Wyjątek Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 evaxon napisał(a):no to prawie tyle co moja Tigra:cool3: moja ma74 No bo rosnie mi panienka w klacie jak na drożdżach:) A ile Tigra teraz ma dokładnie? (oczywiście o wiek mi chodzi) DORRAG napisał(a):Dzień dobry:p Dzień dobry!! A własciwie juz prawie dobry wieczór bo tak ciemno sie robi...:razz: Quote
Wyjątek Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 No tak czyli niwielka różnica między nimi :) A Tigra jeszcze sporo rośnie?? Quote
Wyjątek Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 I jeszcze trochę foteczek ze stycznia a później po nauce wrzucę aktualne :) Quote
DORRAG Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Wyjątek']I jeszcze trochę foteczek ze stycznia a później po nauce wrzucę aktualne :) Śliczna:loveu: :loveu: A co Ty sie idziesz uczyć... ja też muszę ale tak mi sie strasznie nie chce:placz: Quote
e.v.a Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Wyjątek']No tak czyli niwielka różnica między nimi :) A Tigra jeszcze sporo rośnie?? rosnie rosnie:) najwieksza roznice widza znajomi qtorzy widza ja raz na jakis czas... teraz strasznie silna sie zaczyna robic :razz: :evil_lol: ona mn niesamowite te uchole:loveu: Quote
Alicja Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 :loveu::loveu::loveu: hi hi rozjechana zabulka:loveu::loveu::loveu: Quote
Wyjątek Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Kurcze net mi sie cos zbuntował nie mogłam wejśc na dogo:placz: I fotek przez to nowych nie ma:placz: Bo teraz spać uciekam bo o 6 trzeba wstać bo na 7.30 na egzamin.... grrrr ale jutro bedą i foteczki i odwiedzę wszystkie galeryjki co mam w planach bo od jutra ferie :D A tymczasem dziekuje za komentarze i pochwały i dobranoc!! Quote
Kate I Luka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Powodzenia na egzaminie :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
e.v.a Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 :kciuki:za egzamin:) czekamy na obiecane spacerowe fotki:multi: Quote
bonita Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 My też kciuki trzymamy :) I dobrejnocki życzymy Quote
Rinuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 ale sliczny boksio:loveu::loveu::loveu::loveu: mi tez sie cos zacina ostatnio net jak wchodze na dogo...:shake: Quote
Wyjątek Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Heh nie było mnie booooooooo.... chyba samym powietrzem sie upiłam ze szczęścia:eviltong: Egzamin zaliczony a tym samym... CAŁY SEMESTR!! Z czystym kontem na drugi idę!!:multi::multi::multi::multi: Quote
e.v.a Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Wyjątek napisał(a):Heh nie było mnie booooooooo.... chyba samym powietrzem sie upiłam ze szczęścia:eviltong: Egzamin zaliczony a tym samym... CAŁY SEMESTR!! Z czystym kontem na drugi idę!!:multi::multi::multi::multi: :cool3: no to super! Quote
Wyjątek Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 A dzis zważyłam Geraldinę i waży 25kg... A ile Twoja Tigra?? Quote
Wyjątek Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 No to teraz obiecane fotki ze spaceru. Troche szaro i ponuro już było ale zawsze coś ;) No i mankament taki, że sama z nią byłam więc np na fotkach jak skacze ma obcięta głowę:eviltong::eviltong::eviltong: (trudno mi było zarazem trzymac i rzucać patyk i zdjęcia robić...). No to jedziemy: Idziemy sobie po nowo pomalowanej klatce: I już na "łąkach": Quote
tygra Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 z tego co pamiętam Tigra Ewaxon waży mniejwięcej tyle co moja czyli coś kolo 30kg. Wogóle Tigra i Tygra podobinie się rozwijają :), obie coś koło 59-60cm w klębie i waga zblizona, w klacie do niedawna miały tyle samo - moja ostatnio trochę przybrałą i ma 76cm. Co do spacerku jutro dam Ci znać jak mogę w sobotę :) Quote
tygra Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 hihi dziewczynka za wysoko skoczyłą i Panci się w kadrze nie zmieściłą :) Quote
Kate I Luka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Wyjątek napisał(a):Heh nie było mnie booooooooo.... chyba samym powietrzem sie upiłam ze szczęścia:eviltong: Egzamin zaliczony a tym samym... CAŁY SEMESTR!! Z czystym kontem na drugi idę!!:multi::multi::multi::multi: Super :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Pozdrowienia dla skocznej Geruni :) Quote
Wyjątek Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 tygra napisał(a):z tego co pamiętam Tigra Ewaxon waży mniejwięcej tyle co moja czyli coś kolo 30kg. Wogóle Tigra i Tygra podobinie się rozwijają :), obie coś koło 59-60cm w klębie i waga zblizona, w klacie do niedawna miały tyle samo - moja ostatnio trochę przybrałą i ma 76cm. Co do spacerku jutro dam Ci znać jak mogę w sobotę :) No czyli moja babka nadrobniejsza jest. Ale ona jeszcze Wam pokaże!!;):eviltong: W kłębie jeszcze jej tylko zapomniałam zmierzyż ale dziś na bank to zrobię :) Mam nadzieję, że w sobote nam sie uda. Ja jeszcze tez nie gwarantuję, że będę mogła- wszystko zależy od TZa... Quote
Recommended Posts