Agnieszka PPP Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Doberek;) ;) Mnie już brzuch rozbolał z łakomstwa Quote
Agnieszka PPP Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Na 101 stronce jestem pierwsza:smilecol: :user: Quote
Wyjątek Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Agnieszka PPP napisał(a):Doberek;) ;) Mnie już brzuch rozbolał z łakomstwa Witamy!!!! :multi::multi: Chyba po raz pierwszy u nas...?:razz: Quote
Alicja Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Wyjątek']Weźmy jeszcze do tego jakieś pączki z adwokatem:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:myślisz ze z tego adwokata można złapać jakieś procenta;) Quote
e.v.a Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 czesc :multi: mokrych faworkow zyczymy:cool3: Quote
Imbirka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 ooooo przegapiliśmy 100 stronkę?:roll: Quote
Wyjątek Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:myślisz ze z tego adwokata można złapać jakieś procenta;) Jak z cukierków z likierem mozna to czemu by nie można było z pączków???;):evil_lol: Quote
Wyjątek Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 evaxon napisał(a):czesc :multi: mokrych faworkow zyczymy:cool3: Było duuużo faworków :D A jeszcze więcej pączków :D Nawet mam fotki:lol: Tyla, że ja zjadłam jednego tylko.... Babcia mi dała wcześniej flaczków i już nie było miejsca na więcej pączuchów...:shake: Imbir1 napisał(a):ooooo przegapiliśmy 100 stronkę?:roll: Nadrobicie przy 200;) madzia i medor napisał(a):Doberek bardzoooo:p :p Dzieńdoberek:multi: Quote
Wyjątek Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Cześć Beatko!! Jak tam po pączkowo faworkowym dniu??:razz: Quote
tygra Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 u mnie był tylko pączkowy faworkowe będą ostatki :) w miarę ale opchałąm się wczoraj że dziś ledwo się tocze :) Quote
Wyjątek Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Czyżbym to tylko ja była taka twarda, że zjadłam TYLKO 1 PĄCZKA??:razz::crazyeye: Quote
Wyjątek Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 A teraz foteczki z flakowania i pączkowania i faworkowania u Babci :D oooo wyjmują pączusie :D : Już mi Babcia coś dobrego dała w kuchni.. tylko nikomu nie mówcie! :p : Daj jeszcze!!: Quote
teqquila Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Witam :) no pewnie pies tez musi cos dostac wszyscy do okoloa jedza a pieso co :P Quote
Wyjątek Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='Kate I Luka']Miauuuuuuuuu;) ;) ;) ;) Myślisz, że podobna do kotka?? :razz::evil_lol: Pies moich rodziców reaguje jak sie do niego woła"kici kici" :lol::lol: [quote name='tygra']kłuci sie panioenka? Naszczekała na mnie bo jej faworka nie chciałam dać:cool1: [quote name='teqquila']Witam :) no pewnie pies tez musi cos dostac wszyscy do okoloa jedza a pieso co :P A no właśnie! Domagała się o swoje:p Quote
Alicja Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no dawaj pączka :loveu::loveu::loveu: Quote
Wyjątek Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 I kolejne foteczki z faworkowania u Babci :D : A to moja kochana Babcia :loveu: : A tu TZcik :D : Nasza wyżerka (flaczki i faworki juz zjedzone , jabłuszka pieczone w zasadzie też) :lol: Mój wypiek: I babciny: No i jeszcze Geraldinek: Quote
Wyjątek Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no dawaj pączka :loveu::loveu::loveu: Jeszcze dzis tak wymuszała, bo troche pączków nam zostało :razz: A ja nadrobiłam zaległości bo dzis zjadłam 3 pączki i pół pudełka faworków:oops::diabloti: Quote
DORRAG Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Cześć:p Ale smakowice wyglądają te pączki:eating: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 czesc:multi: jak patrzylam na te pączki to slinotoku dostalam:razz: Quote
Recommended Posts