elmira Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 [quote name='AguusS__x33']`. Jeszcze jedno ogłoszonko. :) http://www.pineska.pl/?do=view&id=80011&buyOrSell=2 P.S. Napisałam do tej Pani z przeprosinami i pomyłką. ;) Zwalaj na mnie winę. Dziewczyny, czy Wy wiecie jak mi głupio? Pewnie tak;) Quote
auraa Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Wiemy! Wiemy! No cóz, w pewnym wieku:evil_lol: . A tak poważnie , nie mam jeszcze ogłoszeń do akceptacji. Quote
phase Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 `. Nie masz cioteczko akceptacji, bo tamta Pani musi je akceptować jak już. :eviltong: Bo te ogłoszenia wszystkie szły na jej pocztę... Na razie czekam aż ona odpisze. ;) Quote
elmira Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Ale narobiłam. To się Pani z nami ma;) Rela ma konto na .o2.pl. Co mi do łba strzeliło z tym wp.? Nie wiem. Quote
phase Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 `. Hehe. :evil_lol: Damy radę. :) Napisałam na tamtą pocztę i poczekamy na odpowiedź... Quote
karolina_g_k Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Ja dziś zrobię Bolusiowi allegro Możecie gdzies w jednym poście zebrać gdzie psiak ma juz ogłoszenia? To porobie mu tam gdzie jeszcze nie ma a ja jestem zalogowana ;) Quote
phase Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 `. No właśnie, warto byłoby cały tekst o Bolusiu wziąć w pierwszym poście jak i ogłoszonka, które ma. Jak fajnie, że znalazła się osoba , która zrobi psiakulcowi allegro. :) Quote
karolina_g_k Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Taki napisałam tekst: Boluś to 9 miesięczny, niewielki, drobny psiak. Prawdopodobnie podzielił los wielu psich nieszczęść i wraz z nadejściem wakacji został porzucony na pastwę losu. Miał wiele szczęścia ponieważ na swojej drodze trafił na dwie dobre dusze, które zapewniły mu schronienie i opiekę do końca wakacji. W tym czasie piesek dał się poznać z jak najlepszej strony. Ten zwierzak kocha ludzi i robi wszystko żeby tę miłość okazać. Jest bardzo grzeczny. Nie ma w nim cienia agresji. Pilnuje się na spacerach, pęknie chodzi na smyczy i jeździ samochodem. Wie jak zachować się w domu. Akceptuje inne zwierzęta. Jest wesoły i skory do zabawy ale przy tym wszystkim nie jest nachalny. Bezgranicznie pokocha kogoś kto da mu dom. Boluś jest zdrowy, zaszczepiony, zabezpieczony przed pchłami i kleszczami. Obecnie przebywa na działce w okolicach Mińska Mazowieckiego. (Niestety psiak nie może przyjechać wraz z opiekunkami do ich mieszkania w Warszawie ponieważ Panie maja już pieska, który niestety zupełnie nie akceptuje Bolusia). Więcej informacji pod nr tel: 609-677-067 lub adresem mailowym: [email protected] Mam nadzieje, że może być Quote
karolina_g_k Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 No to tak: allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=1200342177 gratka (2 miejsca) gumtree morusek animalia Tyle ode mnie ;) Quote
phase Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 `. Dziękujemy cioteczko za Allegro. No i resztę ogłoszeń. :) Żeby ktoś się odezwał !!. :( Quote
karolina_g_k Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 [quote name='AguusS__x33']`. Email to [email protected] ;) Coś mamy chyba problem z tym Twoim adresem mailowym Auraa :D Quote
karolina_g_k Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 [quote name='AguusS__x33']`. Email to [email protected] ;) Juz pozmieniałam ;) Quote
phase Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 karolina_g_k napisał(a):Coś mamy chyba problem z tym Twoim adresem mailowym Auraa :D `. Też o tym samym pomyślałam od razu. :evil_lol: Quote
auraa Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Ciotki dzięki! Jutro tam jadę. Zobaczę Bolusia na własne oczy! Quote
karolina_g_k Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 To może uda Ci sie jakies lepsze zdjęcia zrobić? Portrecik jakis hmmm? Quote
phase Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 `. Witaj Ciotka. :) Kurcze... Ciągle myślę co będzie z Bolusiem... ech. :( Quote
koosiek Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Proszę, zerknijcie na wątek ośmiu szczeniaków pilnie szukających DT :( http://www.dogomania.pl/threads/191646 Quote
auraa Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 dziś byłam u Bolusia. Zawiozłam mu budę na działkę. To taka sarenka na wysokich nózkach. Ma małą główkę w stosunku do reszty ciała. Jest bardzo grzeczny i wyjątkowo spokojny. Nie ma w nim szczenięcej radości. Jest smutny. Koleżanki bardzo o niego dbały ale o zabraniu do Warszawy nie ma mowy. Jedna ma kota, który na widok Bolusia ucieka w panice, gdzie oczy poniosą. Druga psa i męża, który absolutnie nie wyraża zgody na przywiezienie psa do domu. Sytuacja fatalna. Działki już opustoszały a on bez ludzi zdziczeje. Boluś ma jedną wadę. Goni za samochodami. Dziś o mały włos byłby już pod kołami. Poza tym boi się i szczeka na ludzi z laskami lub kijami. W pierwszym kontakcie jest trochę nieufny ale po kilku chwilach przytulał łepek kiedy go głaskałam. Co z nim robic????????? Quote
Recommended Posts