Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lord przez 7 lat był kochanym i rozpieszczanym psiaki. Żył szczęśliwie u boku swoich właścicieli wraz z 2 letnią koleżanką tej samej rasy. Niestety jego Pan zmarł, a Lordzik został oddany do schroniska. Przez pierwsze 2 tygodnie tylko leżał zrezygnowany w boksie, nie wychodził nawet na wybieg. Teraz psiak powoli akceptuje schronisko jako swój dom. Gdy podchodzi się do jego boksu merda ogonkiem i cieszy się jak szczeniak. Na spacerkach zmienia się nie do poznania, jest radosny i wesoły. Lord bardzo pilnie potrzebuje nowego domku, chociaż tymczasowego. Jego wiek i schroniskowe warunki sprawiły, że Lordzik ma poważne problemy z łapkami. Ma problemy z wstawaniem i chodzeniem. Wczoraj nie mógł się podnieść po wizycie u weterynarza. Lord dostaje leki na łapki i śpi na kołdrze, ale niestety to nie wiele pomaga. Jedyną szansą dla tego cudownego psa jest nowy dom, w którym Lordzik będzie miał warunki takie na jakie zasługuje i takie do których był przyzwyczajony od szczeniaka. POMÓŻMY LORDOWI ODZYSKAĆ SPRAWNOŚĆ!!!

A oto piękny Lord

W schronisku Lordzik zaprzyjaźnił się z małym kundelkiem o imieniu Dior. Oba psiaki są nierozłączne, wszystko robią wspólnie jedzą śpią. Lord odmawia pójścia do gabinetu weterynaryjnego jeżeli nie ma obok jego małego towarzysza. Dior dzielnie wspiera swojego przyjaciela gdy ten ma gorszy dzień i nie może się podnieść. Dior jest zawsze obok niego. Dior jest malutkim kundelkiem, który strasznie garnie się do ludzi. Gdy tylko ma okazję pakuje się na kolana i przytula. Ma problem z nadwagą.

• Replies 894
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Lordzik na prawdę bardzo pilnie potrxzebuje nowego domku!!! Ten psiakj marnieje z dnia na dzień. Proszę pomóżmy mu!!!

Ania_i_Kropka, czy Lord był ogłaszany gdzieś poza dogomanią?

Posted

W internecie jest na psy.pl. Kilka razy był w gazecie,ale nikt się nim nie interesował. Lordzik to cudowny i przekochany pies. Może allegro? Tylko ktoś musiałby mi pomóc bo ja niestety jeśli chodzi o takie rzeczy to mam dwie lewe ręce:oops:

Posted

Ania, to wyślij mi tekst z jakim chcesz go ogłaszać. Krótki i taki... no wiesz, wyciskacz łez. I namiar na kogoś, kto będzie odpowiadał za adopcje. Wystawię go na allegro i jeszcze w parę miejsc.