Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=Red][B]dobranoc Lui:)

a ja mam samsunga i jak na mnie ciagle dziala:) wczesniej mialam SE bardzo dluuugo i tez mi dosyc dobzre sie sprawowal...ale i tak nokie rzadza...najprostrze w obsludze i najbardziej wy3male...[/B][/COLOR]

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cerber']Alynkaaa dziekuje :)

No ja chyba sobie juz dzis robie przerwe w dogo i ide sie moze z czegos pukac... bo sie zanidbam...

Dobra to ja m,ówię [B]DOBRANOC[/B], bo już dziś nie wejde na dogo...[/quote]

dobranoc :sleep2:

Posted

Czesc wam... wlasnuiie sie ucze na spr. z psychologi, a tak naprawde to s prakseologii i asertywności... właściwie już to umiem ale se powstarzam... i tak nic wiecej niz 4 nie ostane, bo moja sotrka 5 nie wstawia :/ ale to nic... na 4 to ja umiem i to dobrze :D Kurcze do[piero 4 dzien ide do szkoły po świoętach, a wcale mi się receptory jeszcze nie włączyły... np. z polaka od dwóch dni wogole nie słucham sorki i bede miała przez to zaległości :/ jakoś tak czuje, że za tydzien juz ferie:multi: i wcale mi sie nie chce uczyc... dobra ja juz spadam sie poduczyc, a potem do szkoły... na razie wam...

Posted

Czesc wam... jestem juz ze szkoly... czekam na Ole i jem obiad (składający sie z płatków śniadaniowych fitnes :D) i herbatka odchudzajaca slim figura :D

Posted

[quote name='haska_12']Dzień doberek :)
[COLOR=paleturquoise]Lui - A co.. ty sie odchudzasz? :razz:[/COLOR][/quote]

tak kochana odchudzam sie i to intensywnie... :)

Posted

[quote name='Cerber']tak kochana odchudzam sie i to intensywnie... :)[/quote]
No daj spokój ... :eviltong: Nie jesteś gruba.Niektorym tłuszcz wylewa się bokami i ani myślą o odchudzaniu :razz:

Posted

ja cie widzialam i tez twierdze ze niejestes gruba :)

a fotek nie dam...

luizko kochana ty robisz nam na zlosc? a potem dziwisz sie ze nikt niezaglada do twojej galerii... sluchaj wielu ludzi cie tutaj lubi, ale jak wypisujesz takie niezbyt mile rzeczy(nie mowie tylko o tym zdaniu) to niewiedza jak sie zachowac zeby cie nie urazic. znasz mnie i wiesz ze ja sie nieprzejmuje i mowie to co mysle, ale inni ludzie wola sie nieodzywac...

Posted

Gosia przeciez staram sie grzecznie rozmawiac na gg, a to ze napisalam ze nie dodam fotek to cos zlego/???? to co powinnam zignorowac to co napisałaś???? ja juz nie wiem jak mam pisać, a naprawde staram sie byc grzeczna na dogo...

Posted

Hej Lui :*:*:*:*:*:*

Ja też bym poprosiła o jakieś foteczki ;) Cerbuś takie słodkie minki na zdjęciach ma :loveu: :loveu: :loveu: No i napisz jak idzie oswajanie Krecika :p

Posted

Czesc Kamilko... co tam u Ciebie :)?

nie no dobrze, macie jak zawsze racje... jak zwykle palnęłam głupotę i jak zwykle potem wszystkiego żałuję... ehhhh pisałam tak, ponieważ nikt nigdy nie wyprasza w mojej galerii o fotki... a potem jak są to 3 osoby skomentują... zrobiło mi się przykro, a poniewaz ja jestem narwanym człowiekiem to napisałam tak jak napisałam. Przepraszam, chociaż chyba już zbyt dużo złego narobiłam i naprzepraszałam... nie wiem czy jeszcze wogóle chcecie słuchać tych moich przeprosin, bo przecież ile można...

No ale ja staram się nad sobą pracować, naprawde... kurcze albo ja jestem jakaś naprawdę nienormalna, albo nie wiem, bo dla mnie ta praca nad sobą jest strasznie trudna i jak na razie to wszysztko mi jakos nie idzie... dlatego też taka jestem niedobra :(:(:(:( ehhh chciałabym, żeby było inaczej... wtedy byłabym ,,grzeczniejsza''

Posted

[quote name='Cerber']naprawde staram sie byc grzeczna na dogo...[/quote]
Nie chce się wtrącać, ale dziwnie to zdanie zabrzmiało. Starasz się być grzeczna i miła, tak jakbyś się do tego zmuszała