Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na jakim stanie schroniskowym ???o co ci chodzi ????Zula jest u Anki w domu na tymczasówce od 4 miesiecy wszystkie psy przywiezione sa nasze i leczymy je za własne pieniadze jakies pytania jeszcze?? I niby dlaczego maja byc na stanie schroniskowym???

Posted

mar.gajko napisał(a):
Jesu, bez nerw. Tylko dr Jaworska przeciez jest szefem wetów schroniskowych i nie ma gabinetu na mieście, więc tak mi się skojarzyło.

Owszem, jest lekarzem w schronisku, ale gabinet swój prywatny ma i nie jest to tajemnicą.

Posted

Ksera napisał(a):
Owszem, jest lekarzem w schronisku, ale gabinet swój prywatny ma i nie jest to tajemnicą.

:cool3: Jaki zwarty front. :evil_lol: Widocznie mam wiedzę cofniętą, w zeszłym roku jeszcze nie miała i podnajmowała od dr P. na Przemyskiej.;)

Posted

No i chciałam się dowiedzieć kto robi kośći oprócz Bakowskiego, Kobiałki i Kujawskiego, a co wyszło? Bo oni faktycznie ceny horrendalne mają. Co wy takie wrażliwe jakieś - przeciez to normalne, że pytam, jak by coś się działo, to zawsze jest alternatywa i można iść jeszcze gdzieś.
A ciebie Agniesiu, a zwłaszcza Kserę uwielbiam.

Posted

No i podnajmuje dalej, nie rozumiem dlaczego węszysz sensację. Przecież wiesz, że to dr. Jaworska zajmuje się naszymi psami w hotelu. Jest świetnym lekarzem i bardzo solidnie leczy nasze psiaki, to ona wyciągnęła Zulę z nosówki jak klinika w której najpierw leżała odmówiła leczenia wirusówki.

Posted

mar.gajko napisał(a):
No i chciałam się dowiedzieć kto robi kośći oprócz Bakowskiego, Kobiałki i Kujawskiego, a co wyszło? Bo oni faktycznie ceny horrendalne mają. Co wy takie wrażliwe jakieś - przeciez to normalne, że pytam, jak by coś się działo, to zawsze jest alternatywa i można iść jeszcze gdzieś.
A ciebie Agniesiu, a zwłaszcza Kserę uwielbiam.

Kości robi jeszcze Krak- Vet i dr. Wilkołaski z ul. Kordiana 60.

Posted

Ksera napisał(a):
No i podnajmuje dalej, nie rozumiem dlaczego węszysz sensację. Przecież wiesz, że to dr. Jaworska zajmuje się naszymi psami w hotelu. Jest świetnym lekarzem i bardzo solidnie leczy nasze psiaki, to ona wyciągnęła Zulę z nosówki jak klinika w której najpierw leżała odmówiła leczenia wirusówki.

Qrcze, nic nie węszę. Znikam. Życzę powodzenia Zulce (imenniczce mojej suki).

Kobiałka - to Krak-Wet.

Posted

Witam ,chciałam oficjalnie , jeszcze tez podziekuję również specjalnym ogłoszeniem na allegro wszystkim osobom , którym los Zuli nie był/ jest obojetny i dokonał wpłaty na jej leczenie. Serdecznie dziekuje . Aukcja kończy sie jutro , wpłaty dokonanie do tej pory zostały juz przelane na konto dziewczyn z Krakowa.
Wielkie dzieki .

Wika

Posted

co u ZUli????...kiedy operacja...a może juz po?:oops: mam nadzieję, że forma do Zuli wróciła i już wszystko przebiegnie bezproblemowo i ten usmiech Zuli będzie się pojawiał na spacerkach o własnych siłach :loveu: