Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wyjątek']Tak otisek spał w pracy gdy miał 3,5 miesiąca:

A to jego łapiszcza:

I nochal:

No i na spacerku:

ale śliczny ten nasz Narzeczony:loveu:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kolejne zdjęcia zaległe będą dziś wieczorem :) Między innymi z wyjazdu mojego i Pawła wraz z psiaczkami. A jak sie uda to też i z ostatniego wyjazdu, kiedy to brzdące miały już 4 miesiące :) Czyli jeszcze duuuużo fotek czeka w kolejce :D cierpliwości:roll::evil_lol:

Posted

Kurcze na tych zdjęciach Otis to jak taka mała kluska wygląda a teraz to już się robi dorosły pan:evil_lol:

I muszę go pochwalić, bo dziś został na 3 godziny sam i tylko maskotkę zabarał mi z parapetu a tak ani siusiu ani nic nie pogryzione :D
No i od 4-5 dni już tylko na dworzu się załatwia:multi:

Posted

Niektóre sa podobne bo to z kilku dni ale tych samych miejsc, bo niestety podczas pracy nie ma czasu na dłuższe, dalsze spacerki... A niektóre... to mi sie kolejnośc pomieszała, ale ważne, że są, no nie?:roll::eviltong:

Jeszcze chwila i zaczną siędziałkowe :D Powoli nadrabiam:cool3:

Posted

I znów praca i znów Otiskowi zaczęło się nudzić. Więc trzeba było zabrać się za obróbkę ukochanego misia(juz niestety mniej bo flaki wyprute... ale sam sobie wziął dziś spryciarz nowego pluszaka, tym razem pieska :D )

I znów kilka zblirzeń:

Posted

[quote name='Wyjątek']I znów praca i znów Otiskowi zaczęło się nudzić. Więc trzeba było zabrać się za obróbkę ukochanego misia(juz niestety mniej bo flaki wyprute... ale sam sobie wziął dziś spryciarz nowego pluszaka, tym razem pieska :D )

I znów kilka zblirzeń:

śliczny, słodziutki:loveu: :loveu:
ile tu ma?
a jeśli chodzi o spacerek to ja będę miała wolne popołudnie w poniedziałek, rano wtorek, a potem czwartek po połdniu i cały piątek. Wybierz coś. Ja najchętniej poniedziałek lub wtorek

Posted

Cały czas te swoje 3 miesiące z hakiem. Jeszcze kilka z tego okresu i potem działka i 4 miesiące :) No i bęe zaczynać robić nowe fotki :) Bo Otisek już za piłką biega, trochę ponosi więc bedzie też nauka aportowania :D

Na razie nic nie planuję ani na poniedziałek po południu ani na wtorek w godzinach porannych. Ale może jednak wtorek, żeby nie zabierać Otisowi ukochanego popołudniowego spaceru na łakach i zabaw z Hakerkiem, Liką, Bezą, Fudzim i innymi psiakami :lol:
Tylko dokładniejsza godzinka? No i miejsce? Tak jak wspominałyśmy moje stare śmieci, cze może gdzieś bardziej po środku? Jakiś park może?:roll:

Posted

Wyjątek napisał(a):
Cały czas te swoje 3 miesiące z hakiem. Jeszcze kilka z tego okresu i potem działka i 4 miesiące :) No i bęe zaczynać robić nowe fotki :) Bo Otisek już za piłką biega, trochę ponosi więc bedzie też nauka aportowania :D

Na razie nic nie planuję ani na poniedziałek po południu ani na wtorek w godzinach porannych. Ale może jednak wtorek, żeby nie zabierać Otisowi ukochanego popołudniowego spaceru na łakach i zabaw z Hakerkiem, Liką, Bezą, Fudzim i innymi psiakami :lol:
Tylko dokładniejsza godzinka? No i miejsce? Tak jak wspominałyśmy moje stare śmieci, cze może gdzieś bardziej po środku? Jakiś park może?:roll:

ja chętnie na jelonkach bo tam jest "park" w którym psy mogą biegać luzem i nikt się nie czepia - potem na kawę zapraszam:lol: i ciasteczka . Po za tym Tygra jest lękliwa (hałasy) i potrafi jak się wystraszy polecieć gdzieś, a tam już zna otoczenie i nie ma samochodów. Mogę po Was wyjść na przystanek. proponuję 9-10 rano. Co Ty na to.

Posted

tygra napisał(a):
ja chętnie na jelonkach bo tam jest "park" w którym psy mogą biegać luzem i nikt się nie czepia - potem na kawę zapraszam:lol: i ciasteczka . Po za tym Tygra jest lękliwa (hałasy) i potrafi jak się wystraszy polecieć gdzieś, a tam już zna otoczenie i nie ma samochodów. Mogę po Was wyjść na przystanek. proponuję 9-10 rano. Co Ty na to.

Ok, to umówmy się wstępnie na godzinę 10 :) wolę dać sobie trochę zapasu jeśli chodzi o czas bo nie mam bezpośredniego dojazdu. Rozumiem, że chodzi o przystanek 171 w strone Wola Parku, ten przy Ratuszu? Czy raczej 184 w stronę Hali Wola? Albo poproszę o nazwę przystanku, to zaraz sobie sprawdzę co i jak:roll:
No i dziękujemy za zaproszenie:multi:

Posted

[quote name='Agga']Ależ sliczny faflun.Widać, że ma dobrze

Przypominam zdjęcia max 500x 500

Dziękujemy za pochwałę i co do zdjęć już będę sie pilnować :)

A oto i kolejne, z pierwszego wyjazdu na działkę

Gera udająca kosmitę i pożerająca Otisa:

Dalsza zabawa klusków na ulubionym foteliku:

I odpoczynek:

Posted

Wyjątek napisał(a):
Ok, to umówmy się wstępnie na godzinę 10 :) wolę dać sobie trochę zapasu jeśli chodzi o czas bo nie mam bezpośredniego dojazdu. Rozumiem, że chodzi o przystanek 171 w strone Wola Parku, ten przy Ratuszu? Czy raczej 184 w stronę Hali Wola? Albo poproszę o nazwę przystanku, to zaraz sobie sprawdzę co i jak:roll:
No i dziękujemy za zaproszenie:multi:

jak mam wybór to proponuję 184 w stronę hala wola (to przystanek czumy)- koło kwiaciarni przed strażą pożarną - cieszymy się na spotkanie!:multi:

Posted

tygra napisał(a):
jak mam wybór to proponuję 184 w stronę hala wola (to przystanek czumy)- koło kwiaciarni przed strażą pożarną - cieszymy się na spotkanie!:multi:

ah dla mnie tym lepiej :D czyli na tym przystaneczku o 10 we wtorek- juz nie moge się doczekać i Otisiasty również:multi:

Posted

Wyjątek napisał(a):
ah dla mnie tym lepiej :D czyli na tym przystaneczku o 10 we wtorek- juz nie moge się doczekać i Otisiasty również:multi:

my też!!!:multi:

• 2 weeks later...
Posted

WITAMY z portotem!!!!!!!:multi::multi::multi:
Mieliśmy małą przerwę ale już powróciliśmy z powrotem. Wakacje robią swoje, człowiek wyjeżdza ale postaram sie nadrobić zaległości, bo Otisek uróśł straszliwie :D
A co u innych faflunków??:roll::cool3:

Posted

tygra napisał(a):
my też!!!:multi:

Przepraszam,, że nie dało rady i przeproś Tygre od Otiska... Ale tak jak pisałam nie miałam na to żadnego wpływu... Kurczę, a tak sie cieszyłam na to spotkanie. Teraz Otis znów wyjeżdża na weekend ale mam nadzieję,, że będziemy miały jeszcze nie jednna a wiele okazji do spotkania. :D:D

Posted

No to teraz nadrabianie zaległości czyli koejne zdjęcia psiaczków z pierwszego wyjazdu na działeczke czyli jak miały 3,5 miesiąca ( a nadrabiania mam sporo bo to było miesiąc temu)...:

I mój TZ też załapał się na zdjęcie (z resztą nie jedno co zobaczycie później:eviltong:):

I dalej działkowanie: