo cie nikt nie zechce :evil_lol:

trzeba znosić dzielnie wszelkie prace upiekszajace ;)