Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wyjątek']Tylko żeby jeszcze mi ktos powiedział jak go umieścic w podpisie? Bo ja jestem chyba jakas akomputerowa... :roll:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie Ty jedna, wstawić umiem, ale odsyłacza do galerii :shake:

Posted

[quote name='bonita']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie Ty jedna, wstawić umiem, ale odsyłacza do galerii :shake:

No to właśnie podobnie i ja :evil_lol::evil_lol:

[quote name='evaxon']oj dziewczyny dziewczyny:shake: :evil_lol:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=8729&highlight=baner+z+odsy%B3aczem+do+galerii
:p
hehe, dzięki Ewcia, mam nadzieje, że to pomoże :) Jeszcze nie wiem, czy pomoże bo nie zaglądałam :eviltong: musze najpierw pojechać do lekarza... Będę około 12 :)

Posted

skopiuj banerek i wklej go w tym oknie gdzie można pisać, potem zaznacz go prawym przyciskiem i naciśnij taką ikonkę hiperłącze (taki mały znaczek mi sie kojarzy z precelkiem ale to raczej dwie mikro kule połączopne czyumś), wtedy zrobi Ci się szary ten baner i pokarze się okno gdzie musisz wstawić adres galerii) potem zapisz i już

Posted

Do tego kolejne podobieństwo: Kufa po prawej stronie (patrząc na zdjęcie) a po lewej u suniek nie jest całkowicie czarna lecz mamy tu oaze bieli ;):eviltong:
No tyle że Tigra "dorobiła się" więcej śnieżku na mordce:loveu: Jest z tym podobna do ś.p. Otiska:loveu:

Posted

Myślę, że 12 będzie jak najbardziej w porządku :D
Zdążę sie wyspać, nakarmić Geraldine i TZa i wysłać go do roboty i spokojnie przyjechać :)
Mam nadzieje, że TZowi sie plany nie pozmieniają przez dzisiejszą imprezę, bo chyba go :snipersm: