Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie dzwoniła. Cisza.............. Dopóki jest w miarę ciepło,to jakoś będzie. Kiedy zrobi się zimno on tam zamarznie. Ta buda jest dla niego za duża a on już w te chłodne noce trząsł się z zimna. Kiedy spadnie śnieg nikt tam nie dojedzie. To działki w lesie. Poza tym to pies, który bardzo potrzebuje obecności człowieka. Mojej kolezanki nie opuszczał nawet na krok. Bardzo się pilnował.

Posted

W porządku. Widziałam jak podbiegał do psów na drodze z machaniem ogona, żeby sie pobawić. Na tej działce koleżanka ma swojego psa, który ledwo tolerował Bolusia a ten schodził muz drogi. Atakowany odchodzi.

Posted

Karolina, wierz mi, że pomoże. Kilka razy uporczywie podnosiłam wątki, bo nic nie mogłam zrobić. Dzięki temu był na początku i w końcu coś się zaczynało dziać.

Posted

Ale smutasek :( teraz i ja o nim myślę... Ale nic, coś wymyślimy jeśli szybko domu nie znajdzie ;)

On teraz jest sam na tej działce? Nie ucieknie jakoś ? :( Ktoś go dokarmia?

Posted

działka jest ogrodzona. Nie wiem, czy się nie wydostanie ale chyba nie. Koleżanka ma w weekendy jeździć i go dokarmiać. W ciągu tygodnia ktoś ma mu sypać sucha karmę ale jak długo to będzie trwało? Już jest zimno i działki pustoszeją. Dziś spróbuję zadzwonić ale ona z ery ma tam kiepski zasięg i może nie odebrać.

Posted

Kurcze ma na imię tak jak mój pies i jeszcze są w podobnym wieku... Chętnie pomogę, niestety przygarnąć go nie dam rady chociaż popytam o dom dla niego... Może jakiś hotelik na zimę?