Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale fajne fottki:multi: :multi: :multi:
A Otisek ma taką samą <tą w łapeczki > obróżkę, jak Medorek i jeszcze mamy taką smyczkę:cool3: nabyliśmy ostatnio na wystawie .

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A na drugim wyjeździe na działkę mieliśmy z moim TZ niemiłą przygodę, bo Gera wparowała do domu jak nikt nie widział i wylizała talerze--> ziemniaczki i warzywka z duuużą ilością przypraw... i nam się rozchorowała:shake: Brzusio bolał, miała skurcze żołądka, ślina jej ciekła z pyska, ledwo sie ruszała, non stop piszczała. A w tej wiosce żadnego weta, najcliższy 30km dalej a juz było po 20 i i tak zamknięty. Ale co tam! Wsiadłam w samochód i długa do Grawolina i znaleźliśmy lecznicę z tel do wetów do domu i błagal;iśmy każdego po kolei aż jeden sie w końcu zlitował. 3 zastrzyki były a nastepnego dnia Gera nak nowonarodzona :D
A tak wyglądała w tym tragicznym dniu... A Otis sie nią opiekował :)

Posted

Wyjątek napisał(a):
My też mamy jeszcze smyczkę :evil_lol:

No proszę:eviltong: Fajny komlpecik, bardzo mi przypasował do gustu:multi: :multi:

Biedaczka, dobrze,ze juz wszystko wporządku:loveu:

Posted

Biedaczka, dobrze,ze juz wszystko wporządku:loveu:

A następnego dnia to wyglądały tak: zdrowe spały na graj ącym na maksa radio i nie sposób było je przegonić:evil_lol:

( bo tam pod tym kocem jest radio...)

Posted

:shake:no to miała mała szczerzujka przygodę ....trzeba na panienkę uważać ...ona chyba nie z tych co dbają o linie:p

Ślicznie wam się błyszcza maluszki i są śliczne:loveu:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
...ona chyba nie z tych co dbają o linie:p

No mogłoby sie tak wydawać ale tak naprawdę to ona nie je dużo. A w porównaniu do Otisa to wręcz niewiele. Bo Otis to żarłok pospolity!!:evil_lol::lol:

Posted

A tak było po powrocie:

Najpierw Otisiasty wsadził nochala w obiektyw:

Później obowiązkowo zabawa, najpierw supełkiem...:

...a następnie... "atak na kocyk!!!!!!!!!!!!!:evil_lol:":

a na koniec schował się cały:???::grins::

Posted

Nooo to jeszcze tylko seria fotek kiedy to Otisiasty miał ok 4-4,5 miesiąca i będę wstawiała już tylko obecne czyli jak mój kawaler ma niecałe 5 miesięcy (skończy 13 sierpnia) :)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:ale bym wycałowała:loveu::loveu::loveu:

Wycałować za Ciebie???? :megagrin::megagrin::megagrin::evil_lol::evil_lol::loveu:

Posted

madzia i medor napisał(a):
,, No co chcecie?!?!"

Oj tak Otis ostatnio zaczyna strzelać groźne minki ale jeszc ze częściej stanowczo olewcze i śpiące- ma swój własny świat czasem i wszystko w nosie:evil_lol:

Posted

Wyjątek napisał(a):
Oj tak Otis ostatnio zaczyna strzelać groźne minki ale jeszc ze częściej stanowczo olewcze i śpiące- ma swój własny świat czasem i wszystko w nosie:evil_lol:

indywidualista ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Mam kolejne foteczki!!! :multi:

Otis umorusany wrócił ze spacerku (zachciału mu sie biegania po błotku w rowie). Ale zobaczcie jak grzecznie siedział pod drzwiami i czekał aż go do kąpieli zawołam :) :

A po kąpieli było wycieranko i zabawa ręcznikiem:

Posted

Wyjątek napisał(a):
Mam kolejne foteczki!!! :multi:

Otis umorusany wrócił ze spacerku (zachciału mu sie biegania po błotku w rowie). Ale zobaczcie jak grzecznie siedział pod drzwiami i czekał aż go do kąpieli zawołam :) :

A po kąpieli było wycieranko i zabawa ręcznikiem:

ile tu Otisek ma miesięcy?

Posted

tygra napisał(a):
ile tu Otisek ma miesięcy?

Tutaj ok 4-4,5 miesiąca. Jutro postaram się wstawić już aktualne fotki, bo wreszcie kończę nadrabiać zaległości :)

Posted

evaxon napisał(a):
haha ale brudasek slodki:loveu:

slodziak jak jest czysty i jak brudny także:loveu: jego nie da sie nie kochać, słodki w każdym calu:loveu:
tylko mniej słodko sie go myje:eviltong: