syla00 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Pianka napisał(a):Dziękuje:loveu: Ja nie wiem jak wy wrzucacie to na allegro. Jakbym wiedziała to bym sobie sama to zrobiła:p pianka najpier musisz się zarejestrować i mieć konto! Quote
jnk Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Mnie allegro przerasta, choć jestem zarejestrowana. Pewnie z lenistwa (i trochę z braku czasu) nie zgłębiłam tajników tworzenia aukcji i zatrudniam do takich akcji Supergogę :evil_lol: . Quote
Pianka Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 syla00 napisał(a):pianka najpier musisz się zarejestrować i mieć konto! Mam juz konto:lol: Quote
joannal Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Koreczku czemu człowiek jest tak okrutny, dla zwierząt :shake: :shake: :shake: . Tak bym chciała żeby ktoś Ci te krzywdy mógł wynagrodzić, tworząć Ci normalny, kochający Cie domek. Quote
syla00 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Pianka napisał(a):Mam juz konto:lol: :lol: no to gratuluje!! Korek bez obijania się, na 1! Quote
Patikujek Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Czas zabłysnąć na pierwszej stronie :smile: Quote
Patikujek Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 prosze wpisujcie sie do MAPY POMOCY DOGO !!! Dzięki mapie nasza pomoc dla psów będzie o wiele lepiej zorganizowana i łatwiej nam będzie skontaktować się z potrzebnymi osobami z konkretnych miast to trwa chwile , mozna UZUPELNIC potem... PO NAMYSLE...ona jest "w budowie" Każda informacja jest ważna (np. toże macie cyfrówkę, jesteście dyspozycyjni przed kompem, czy posiadacie pojazd i możecie czasem przetransportować zwietzaka, itp.) naprawdę każda informacja jest bardzo ważna, wpisujcie wszystko co tylko przyjdzie wam do głowy!!! WPIS WOJEWODZTWAMI ORAZ MIASTAMI!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645 Quote
joannal Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Korek potrzebuje kochający ludzi, kto chciałby Korkowi stworzyć najprawdziwszy domek???/ Quote
Hanah Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 O Boże to sobowtór mojego Pikusia, zobacz jego stronę: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20978&page=32 zdjęcia na str. 32, 31, 30. Strasznie mi przykro, jak patrzę na KOrka, bo to tak jakby mój Pikuś. A mam właśnie od trzech dni w domu sunię, która ma taką samą przeszłość jak Korek i jest ciężko. Czy Korek jest na allegro? Jakby co to go zamieszczę, tylko prosze o kontakt. Quote
syla00 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Hanah napisał(a): Czy Korek jest na allegro? Jakby co to go zamieszczę, tylko prosze o kontakt. Korek już po raz drugi na allegro> Quote
Pianka Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 [quote name='Hanah']O Boże to sobowtór mojego Pikusia, zobacz jego stronę: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20978&page=32 zdjęcia na str. 32, 31, 30. Rzeczywiście Pikuś jest podbny. Ale Korek jest chudszy i ma bardziej błyszczącą sierść. Koreczku na góre:p Quote
ewatr Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Ciotka na spacer wieczorny wyprowadzi :painting: bo tyle może ..................! Quote
joannal Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 A Korkowi tak bardzo należy się domek, tak samo jak i innym bidom. Ale może niech Korek rozpocznie wędrówke piesków do kochanych domków, po tej posusze z domkami, jaka własnie panuje. Quote
ewatr Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 oj wakacje !!!!!!!! ciężko z domkami :shake: ale najważniejsze to nie spaść za daleko żeby nie zapomnieli :oops: Quote
Recommended Posts