auraa Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Podnoszę Bolusia! Pomyślę nad tekstem. Quote
auraa Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Boluś to 1o miesięczny, drobny psiak. Prawdopodobnie podzielił los wielu psich nieszczęść i wraz z nadejściem wakacji został porzucony na pastwę losu. Miał wiele szczęścia ponieważ na swojej drodze trafił na dwie dobre dusze, które zapewniły mu schronienie i opiekę do końca wakacji. W tym czasie piesek dał się poznać z jak najlepszej strony. Ten zwierzak kocha ludzi i robi wszystko żeby tę miłość okazać. Jest bardzo grzeczny. Pilnuje się na spacerach, pęknie chodzi na smyczy i jeździ samochodem. Wie jak zachować się w domu. Akceptuje inne psy. Bezgranicznie pokocha kogoś kto da mu dom. Boluś jest zdrowy, zaszczepiony, zabezpieczony przed pchłami i kleszczami. Obecnie przebywa na działce w okolicach Mińska Mazowieckiego. Panie przyjeżdżają z Warszawy aby go dokarmiać, jednak taka sytuacja nie może trwać wiecznie. Biegający pies jest przeganiany przez okolicznych mieszkańców. Ten wcześniej radosny i skory do zabawy psiak, staje się coraz smutniejszy. Istnieje niebezpieczeństwo, że może zginąć pod kołami samochodów. (Niestety psiak nie może przyjechać wraz z opiekunkami do ich mieszkania w Warszawie ponieważ Panie maja już pieska, który niestety zupełnie nie akceptuje Bolusia). Więcej informacji pod nr tel: 609-677-067 lub adresem mailowym: [email protected] wykorzystałam po części tekst Karoliny, mam nadzieję, ze się nie pogniewa. To dla dobra Bolusia:lol: Quote
phase Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 `. Super, może dziś lub jutro porobię parę ogłoszeń. Quote
auraa Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 inne ciotki o nas zapomniały:shake: Jesteśmy same. Quote
phase Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 `. Może pamiętają, ale nic nie piszą, pewnie tylko zaglądają.. Quote
auraa Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 allegro też już się skończyło......... Quote
auraa Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Znowu nikt tu nie zajrzał. Trzeba szukać hotelu i zrobić zbiórkę. On się tam zmarnuje. Zginie albo drażniony stanie się agresywny w swojej obronie. Quote
auraa Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 dziś tam jadę. Będę mieć nowe informacje i może zdjęcia. Quote
phase Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 auraa napisał(a):dziś tam jadę. Będę mieć nowe informacje i może zdjęcia. I jak i jak ?! Quote
auraa Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Boluś mieszka samotnie na działce w budzie, którą mu zawiozłam. Kiedy mu smutno biegnie na wieś i to jest najgorsze.Porąbani pijacy, którzy go przeganiają i samochody. W stosunku do psów zero agresji. Widziałam jak na dzialkę wbiegł obcy psiak. Bolus go obwąchał i chciał sie bawić. W stosunku do ludzi w pierwszej chwili nieufny ale mnie poznał i przybiegł z machaniem ogonka. Koleżanki błagają o pomoc. Cotygodniowe wyjazdy tam są nieco kosztowne. Poza tym martwią sie o los tego szczeniaka. Quote
elmira Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 O rany, porąbańcy jeden strach. A psy też mogą mu zrobić krzywdę-n.p. jeśli będzie sunia w cieczce. Tak zginął pies mojej ciotki, zagryziony przez rywali o względy suni. Nie wiem, jak pomóc. Ale niewesoło będzie z maluchem. Quote
auraa Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 ciotki, trzeba zorganizować kasę, może będzie hotel. Quote
ronja Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 super, trzymam kciuki za miejsce dla małego jaki koszt miesięczny? Quote
auraa Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Muszę wszystko dogadać............... Quote
phase Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Na dobranoc zaglądam do Bolusia. Oby w końcu Ci zaświeciło słoneczko maluchu !. Quote
karolina_g_k Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 http://allegro.pl/show_item.php?item=1233742800 allegro Bolusia Bardzo przepraszam, że dopiero dzis ale mam urwanie glowy straszne. Jeśli bylaby potrzeba to oczywiscie moge edytowac. Quote
phase Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Jakie przepraszam?. Boluś zapewne na pewno by ładnie podziękował. :buzi: Quote
Recommended Posts