Celina12 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 MAła słodka-taki Bąbelek...a mama-bidulka.... A jak Księżna Tolunia reaguje na mała??? Siedzi w w budce??? Quote
Kar0la Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Tolunia z Gabulcem warczą na małą na każdym kroku.:roll: Uciekają przed nią na meble, ale mała wspina się i podskakuje by tylko się do nich dostać. Fajna jest. Taka mała bambaryła.:loveu: Ślicznie się bawi, wszędzie jej pełno, a biega jak torpeda. Ładnie zjadła, w nocy spała jako tako. Trochę piszczała, potem w środku nocy chciała się bawić, ale jak na szczeniaka i pierwszą noc nie było źle. Nie licząc kilku nocnych niespodzianek. :p Była strasznie zapchlona. Wczoraj została spryskana i powoli pozbywa się niechcianych lokatorów. Trzeba się jeszcze zająć jej bogatym życiem wewnętrznym i szczepieniami. Może ktoś wspomoże malutką bazarkiem? Zaraz zawiozę sunieczkę do sylwiaso. Dzięki. :loveu: Quote
Kar0la Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Lolcia już u Sylwii. Będzie miała cudowne tereny do biegania. Sylwia miło było Cię poznać. :lol: Mam nadzieję, że bambaryła sprawuje się dobrze. Quote
sylwiaso Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Ja też się cieszę,że mogłam Was poznać!!!Lolunia została w letniaczku z najspokojniejszym pieskiem Florcią,która nie zrobi jej nic a będzie razem im lepiej !jutro zrobię fotki to wstawię na wątek podoba się mojemu mężowi!!! Quote
Kar0la Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Super. Bardzo się cieszę. Oby nie czekała długo na domek. Quote
Borówka16 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Karola ,bardzo Cię przepraszam ,że nie wystawiłam dzisiaj bazarku ,ale dopiero w tej chwilii powoli dochodzę do siebie :( Dziś odszedł mój kochany chomik...może uznacie mnie za walniętą ,ale jestem wielką fanką gryzoni i straszwilie się do nich przywiązuje :( Quote
majqa Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Borówka16 napisał(a):(...) Dziś odszedł mój kochany chomik...może uznacie mnie za walniętą ,ale jestem wielką fanką gryzoni i straszwilie się do nich przywiązuje :( Bardzo współczuję. :-( Quote
Kar0la Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Borówka16 napisał(a):Karola ,bardzo Cię przepraszam ,że nie wystawiłam dzisiaj bazarku ,ale dopiero w tej chwilii powoli dochodzę do siebie :( Dziś odszedł mój kochany chomik...może uznacie mnie za walniętą ,ale jestem wielką fanką gryzoni i straszwilie się do nich przywiązuje :( Doskonale Cię rozumię. Ja płaczę po każdym zwierzątku. Chomików kiedyś pochowałam kilka. :-( Wiem jak to jest. :glaszcze: Zbyt krótko żyją niestety. Quote
Borówka16 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 majqa napisał(a):Bardzo współczuję. :-( Kar0la napisał(a):Doskonale Cię rozumię. Ja płaczę po każdym zwierzątku. Chomików kiedyś pochowałam kilka. :-( Wiem jak to jest. :glaszcze: Zbyt krótko żyją niestety. Dzięki dziewczyny za pocieszanie ,dziś już chociaż "jako tako" funkcjonuje ,ale wczoraj cały czasł płacz :-( No nic ,biorę się za bazarek.Tylko ewentualnie to jaki/czyj nr konta będzie ? Quote
koosiek Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Proszę, zerknijcie na wątek ośmiu szczeniaków pilnie szukających DT :( http://www.dogomania.pl/threads/191646 Quote
Kar0la Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Borówka16 napisał(a):Dzięki dziewczyny za pocieszanie ,dziś już chociaż "jako tako" funkcjonuje ,ale wczoraj cały czasł płacz :-( No nic ,biorę się za bazarek.Tylko ewentualnie to jaki/czyj nr konta będzie ? Dzięki. Najlepiej by było od razu wpłacać na konto Sylwii, bo potem i tak trzeba będzie jej przesłać. Quote
Borówka16 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Kar0la napisał(a):Dzięki. Najlepiej by było od razu wpłacać na konto Sylwii, bo potem i tak trzeba będzie jej przesłać. Ok ,czyli jak coś to będę na PW do Sylwii kierować ;) Quote
Borówka16 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Link do bazarku : http://www.dogomania.pl/threads/191834-Bazarek-ogłoszeniowy-na-LOLĘ-od-alkoholika-pomóż-i-Ty-!-Zamów-66-ogłoszeń-za-10zł-!?p=15279921#post15279921 Cioteczki - zamawiać :loveu: Quote
sylwiaso Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Cioteczki przekręćcie mi Lolunie bo ja nie umiem!!!nie wiem co mam pisać o niej chyba jeden wyraz REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
sylwiaso Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Jutro pojadę z nią do doktora i odrobaczę za to ja zapłacę.Spytam o cene szczepień i wszystko napiszę.Myślałam o ogłoszeniu w naszej gazecie tylko jeżeli by się ktoś zgłosił to wtedy też robicie wizytę przedadopcyjną? Quote
majqa Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Przedadopcyjna to konieczność, nie jest gwarantem uniknięcia pomyłki ale znacznie minimalizuje jej widmo. Quote
Kar0la Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Ślicznotka. :loveu: Wypytaj o szczepienia, wiek małej itd. Borówka dzięki za bazarek. Ja też postaram się jakiś wystawić. Bardzo proszę o pomoc. Może ktoś jeszcze wspomoże bazarkiem? Ja w tej chwili nie mam już z czego wyłożyć. Pokryłam koszty transportu do Sylwii (120 km). A malutkiej potrzebne są szczepienia. Quote
Borówka16 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Kar0la napisał(a):Ślicznotka. :loveu: Wypytaj o szczepienia, wiek małej itd. Borówka dzięki za bazarek. Ja też postaram się jakiś wystawić. Bardzo proszę o pomoc. Może ktoś jeszcze wspomoże bazarkiem? Ja w tej chwili nie mam już z czego wyłożyć. Pokryłam koszty transportu do Sylwii (120 km). A malutkiej potrzebne są szczepienia. Nie ma za co ;) Muszę się wziąć i zacząć rozsyłać PW zapraszające na bazarek. Quote
sylwiaso Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Lolunia odrobaczona.Wiek psinki tak jak myślałyscie 2m-ce szczepienia beda kosztowac lekko ponad 100zł dwie dawki dostanie.A Lolunia biega troszkę w domu i troszkę na dworzu.Lolunia pozdrawia wszystkie cioteczki:bye::bye::bye: Quote
Recommended Posts