Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lolcia jest dzisiaj w metrze. :multi:

Było kilka telefonów, ale jak na razie nic konkretnego. Albo dziadek chciał dla wnuków, bo jego suka jest już stara a dzieci chcą młodą :shake:, albo nie chcą w przyszłości Lolci wysterylizować, a to się umowa nie podoba... W ogłoszeniu jest podane, że sunia jest w Łodzi i ludzie pytają kiedy można podjechać ją obejrzeć. A już najbardziej wkurzają mnie smsy.

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sylwia zadbała o ogłoszenia na rejon Łowicza, ja istotnie puściłam je albo ogólnie na łódzkie albo na Łódź. Jeśli komuś istotnie zależy na tym szczeniaku, a nie pierwszym z brzegu, byle tylko, odległość nie będzie stanowiła problemu. Sylwia dzwoniła do mnie. Ktoś ma podjechać do niej, poznać Lolcię i w przypadku decyzji na TAK zgadza się na wizytę przedadopcyjną i podpisanie umowy. Oby to wypaliło. Ci, o których wspominasz - dla chcącego nic trudnego, kupić środową gratkę, rubryka oddam, a tam szczeniąt i nie tylko, z samej Łodzi, od czorta.

Posted

Dziewczyny Pan najbardziej zainteresowany adopcją jest ze Skierniewic wychowuje samotnie dziecko i dziś ma mi dać odpowiedż w sprawie Loluni bo musi porozmawiać ze swoją mamą. Rozmawiałam z mamąnabank ona chce poczekać na Romkę,która robiła bardzo często wizyty przedadop.ale ja nie mogę tu nic decydować kto pojedzie na wizytę.Decyzja należy do Was.Ale najpierw czekamy na informacje!

Posted

sylwiaso napisał(a):
(...) Pan najbardziej zainteresowany adopcją jest ze Skierniewic wychowuje samotnie dziecko i dziś ma mi dać odpowiedż w sprawie Loluni bo musi porozmawiać ze swoją mamą. (...)

Pan, dziecko i decyzyjna babcia. Hm..., no nic, poczekajmy na Romkę.

Posted

Sylwii padł net, dzwoniła do mnie. Prosiła o wrzucenie info, że chętna pani się nie odezwała powtórnie, a pan (od dziecka i "babci") - Skierniewice, wszystko ładnie, pięknie ale bez zobowiązania o sterylizacji; chciał mieć sunię bezsterylkową więc Sylwia mu podziękowała.

Posted

majqa napisał(a):
Sylwii padł net, dzwoniła do mnie. Prosiła o wrzucenie info, że chętna pani się nie odezwała powtórnie, a pan (od dziecka i "babci") - Skierniewice, wszystko ładnie, pięknie ale bez zobowiązania o sterylizacji; chciał mieć sunię bezsterylkową więc Sylwia mu podziękowała.

I bardzo dobrze ,że zrezygnowała.

Posted

Mam osobę zainteresowaną adopcją Lolci, ale Pani jest aż z Koszalina... :roll:
Jest też zainteresowany domek z Łodzi, ale tutaj mam spore wątpliwości. Zobaczymy.

Posted

O jasny gwint. To jeśli ten Koszalin miałby dojść do skutku to dom wymaga sprawdzenia na tip - top. Jeśli pani zgodziłaby się na taką wizytę będziemy szukać kogoś na miejscu.

Posted

gonia66 napisał(a):
Piękna jest ta Lolusia:)
Napiszcie do Rudamania...szuka szczeniaczka:) A to podobno sparwdzona osoba (gdzies zgubialm watek, ktory dostalam od agaga21...)

A skąd ona jest?

Posted

Borówka16 napisał(a):
Ulala , Koszalin...daleko.
Ale może być ok , tylko do dużego sprawdzenia ;)

Ano daleko. Pani zgadza się na umowę i sterylkę. Czekam na odpowiedź jak z wizytą. W domu są nastoletnie dzieci i dwa koty. Tylko czy Lolcia nie zje kota? To taka mała diablica. ;)

Posted

a to tą ślicznotkę poznałem u Sylwii:D
no piękna i zywiołowa, nawet na nocha mnie chciała złapać jak ją troszke podrazniłem bo brzucholu.
super jest, jakby co pomogę w transporcie ;)
Pozdrawiam

Posted

papatkiole napisał(a):
a to tą ślicznotkę poznałem u Sylwii:D
no piękna i zywiołowa, nawet na nocha mnie chciała złapać jak ją troszke podrazniłem bo brzucholu.
super jest, jakby co pomogę w transporcie ;)
Pozdrawiam

Super. Ten transport mnie martwi. A mówiłam, że diablica. :evil_lol: Ciekawe czy by nie atakowała kotów. :roll:

Pani się zgadza na wizytę.:razz: Tylko obawiam się czy sobie z Lolcią poradzi.