Pianka Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Tak Korek to taki mały łobuz. Zresztą pisałam na samym poczatku, że najlepszy dom bez innych zwierząt. Najbardziej mnie martwi to, ze on coraz częściej wszczyna te bójki. Przy mnie stara się byc spokojny. Z poczatku jak inny pies tez sie tulił do mnie to go atakował a ostatnio jak byłam to nawet nie warczał. Przy mnie naprawde stara się być spokojny, bo wie, ze ja nie toleruje bójek. Ale gdy mnie nie ma w schronie nie moge tego pilnować. A i gdy Korek był jeszcze na wolności na naszym osiedlu to bójek nie wszczynał. Zdarzało mu się warczec na przeciwnika, ale żeby zaraz gryźc sie to nie:shake: Zresztą nawet fajnie bawił się z moim psem. Może schronisko tak źle na niego wpływa??:-( Quote
jnk Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Im sterylizacja nastąpi szybciej, tym większa szansa na to, że naganne zachowania nie utrwalą się w umyśle Korka. Bo jeśli pies jest sterylizowany w starszym wieku, szansa na to, że zabieg zmieni jego psychikę jest dużo mniejsza. Nasze i psie także zachowania nie są wyłącznie kwestią hormonów, ale także przyzwyczajeń. Im pies starszy, tym silniej zakodowane ma pewne zachowania. Tak więc - Korek do sterylki!!! Quote
Pianka Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Koreczku na góre. Może jutro będe u ciebie:p Quote
joannal Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Korek podbija serca, a my podbijamy Korka :loveu: Quote
Pianka Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 Korek juz tak ślicznie chodzi na smyczy:loveu: I jak wyciągam smycz z kieszeni, to nie ucieka jak na początku, tylko się cieszy. On wie, że smycz=spacerek. On jest taki mądry:loveu: Czemu go nikt nie chce? Quote
jnk Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Pianka napisał(a):Czemu go nikt nie chce? Pianko, to jest pytanie retoryczne. A może inaczej - odpowiedzi można by mnożyć w nieskończoność. Czemu Korka nikt nie chce? A dlaczego nikt nie chce tysięcy psów w całym kraju? I pewnie milionów na świecie? :-( Quote
agula Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 oj ten Korek, taki fajny psiak i nic:confused: gdzie domek? Quote
jnk Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Korek, wiem, że upał i nic się nikomu nie chce, ale spacer na 1. stronę jest konieczny! Quote
agula Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 cioteczki co jest z wami? Korek tak dalek:shake: Quote
joannal Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Koreczku piesku potrzebujesz kochany, przekochanych właścicieli. I cioteczki musza Ci taki wyczarować.:roll: . Quote
syla00 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Pianka']Wrzuci ktos znów Korka na allegro? służe:lol: korek na allegro http://www.allegro.pl/item112672623_korek_kto_go_pokocha_.html Quote
joannal Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Boziu niech ktos tę mordeczke wypatrzy :roll: . Quote
Pianka Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='syla00']służe:lol: korek na allegro http://www.allegro.pl/item112672623_korek_kto_go_pokocha_.html Dziękuje:loveu: Ja nie wiem jak wy wrzucacie to na allegro. Jakbym wiedziała to bym sobie sama to zrobiła:p Quote
Recommended Posts