auraa Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Telefonów zero! Nikt poza nami nie wchodzi:shake:. Ja nie mam zupełnie kasy. Nic.............:p Quote
auraa Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Dzień dobry Bolusiu. Ciekawe, czy ktoś ciebie odwiedzi. Agnus, czy te ogłoszenia zostały zatwierdzone? Quote
phase Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='elmira']I jeszcze pogoda do d...![/QUOTE] `. U mnie dziś słoneczko... Ale zapowiadali deszcze. Boluś.... Quote
auraa Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 kto pomoże? Nikt Bolusia nie odwiedza. Quote
auraa Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 No ładnie. Bolusiu, nikogo nie obchodzi twój los.................:-( Quote
karolina_g_k Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Mnie też. Tylko czy samo podrzucanie watku pomoże? Nie wiem :roll: [B]auraa[/B] jak jeszcze mogę pomóc? Quote
auraa Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 Nie dzwoniła. Cisza.............. Dopóki jest w miarę ciepło,to jakoś będzie. Kiedy zrobi się zimno on tam zamarznie. Ta buda jest dla niego za duża a on już w te chłodne noce trząsł się z zimna. Kiedy spadnie śnieg nikt tam nie dojedzie. To działki w lesie. Poza tym to pies, który bardzo potrzebuje obecności człowieka. Mojej kolezanki nie opuszczał nawet na krok. Bardzo się pilnował. Quote
auraa Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 W porządku. Widziałam jak podbiegał do psów na drodze z machaniem ogona, żeby sie pobawić. Na tej działce koleżanka ma swojego psa, który ledwo tolerował Bolusia a ten schodził muz drogi. Atakowany odchodzi. Quote
auraa Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Karolina, wierz mi, że pomoże. Kilka razy uporczywie podnosiłam wątki, bo nic nie mogłam zrobić. Dzięki temu był na początku i w końcu coś się zaczynało dziać. Quote
karolina_g_k Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Jesli tak to nie ma sprawy, zajme sie podnoszeniem ;) Quote
phase Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 `. auraa a czy tam gdzie mieszkasz nie dasz rady rozwiesić ogłoszeń?. Quote
ronja Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 ja też mogę powiesić. jest gotowe ogłoszenie do druku? zrobię też maila przechodniego Quote
mysza 1 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Ale smutasek :( teraz i ja o nim myślę... Ale nic, coś wymyślimy jeśli szybko domu nie znajdzie ;) On teraz jest sam na tej działce? Nie ucieknie jakoś ? :( Ktoś go dokarmia? Quote
phase Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 `. Dobranoc Bolusiu. A u mnie taki mróz. :(:( Jak zawsze wchodzę na ten wątek to myślę co robi... :( Quote
auraa Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 działka jest ogrodzona. Nie wiem, czy się nie wydostanie ale chyba nie. Koleżanka ma w weekendy jeździć i go dokarmiać. W ciągu tygodnia ktoś ma mu sypać sucha karmę ale jak długo to będzie trwało? Już jest zimno i działki pustoszeją. Dziś spróbuję zadzwonić ale ona z ery ma tam kiepski zasięg i może nie odebrać. Quote
go-ja Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Śliczny ten Boluś :). Wrzucam info na FB, może ktoś pomoze... i będę zagladac. Quote
alpha* Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Kurcze ma na imię tak jak mój pies i jeszcze są w podobnym wieku... Chętnie pomogę, niestety przygarnąć go nie dam rady chociaż popytam o dom dla niego... Może jakiś hotelik na zimę? Quote
Recommended Posts