Alynkaaa Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [COLOR=Red][B]dobranoc Lui:) a ja mam samsunga i jak na mnie ciagle dziala:) wczesniej mialam SE bardzo dluuugo i tez mi dosyc dobzre sie sprawowal...ale i tak nokie rzadza...najprostrze w obsludze i najbardziej wy3male...[/B][/COLOR] Quote
leemonca Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Cerber']Alynkaaa dziekuje :) No ja chyba sobie juz dzis robie przerwe w dogo i ide sie moze z czegos pukac... bo sie zanidbam... Dobra to ja m,ówię [B]DOBRANOC[/B], bo już dziś nie wejde na dogo...[/quote] dobranoc :sleep2: Quote
samograj Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Cześć LUIZKO!!! Troszkę Cię zaniedbałam, sorki, ale bannery mnie wciagnęły. NOKIE RZĄDZĄ!!! PRZYNAJMNIEJ DLA MNIE SĄ NAJLEPSZE!!! POZDRAWIAM!!! Quote
Cerber Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Czesc wam... wlasnuiie sie ucze na spr. z psychologi, a tak naprawde to s prakseologii i asertywności... właściwie już to umiem ale se powstarzam... i tak nic wiecej niz 4 nie ostane, bo moja sotrka 5 nie wstawia :/ ale to nic... na 4 to ja umiem i to dobrze :D Kurcze do[piero 4 dzien ide do szkoły po świoętach, a wcale mi się receptory jeszcze nie włączyły... np. z polaka od dwóch dni wogole nie słucham sorki i bede miała przez to zaległości :/ jakoś tak czuje, że za tydzien juz ferie:multi: i wcale mi sie nie chce uczyc... dobra ja juz spadam sie poduczyc, a potem do szkoły... na razie wam... Quote
furciaczek Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 czesc luizko widze ze juz ci sie humorek poprawil :) i strasznie mnie to cieszy:p Quote
Tina.Sara Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 cześć Luiza:buzi: widze że humorek lepszy...wszystkim sie chyba teraz nie chce uczyć. dobra,lece dalej Quote
tygra Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 jakie psty i figle :) [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images12.fotosik.pl/5/ef186998dddc1343.jpg[/IMG][/URL] Quote
Cerber Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Czesc wam... jestem juz ze szkoly... czekam na Ole i jem obiad (składający sie z płatków śniadaniowych fitnes :D) i herbatka odchudzajaca slim figura :D Quote
haska_12 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Dzień doberek :) [COLOR=paleturquoise]Lui - A co.. ty sie odchudzasz? :razz:[/COLOR] Quote
furciaczek Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 skoro masz dzisiaj lepszy humorek to moze wstawisz jakies foteczki:cool3: Quote
Cerber Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 juz nie mam dobrego humoru... a fotek nie dam... Quote
Cerber Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='haska_12']Dzień doberek :) [COLOR=paleturquoise]Lui - A co.. ty sie odchudzasz? :razz:[/COLOR][/quote] tak kochana odchudzam sie i to intensywnie... :) Quote
haska_12 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Cerber']tak kochana odchudzam sie i to intensywnie... :)[/quote] No daj spokój ... :eviltong: Nie jesteś gruba.Niektorym tłuszcz wylewa się bokami i ani myślą o odchudzaniu :razz: Quote
Cerber Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 A skąd możesz wiedzieć czy jestem gruba czy nie skoro mnie nie widziałaś nigdy...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
furciaczek Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 ja cie widzialam i tez twierdze ze niejestes gruba :) a fotek nie dam... luizko kochana ty robisz nam na zlosc? a potem dziwisz sie ze nikt niezaglada do twojej galerii... sluchaj wielu ludzi cie tutaj lubi, ale jak wypisujesz takie niezbyt mile rzeczy(nie mowie tylko o tym zdaniu) to niewiedza jak sie zachowac zeby cie nie urazic. znasz mnie i wiesz ze ja sie nieprzejmuje i mowie to co mysle, ale inni ludzie wola sie nieodzywac... Quote
Cerber Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Gosia przeciez staram sie grzecznie rozmawiac na gg, a to ze napisalam ze nie dodam fotek to cos zlego/???? to co powinnam zignorowac to co napisałaś???? ja juz nie wiem jak mam pisać, a naprawde staram sie byc grzeczna na dogo... Quote
Ola&Kora Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Hej Lui :*:*:*:*:*:* Ja też bym poprosiła o jakieś foteczki ;) Cerbuś takie słodkie minki na zdjęciach ma :loveu: :loveu: :loveu: No i napisz jak idzie oswajanie Krecika :p Quote
Kamila Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Czesc Lui :multi: Ja tez bym chciala foteczki :cool3: I faktycznie pisanie 'nie dam dzis fotek' jest ze tak powiem wkurzajace no ale to juz twoja sprawa :p Quote
Cerber Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Czesc Kamilko... co tam u Ciebie :)? nie no dobrze, macie jak zawsze racje... jak zwykle palnęłam głupotę i jak zwykle potem wszystkiego żałuję... ehhhh pisałam tak, ponieważ nikt nigdy nie wyprasza w mojej galerii o fotki... a potem jak są to 3 osoby skomentują... zrobiło mi się przykro, a poniewaz ja jestem narwanym człowiekiem to napisałam tak jak napisałam. Przepraszam, chociaż chyba już zbyt dużo złego narobiłam i naprzepraszałam... nie wiem czy jeszcze wogóle chcecie słuchać tych moich przeprosin, bo przecież ile można... No ale ja staram się nad sobą pracować, naprawde... kurcze albo ja jestem jakaś naprawdę nienormalna, albo nie wiem, bo dla mnie ta praca nad sobą jest strasznie trudna i jak na razie to wszysztko mi jakos nie idzie... dlatego też taka jestem niedobra :(:(:(:( ehhh chciałabym, żeby było inaczej... wtedy byłabym ,,grzeczniejsza'' Quote
APSA Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Dobry wieczór :) Nie jesteś wcale "niedobra"! A jak się ma [B]Krecik[/B]? Poprosiłabym o zdjęcia, ale chyba nie ma sensu... ;) Quote
Asiaczek Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [B]Furciaczek[/B] - masz rację. Między innymi taką osobą jestem np. ja... Pzdr. Quote
BBeta Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Cerber']naprawde staram sie byc grzeczna na dogo...[/quote] Nie chce się wtrącać, ale dziwnie to zdanie zabrzmiało. Starasz się być grzeczna i miła, tak jakbyś się do tego zmuszała Quote
Recommended Posts