Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jest piękny :loveu::loveu::loveu:

Aniu, a tak właściwie to co z tymi łapami? dysplazja, czy reumatyzm? co jeszcze coś innego?

Podmieniam zdjęcia w ogłoszeniach, na tych wygląda cudnie!!!

• Replies 894
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lordzik cały czas jest w schronisku. Na szczęście jego łapki już mniej mu dokuczają. W sobotę nie mogłam go zapakować z powrotem do boksu. Biedulek tak chciał sie jeszcze poprzytulać a ja musiałam go tam zostawić:placz: :placz: :placz:

Posted

Lord czeka...Siedzi sobie w klatce z Diorem i wypatruje...Oczekuje...Nasłu****e...Zastanawia się kiedy przyjdzie ktoś kto okaże mu odrobinę zainteresowania, zawoła do siebie i przytuli. Tak bardzo tego pragnie. Tak kocha ludzi...Jego miłość jest szczera...Każdego dnia zastanawia się "dlaczego nie wybrali właśnie mnie...czy jestem za brzydki??...może za stary??...a może myślą że już się pogodziłem ze swym losem, że uznałem schronisko za swój dom?? ale prawda jest inna, mam co jeść, mam gdzie spać, nawet mam wspaniałego kolegę - ale nic nie jest w stanie zastąpić mi ciepłego kochającego domku...potrzebuję człowieka, chcę czuć się potrzebny, kochany...ale to tylko marzenie psa ze schroniska..."

Posted

Właśnie... wystawiłam już 3 aukcję Lorda na allegro i za każdym razem mam obserwatora... czy to ktoś z dogomaniaków??? :shake: czy też ktoś obserwuje i nie może się zdecydować :cool1:

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Jak na razie w sprawie Lorda dzwoniły 2 osoby. Pani z Gdańska, która miała się zastanowić i oddzwonić i niestey cisza. I Pan z Warszawy, ale niestety stwierdził, że Lord jest za stary!!!

za stary :-o też coś :eviltong: ledwie średniak :loveu: