ewatr Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 a dla przypomnienia wyglądam tak : Zobaczcie on kocha dzieci:loveu: A tu jak potrafi jeszcze zaufac człowiekowi i prosić o piszczoty: Quote
agula Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 :shake: Korek nadal bez domku a tu wakacje, cioteczki wyjadą, zapomna o pieseczku.:nono: Quote
ewatr Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 agula napisał(a)::shake: Korek nadal bez domku a tu wakacje, cioteczki wyjadą, zapomna o pieseczku.:nono: pojechac to może i pojadą ;) ale nie zapomną będą szukać piesków po powrocie :oops: oby już w nowych domach :lol: Quote
jnk Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Też zaraz wyjeżdżam, ale wszystkie wątki o "swoich" psiakach mam w subskrypcji, więc zaraz po powrocie je odnajdę i sprawdzę, jak się sprawowały ciotki, które zostały "na dyżurze" :) Quote
Pianka Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Mój biedaku hopaj na góre. Ja nigdzie nie wyjeżdżam i będe regularnie podnosić:p Quote
ewatr Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Pianka napisał(a):Mój biedaku hopaj na góre. Ja nigdzie nie wyjeżdżam i będe regularnie podnosić:p trzymamy za słowo :evil_lol: Quote
ewatr Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Korek wakacje wakacjami ale ty do roboty ;) i się pokazywać :multi: Quote
Recommended Posts