Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majqa napisał(a):
Zdecydowanie dobre wieści... A, z tego, co Ci wiadomo, czy ta sunia jest mu obojętna? Chciałby się jej pozbyć? :razz:

Sunia mu jest zupełnie obojętna. On się wogóle nią nie interesuje. Nawet nie wiem czy ją karmi. Na osiedlu jest kilka osób, ktore ją dokarmiają w tym właśnie Asia. Sunia śpi w sieni, o ile drzwi nie są akurat zamknięte. Do domu nie wchodzi. Wątpię by udało się znaleźć dla niej dom. Ona ma około 10 lat i nie da się dotknąć obcym. Warczy, trudno do niej podejść.

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do Asi sunia podchodzi i da się dotknąć, bo Asię zna. Ona ją karmi od dłuższego czasu. Mowiła, że sobie z nią poradzi, ale na stale jej domu dać nie może. Sama ma swoje zwierzaki.

Posted

Przeurocza, psia dziecina. Lolcia.

2 miesięczna, maleńka, ufna, rozbawiona, dziecięco naiwna kruszynka zapomniała już, na co liczymy, czym było podążanie za matką w poszukiwaniu pożywienia. Nie były to łatwe wyprawy, slalom między samochodami, nieprzychylni przechodnie omijający szerokim łukiem bezbronną, myślącą, żywą, czującą i poznającą od nie najlepszej strony świat istotę. Pragniemy wierzyć, że gdzieś dla Lolci bije prawdziwie ludzkie, odpowiedzialne i kochające serce, że czeka właśnie na nią. Pomóżcie, błagamy spotkać się obu sercom: człowieczemu i psiemu! Niech zaczną wybijać wspólny rytm, niech smutna przeszłość rozkosznej iskierki odejdzie w zapomnienie.

Danymi kontaktowymi w sprawie adopcji Lolci są: 600565010, [email protected]

Posted

Jak ja uwielbiam czytać te Wasze teksty pachnie mi to wszystko "DOBRYMI ANIOŁAMI"!!!cioteczki Lolcia ma się bardzo dobrze!!!!dziś wychodzi ogłoszenie w Łowickiej gazecie,a jutro, koleżanka mi pomogła i dała ogłoszenie do dwóch gazet w Skierniewicach.Znajdzie dobry domek ja to czuje!dzis lub jutro podjade z nia na szczepienie wszystko napiszę i zrobie zdjęcia!Lolunia pozdrawia wszystkie kochane cioteczki!!!!!!!!!!!

Posted

W górę maleństwo. Kar0la, ponieważ Lara mi nie odpisała, moja sugestia - na chwilkę choć zmodyfikuj tytuł, że prosimy o allegro. (Post 106 tekst do ogłoszeń.)

Posted

Wizyta przedadopcyjna konieczna!!! Nie wydawaj Sylwio psa wyłącznie na ładne oczy i super rozmowę. Delikatnie zasugeruj Pani taki wymóg (+ wymóg podpisania umowy adopcyjnej) lub oszczędź jej drogi, gdyby się nie zgodziła, w rozmowie tel. Takie jest moje zdanie. Mam nadzieję, że Dziewczyny z Łowicza dopomogą w wizycie.