Camara Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 jest piękny :loveu::loveu::loveu: Aniu, a tak właściwie to co z tymi łapami? dysplazja, czy reumatyzm? co jeszcze coś innego? Podmieniam zdjęcia w ogłoszeniach, na tych wygląda cudnie!!! Quote
Ania_i_Kropka Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 To najprawdopodobniej reumatyzm. Na szczęście Lordzik dobrze reaguje na leki. Nadal ma problemy z wsztawaniem, ale chodzi już bez problemu, wczoraj na spacerku nawet trochę boiegał. Quote
Ania_i_Kropka Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Przystojny blondyn szuka kochającego domku!!! Quote
Ania_i_Kropka Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 Mam ogromną prośbę czy ktoś mógłby zrobić Lordzikowi banerek? Quote
da-NUTKA Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Czy ktos to potrafi - pomóżcie Lordzikowi. Danka Quote
Ania_i_Kropka Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 W czwartek dzwoniła do mnie Pani z Gdańska zainteresowana Lordzikiem. Ma się jeszcze odezwać. Poczekamy, zobaczymy.Mam nadzieję, że się odezwie!!! Quote
Camara Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Na wszelki wypadek Lord ponownie na allegro, bo poprzednia aukcja już się zakończyła: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=112197692 Quote
Ania_i_Kropka Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Lordzik cały czas jest w schronisku. Na szczęście jego łapki już mniej mu dokuczają. W sobotę nie mogłam go zapakować z powrotem do boksu. Biedulek tak chciał sie jeszcze poprzytulać a ja musiałam go tam zostawić:placz: :placz: :placz: Quote
Ania_i_Kropka Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Lord czeka...Siedzi sobie w klatce z Diorem i wypatruje...Oczekuje...Nasłu****e...Zastanawia się kiedy przyjdzie ktoś kto okaże mu odrobinę zainteresowania, zawoła do siebie i przytuli. Tak bardzo tego pragnie. Tak kocha ludzi...Jego miłość jest szczera...Każdego dnia zastanawia się "dlaczego nie wybrali właśnie mnie...czy jestem za brzydki??...może za stary??...a może myślą że już się pogodziłem ze swym losem, że uznałem schronisko za swój dom?? ale prawda jest inna, mam co jeść, mam gdzie spać, nawet mam wspaniałego kolegę - ale nic nie jest w stanie zastąpić mi ciepłego kochającego domku...potrzebuję człowieka, chcę czuć się potrzebny, kochany...ale to tylko marzenie psa ze schroniska..." Quote
gieraffa Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Czy na prawdę nikt nie chce przesłodkiego misia?:-( Quote
Camara Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Właśnie... wystawiłam już 3 aukcję Lorda na allegro i za każdym razem mam obserwatora... czy to ktoś z dogomaniaków??? :shake: czy też ktoś obserwuje i nie może się zdecydować :cool1: Quote
Ania_i_Kropka Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Jak na razie w sprawie Lorda dzwoniły 2 osoby. Pani z Gdańska, która miała się zastanowić i oddzwonić i niestey cisza. I Pan z Warszawy, ale niestety stwierdził, że Lord jest za stary!!! Quote
Camara Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Ania_i_Kropka napisał(a):Jak na razie w sprawie Lorda dzwoniły 2 osoby. Pani z Gdańska, która miała się zastanowić i oddzwonić i niestey cisza. I Pan z Warszawy, ale niestety stwierdził, że Lord jest za stary!!! za stary :-o też coś :eviltong: ledwie średniak :loveu: Quote
Ania_i_Kropka Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Lordzik cały czas czeka na kogoś kto go pokocha:placz: Quote
nati_92 Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 KOchany Lordzik szkoda Ania ze nie mozemy z nim na imprezy jezdzic... tam by na pewno znalazl domek;] Kocham cie Lord=*:loveu: Quote
Recommended Posts