mar.gajko Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 To one są na schroniskowym stanie, te wasze psy?? Quote
Agnieszka P Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 na jakim stanie schroniskowym ???o co ci chodzi ????Zula jest u Anki w domu na tymczasówce od 4 miesiecy wszystkie psy przywiezione sa nasze i leczymy je za własne pieniadze jakies pytania jeszcze?? I niby dlaczego maja byc na stanie schroniskowym??? Quote
Agnieszka P Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Mariola ,znasz numer do Arki zadzwon i zapytaj ile zapłaciłam za leczenie Zuli?? pogadaj z Derkowskim Quote
mar.gajko Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Jesu, bez nerw. Tylko dr Jaworska przeciez jest szefem wetów schroniskowych i nie ma gabinetu na mieście, więc tak mi się skojarzyło. Quote
Ksera Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 mar.gajko napisał(a):Jesu, bez nerw. Tylko dr Jaworska przeciez jest szefem wetów schroniskowych i nie ma gabinetu na mieście, więc tak mi się skojarzyło. Owszem, jest lekarzem w schronisku, ale gabinet swój prywatny ma i nie jest to tajemnicą. Quote
mar.gajko Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Ksera napisał(a):Owszem, jest lekarzem w schronisku, ale gabinet swój prywatny ma i nie jest to tajemnicą. :cool3: Jaki zwarty front. :evil_lol: Widocznie mam wiedzę cofniętą, w zeszłym roku jeszcze nie miała i podnajmowała od dr P. na Przemyskiej.;) Quote
Agnieszka P Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Mariola to wątek Zuli, moze załozysz osobny jak masz ochhote nas z Kserą obsmarowc.Pozdrawiam Quote
mar.gajko Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 No i chciałam się dowiedzieć kto robi kośći oprócz Bakowskiego, Kobiałki i Kujawskiego, a co wyszło? Bo oni faktycznie ceny horrendalne mają. Co wy takie wrażliwe jakieś - przeciez to normalne, że pytam, jak by coś się działo, to zawsze jest alternatywa i można iść jeszcze gdzieś. A ciebie Agniesiu, a zwłaszcza Kserę uwielbiam. Quote
Ksera Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 No i podnajmuje dalej, nie rozumiem dlaczego węszysz sensację. Przecież wiesz, że to dr. Jaworska zajmuje się naszymi psami w hotelu. Jest świetnym lekarzem i bardzo solidnie leczy nasze psiaki, to ona wyciągnęła Zulę z nosówki jak klinika w której najpierw leżała odmówiła leczenia wirusówki. Quote
Ksera Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 mar.gajko napisał(a):No i chciałam się dowiedzieć kto robi kośći oprócz Bakowskiego, Kobiałki i Kujawskiego, a co wyszło? Bo oni faktycznie ceny horrendalne mają. Co wy takie wrażliwe jakieś - przeciez to normalne, że pytam, jak by coś się działo, to zawsze jest alternatywa i można iść jeszcze gdzieś. A ciebie Agniesiu, a zwłaszcza Kserę uwielbiam. Kości robi jeszcze Krak- Vet i dr. Wilkołaski z ul. Kordiana 60. Quote
mar.gajko Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Ksera napisał(a):No i podnajmuje dalej, nie rozumiem dlaczego węszysz sensację. Przecież wiesz, że to dr. Jaworska zajmuje się naszymi psami w hotelu. Jest świetnym lekarzem i bardzo solidnie leczy nasze psiaki, to ona wyciągnęła Zulę z nosówki jak klinika w której najpierw leżała odmówiła leczenia wirusówki. Qrcze, nic nie węszę. Znikam. Życzę powodzenia Zulce (imenniczce mojej suki). Kobiałka - to Krak-Wet. Quote
paros Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Zula wzmacnia się przed operacją i niech nie martwi się o domek. :lol: Ogłoszę w necie i na pewno znajdzie fainy domek :lol: Quote
Emma2 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Witam wszystkich. Zula do góry i wracaj szybko do zdrowia.Bo czeka cie poważna operacja . Wika Quote
przyjaciel_koni Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Zuleczka z odroczeniem operacji. Trudno - trzeba się Zulcia wzmocnić. Nadal będziemy czekać. Byle było dobrze ! Quote
Aga_Mazury Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Zula ... wracaj szybko do formy.... Quote
paros Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 W okolicach Krakowa jest domek dla suni rottka :lol: Wklejam link http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31003 Quote
przyjaciel_koni Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Zulka - czy wzmacniasz się jak trzeba przed operacją ??? Jak samopoczucie ??? I pamiętaj - zaraz potem szybko do własnego domku - oby się znalazł !!! Quote
GreenEvil Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Zulenka, do gory!!! pzdr GReenEvil Quote
Ksera Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='paros']W okolicach Krakowa jest domek dla suni rottka :lol: Wklejam link http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31003 Paros, dzięki, że o niej myślisz, ale Zula absolutnie odpada do budy, ona musi mieszkać w domu, oczywiście jak najbardziej z ogrodem, ale spanie obowiązkowo w domu. Quote
paros Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Jak Zula czuje się przed operacją? :roll: Quote
Czarodziejka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Zuleńko, od teraz jestem z tobą. Niestety, jakiekolwiek wsparcie finansowe teraz odpada, ale będę trzymać kciuki. Quote
Czarodziejka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Jest śliczna, jak wszystkie rotki. Quote
Emma2 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Witam ,chciałam oficjalnie , jeszcze tez podziekuję również specjalnym ogłoszeniem na allegro wszystkim osobom , którym los Zuli nie był/ jest obojetny i dokonał wpłaty na jej leczenie. Serdecznie dziekuje . Aukcja kończy sie jutro , wpłaty dokonanie do tej pory zostały juz przelane na konto dziewczyn z Krakowa. Wielkie dzieki . Wika Quote
Aga_Mazury Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 co u ZUli????...kiedy operacja...a może juz po?:oops: mam nadzieję, że forma do Zuli wróciła i już wszystko przebiegnie bezproblemowo i ten usmiech Zuli będzie się pojawiał na spacerkach o własnych siłach :loveu: Quote
Recommended Posts