Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia zrobiłam zaraz wstawię. To jest ponad 70km. Kiedy będę jeździła do rodziny , będę do niego zaglądała.

on jest strasznie smutny. Popatrzcie w jego oczy.

Posted

Jeszcze mam kolejne zdjęcia. Może z nich coś wybierzecie. Nie wiem jak mu pomóc? Jestem bardzo zmartwiona tym, ze nie mogę go zabrać. Już nie dam rady. Ani objętościowo ani finansowo. Cieszę się, że jest z nami ciocia ronja:lol:
Zaraz będą kolejne zdjęcia.

Posted

Ano właśnie. jeszcze trzy psy temu bym przekonała R. nawet na tymczas dla Bolka. A teraz zapytałam, ale popukał się w odpowiedzi w głowę. On ma kolor taki, jak mój Nodi. Boluś nie R.;)

Też szkoda tego szczunka.

Posted

`. Nie wiem, które zdjęcia wybrać, bo na wszystkich Boluś wyszedł cudnie!.
Nie mogę sobie wyobrazić, że on będzie sam. :(:(:(
Może te zdjęcia są ładniejsze i szybciej ktoś go wypatrzy!.
OBY !.

Posted

Dziewczyny, może Wam jakiś pomysł przyjdzie do głowy.

Witam,

zwracam się z ogromną prośbą o pomoc w udzieleniu DT dla kotka chorego na białaczkę. Kot poddany będzie leczeniu w lecznicy w Starej Miłosnej. Wolontariuszka, która poprosiła mnie o nagłośnieniu sprawy zapewnia pokrycie kosztów leczenia, wyżywienie, wszystkie niezbędne akcesoria dla kotka (jeśli ktoś ma ochotę pomóc, a nie dysponuje gadżetami dla kota). Pani chce ze wszystkich sił pomóc kotu, ale mieszka 170 km od Starej Miłosnej, więc musiała by po godzinach swojej pracy robić tę trasę dwukrotnie.

Kot zostałby przewieziony do DT w dzień pierwszy, opieka nad nim obejmowała by wizyty w lecznicy przez 5 dni, a 5 dnia Pani by go zabrała. Kolejna seria (przez 5 dni) podawania leku, nastąpiła by po 10 dniach, a ostatnia po 60 dniach.

Czy ktoś z Starej Miłosnej, ew. z okolic mógłby pomóc?

Kontakt w sprawie ew. udzielenia DT, dodatkowych pytań: 607690191 albo tu na dogomanii na PM.