ocelot Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='malizna78']tego nie wiedziałam. Czyli? Szukacie DS czy innego DT?[/QUOTE] Generalnie DS, ale ja w cuda nie wierzę ostatnio. Quote
Tymonka Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 [quote name='malizna78']Super. Bardzo się ciesze. Mam nadzieję, że gdyby zaczęła się u Kajki choroba, Donka weźmie ją do domu. Nie zostawi na mrozie Czekamy na zdjęcia i relacje donki. Fajnie byloby też oprócz zdjęć Kajki zobaczyć, jak wygląda miejsce, gdzie pojechała.[/QUOTE] Tak jak napisała Ocelot , cały czas szukamy domowego DT , ale teraz już na spokojnie , jeśli Kajce by się bardzo pogorszyło to owszem Iwona jej w boksie nie zostawi , ale wtedy trzeba będzie czegoś szukać , Iwona ma już parę psów w domu (m.in. staruszki ) i nie może sobie na kolejnego pozwolić . Quote
malizna78 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Anja2201']Tak jak napisała Ocelot , cały czas szukamy domowego DT , ale teraz już na spokojnie , jeśli Kajce by się bardzo pogorszyło to owszem Iwona jej w boksie nie zostawi , ale wtedy trzeba będzie czegoś szukać , Iwona ma już parę psów w domu (m.in. staruszki ) i nie może sobie na kolejnego pozwolić .[/QUOTE] Rozumiem, Ja już jestem spokojniejsza. Duzo. Trzymam kciuki za Kajkę i wierzę w cuda. Dla rafika DS na horyzoncie, Jeśli się uda, będzie to na pewno cud. A jest blisko. Oby i Kajce sie udało, na pewno na to zasługuje. Quote
Tymonka Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Kajka podobno jest super , bezproblemowa , Iwona ją chwaliła , więc może się uda i DS znaleźć :) Wiem naiwnie , ale wierzę . Quote
xxxx52 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Placowka przetrzymujaca psy " kudlatelaciate" to ceny ma zachodnie ,ale nie warunki.Bardzo sa zawyzone ceny. Quote
malizna78 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='xxxx52']Placowka przetrzymujaca psy " kudlatelaciate" to ceny ma zachodnie ,ale nie warunki.Bardzo sa zawyzone ceny.[/QUOTE]A skąd wiesz jakie tam sa warunki? ze zdjęc wyglądaja bardzo obiecująco! Quote
ocelot Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Ja tam byłam i chyba to najlepszy hotel po terierze jaki widziałam. Ceny nie narzekam. Płaciłam bodajże za Nero 300 zł. plus karma. czyli standart. Quote
obraczus87 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 (edited) Dla psów dogomaniackich ceny są inne niz te na stronie. EDIT: Poproszę o zdjęcia i tekst do ogłoszeń (plus info na jakie woj ogłaszać) na maila: [email][email protected][/email] Edited February 25, 2012 by obraczus87 Quote
ocelot Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='obraczus87']Dla psów dogomaniackich ceny są inne niz te na stronie. EDIT: Poproszę o zdjęcia i tekst do ogłoszeń (plus info na jakie woj ogłaszać) na maila: [email][email protected][/email][/QUOTE] Dziekuejmy, ale musisz chwilę poczekać. Może anja ma zdjęcia zgromadzone, bo ja nie:( Quote
obraczus87 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='ocelot']Dziekuejmy, ale musisz chwilę poczekać. Może anja ma zdjęcia zgromadzone, bo ja nie:([/QUOTE] Poczekam. ;) im szybciej będą zdjęcia, tym szybciej będą ogłoszonka :) Quote
Tymonka Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Iwona obiecała jutro zdjęcia :) Quote
Vectra Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='ocelot']A ja Ci powiem, że raz miałam kontakt z hodowcą i czapki z głów. Trafil do schroniska Tosa Inu z rodowodem. Psiak 5 letni i zadzwoniłam do hodowcy i pan mimo, że psa sprzedał jak był szczeniakiem zabrał go od nas. Nie wyobrażał sobie, by pies z jego hodowli był w schronisku. A przecież już go nie znał wcale. i nie dla medali, kasy. Psiak od nas wyszedł wykastrowany.[/QUOTE] dlatego też mam takie "miejsce" w domu .. gdyby nie daj boziu coś .. z psami z moim przydomkiem. odnośnie hodowli , miałam na myśli inną kwestie .. skakania do gardeł ;) Jeśli coś się powołuje do życie , trzeba mieć za to odpowiedzialność do końca istnienia tego życia. Ja staram się pilotować "moje" psy ... te które mieszkają nie u mnie , ale noszą moje nazwisko. Nie zawsze też jest różowo w tej kwestii. Quote
Cantadorra Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Ocelot, czy Donka ma jeszcze wolne miejsce u siebie w hoteliku? Kanis z DT trafi do schronu, ale on potrzebuje ogrzewanego kojca, jest po operacji odnerwienia stawu biodrowego. Cały efekt operacji diabli mogą wziąć w schronie. Jeśli już pytałam, to przepraszam, jestem zakręcona. [url]http://www.dogomania.pl/threads/217371-piekny-5-letni-ON-z-dysplazja-w-DT-tymczas.-opiekun-mia%C5%82-zawa%C5%82-pilnie-szukamy-DS/page28[/url] Quote
kaskadaffik Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Jesli potrzebujecie miejsc, wiem, że u Asi w Terierze ma teraz miejsca, trzeba tylko do niej dzwonić albo znaleźć na dogo Maciek77, on teraz u Asi pracuje, super dogomaniacki chłopak kochający psiny :) Quote
lilk_a Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 to Maciek777 , tel do p Asi z teriera 606 612 957 Quote
Donka5 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Kaja,Ola... i dzisiejsza niedziela:-) [url]https://picasaweb.google.com/105589679541360870529/KajaLuty260212?authkey=Gv1sRgCPyTwr-B3JyWXw[/url] Quote
ocelot Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Donka5']Kaja,Ola... i dzisiejsza niedziela:-) [url]https://picasaweb.google.com/105589679541360870529/KajaLuty260212?authkey=Gv1sRgCPyTwr-B3JyWXw[/url][/QUOTE] Ależ ona w niezłej formie jest:) Donka napiszesz kilka słów? Takich do ogłoszenia? jak z chodzeniem na smyczy, jaka do ludzi? Zresztą sama wiesz Quote
Donka5 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Kaja zachowuje się spokojnie.Na spacerach jest zainteresowana tym co dzieje się dookoła...na tę chwilę apetyt dopisuje.W boksie zachowuje czystość.Dzisiejsze spacery na smyczy i bez innych psów,ale na pewno w następnych dniach dołączy do niej jakiś psi towarzysz:-)Pomimo ,że dzisiaj jest dopiero drugi dzień nie wydaje się jakoś przygaszona,wystraszona,ani bardzo zdezorientowana ....będąc w boksie interesuje się innymi akurat biegającymi psami(jedne obszczekiwała do innych merdała ogonem) Quote
Donka5 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Do ludzi,dzieci...wydaje się zupełnie przyjaznie nastawiona.Na smyczy względnie dobrze chodzi...Stosunek do innych psów -jeszcze trudno mi określić. Quote
mysza 1 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Donka, jakie ładne zdjęcia Kajki :) Czy możesz zrobić podobne Jasperkowi? Dziękuję :) Quote
malizna78 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Donka5']Kaja,Ola... i dzisiejsza niedziela:-) [url]https://picasaweb.google.com/105589679541360870529/KajaLuty260212?authkey=Gv1sRgCPyTwr-B3JyWXw[/url][/QUOTE]Sliczna jest! Zdjecia też sliczne, nadają się do ogloszeń! Oby znalazła dom jak najszybciej. Quote
ocelot Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 To teraz potrzebny tekst do ogloszeń...... napisałby ktoś? taka prośba ogromna. Quote
pawel1w25 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 (edited) Witam ! Niestety - w tej chwili nie mogę wywiązać się z deklaracji finansowej . . . Jest mi przykro , ale sporo spraw się pozmieniało . . . Gdy tylko unormuje się - wtedy jest wszystko możliwe . Edited February 27, 2012 by pawel1w25 Quote
Recommended Posts