Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tolunia z Gabulcem warczą na małą na każdym kroku.:roll: Uciekają przed nią na meble, ale mała wspina się i podskakuje by tylko się do nich dostać.

Fajna jest. Taka mała bambaryła.:loveu: Ślicznie się bawi, wszędzie jej pełno, a biega jak torpeda.
Ładnie zjadła, w nocy spała jako tako. Trochę piszczała, potem w środku nocy chciała się bawić, ale jak na szczeniaka i pierwszą noc nie było źle. Nie licząc kilku nocnych niespodzianek. :p
Była strasznie zapchlona. Wczoraj została spryskana i powoli pozbywa się niechcianych lokatorów. Trzeba się jeszcze zająć jej bogatym życiem wewnętrznym i szczepieniami.
Może ktoś wspomoże malutką bazarkiem?

Zaraz zawiozę sunieczkę do sylwiaso. Dzięki. :loveu:

Posted

Ja też się cieszę,że mogłam Was poznać!!!Lolunia została w letniaczku z najspokojniejszym pieskiem Florcią,która nie zrobi jej nic a będzie razem im lepiej !jutro zrobię fotki to wstawię na wątek podoba się mojemu mężowi!!!

Posted

Karola ,bardzo Cię przepraszam ,że nie wystawiłam dzisiaj bazarku ,ale dopiero w tej chwilii powoli dochodzę do siebie :(
Dziś odszedł mój kochany chomik...może uznacie mnie za walniętą ,ale jestem wielką fanką gryzoni i straszwilie się do nich przywiązuje :(

Posted

Borówka16 napisał(a):
(...) Dziś odszedł mój kochany chomik...może uznacie mnie za walniętą ,ale jestem wielką fanką gryzoni i straszwilie się do nich przywiązuje :(

Bardzo współczuję. :-(

Posted

Borówka16 napisał(a):
Karola ,bardzo Cię przepraszam ,że nie wystawiłam dzisiaj bazarku ,ale dopiero w tej chwilii powoli dochodzę do siebie :(
Dziś odszedł mój kochany chomik...może uznacie mnie za walniętą ,ale jestem wielką fanką gryzoni i straszwilie się do nich przywiązuje :(

Doskonale Cię rozumię. Ja płaczę po każdym zwierzątku. Chomików kiedyś pochowałam kilka. :-( Wiem jak to jest. :glaszcze: Zbyt krótko żyją niestety.

Posted

majqa napisał(a):
Bardzo współczuję. :-(

Kar0la napisał(a):
Doskonale Cię rozumię. Ja płaczę po każdym zwierzątku. Chomików kiedyś pochowałam kilka. :-( Wiem jak to jest. :glaszcze: Zbyt krótko żyją niestety.

Dzięki dziewczyny za pocieszanie ,dziś już chociaż "jako tako" funkcjonuje ,ale wczoraj cały czasł płacz :-(
No nic ,biorę się za bazarek.Tylko ewentualnie to jaki/czyj nr konta będzie ?

Posted

Borówka16 napisał(a):
Dzięki dziewczyny za pocieszanie ,dziś już chociaż "jako tako" funkcjonuje ,ale wczoraj cały czasł płacz :-(
No nic ,biorę się za bazarek.Tylko ewentualnie to jaki/czyj nr konta będzie ?

Dzięki. Najlepiej by było od razu wpłacać na konto Sylwii, bo potem i tak trzeba będzie jej przesłać.

Posted

Jutro pojadę z nią do doktora i odrobaczę za to ja zapłacę.Spytam o cene szczepień i wszystko napiszę.Myślałam o ogłoszeniu w naszej gazecie tylko jeżeli by się ktoś zgłosił to wtedy też robicie wizytę przedadopcyjną?

Posted

Ślicznotka. :loveu:
Wypytaj o szczepienia, wiek małej itd.

Borówka dzięki za bazarek. Ja też postaram się jakiś wystawić.

Bardzo proszę o pomoc. Może ktoś jeszcze wspomoże bazarkiem? Ja w tej chwili nie mam już z czego wyłożyć. Pokryłam koszty transportu do Sylwii (120 km). A malutkiej potrzebne są szczepienia.

Posted

Kar0la napisał(a):
Ślicznotka. :loveu:
Wypytaj o szczepienia, wiek małej itd.

Borówka dzięki za bazarek. Ja też postaram się jakiś wystawić.

Bardzo proszę o pomoc. Może ktoś jeszcze wspomoże bazarkiem? Ja w tej chwili nie mam już z czego wyłożyć. Pokryłam koszty transportu do Sylwii (120 km). A malutkiej potrzebne są szczepienia.

Nie ma za co ;)
Muszę się wziąć i zacząć rozsyłać PW zapraszające na bazarek.

Posted

Lolunia odrobaczona.Wiek psinki tak jak myślałyscie 2m-ce szczepienia beda kosztowac lekko ponad 100zł dwie dawki dostanie.A Lolunia biega troszkę w domu i troszkę na dworzu.Lolunia pozdrawia wszystkie cioteczki:bye::bye::bye: