Agushka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Hej :) Ja tu wpadam z nadzieją na nowe zdjęcia a ty trzeba czekać... No to poczekamy :) Quote
Wyjątek Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Ale przecież cierpliwośc popłaca;) Quote
tygra Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 cześć napisz jak duża i cieżka ta Twoja dziewczynka bo nie wiem czy w końcu się nam uda przed świętami spotkać a mnie bardzo ciekawi. Tygra urosłą od naszego spotkania ze dwa cm tylko i już nie rośnie więc może się wzrostem zrównały... Tygra ma 59cm i waży 28kg Quote
Wyjątek Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 tygra napisał(a):cześć napisz jak duża i cieżka ta Twoja dziewczynka bo nie wiem czy w końcu się nam uda przed świętami spotkać a mnie bardzo ciekawi. Tygra urosłą od naszego spotkania ze dwa cm tylko i już nie rośnie więc może się wzrostem zrównały... Tygra ma 59cm i waży 28kg No to może przełóżmy to spotkanie jednak na po świętach bo ja bym juz musiała wiedzieć czy sie jutro widzimy...:roll: Quote
Cerber Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Wyjątek napisał(a):Witaj Luizko!! Słońce juz niestety się schowało, więc Geraldina spi sobie wygodnie na kanapie a ja niestety teraz tylko małą przerwe w nauce sobie zrobiłam... Jutro 2 kolosy no i już sesja sie zbliża:shake: ehhh kurcze takie jest zycicie studenta... ja za rok też będę mogła tak powiedzieć... :D ale moze za wszceśnie sie tak cieszę, bo nie zdaję sobie sprawy ile nauki... No nic, życzę powodzenia kochana, trzymam Kciukasy. Ucałuj Grcię ode mnie i Cerberka Quote
Wyjątek Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 tygra napisał(a):ok, przełóżmy Mam nadzieje, że spotkanko bedzie juz niedługo :) I, że w śniegu :D Cerber napisał(a):ehhh kurcze takie jest zycicie studenta... ja za rok też będę mogła tak powiedzieć... :D ale moze za wszceśnie sie tak cieszę, bo nie zdaję sobie sprawy ile nauki... No nic, życzę powodzenia kochana, trzymam Kciukasy. Ucałuj Grcię ode mnie i Cerberka No i kolosy za mną. Jeden do przodu a drugiego to taka pewna bym nie była.... Ale jak to mówisz, takie zycie studenta ;) A nauki niestety jest sporo, przynajmniej u mnie na PW. Ale dasz sobie radę!! leemonca napisał(a):dzieńdoberek!!! Dobrywieczorek :D:D:multi: Quote
Kate I Luka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Hejka :multi: :multi: :multi: dołanczam do grupy proszącej o fotencje Gerulki :cool3: :cool3: Quote
teqquila Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 witam ja juz dzis skladam zyczenia :) Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie niech Cię aniołek ode mnie uściśnie i przekaże serdeczne życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia Quote
bonita Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Brywieczór. Ja również czekam na fotecki :). Quote
tygra Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija Quote
Kate I Luka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Skacze Aniołek, skacze po chmurkach, niesie życzenia w Anielskich piórkach. Niesie w plecaku babki i świeczki, a w walizkach złote dzwoneczki. Wesołych Świąt! Quote
Medorowa Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Staropolskim obyczajem,gdy w Wigilię gwiazdka wstaje,Nowy Rok zaś cyfrę zmienia wszyscy wszystkim ślą życzenia.Przy tej wdzięcznej sposobności życzę Tobie moc radości,dużo śniegu,smacznej rybki,lekkiej i niegroźnej chrypki,uśmiechu od ucha do ucha,zdrowia i pogody ducha.I żeby Ci się darzyło,z roku na rok lepiej było. Quote
keleris Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzenia szczęścia zdrowia , wszelkiej pomyślności , wytrwałosci i radosci oraz spelnienia marzen z okazji nadchodzacego Nowego Roku 2007 Quote
DORRAG Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Gwiazdki najjaśniejszej, choinki najpiękniejszej, prezentów wymarzonych, świąt mile spędzonych, karnawału szalonego, roku bardzo udanego życzy Mira i Fiona Quote
Magda-Amir Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 wesolych świat ! :x-mas: zyczy Magda z Amirkiem :x-mas: Quote
Cerber Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Witam Cię kochana Moniczko, jak tam po świętach??? co tam u Gerci słychać???? Quote
Kate I Luka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 ...:lol: :lol: :lol: albo padli z przejedzenia Quote
Recommended Posts