Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześć napisz jak duża i cieżka ta Twoja dziewczynka bo nie wiem czy w końcu się nam uda przed świętami spotkać a mnie bardzo ciekawi. Tygra urosłą od naszego spotkania ze dwa cm tylko i już nie rośnie więc może się wzrostem zrównały... Tygra ma 59cm i waży 28kg

Posted

tygra napisał(a):
cześć napisz jak duża i cieżka ta Twoja dziewczynka bo nie wiem czy w końcu się nam uda przed świętami spotkać a mnie bardzo ciekawi. Tygra urosłą od naszego spotkania ze dwa cm tylko i już nie rośnie więc może się wzrostem zrównały... Tygra ma 59cm i waży 28kg

No to może przełóżmy to spotkanie jednak na po świętach bo ja bym juz musiała wiedzieć czy sie jutro widzimy...:roll:

Posted

Wyjątek napisał(a):
Witaj Luizko!! Słońce juz niestety się schowało, więc Geraldina spi sobie wygodnie na kanapie a ja niestety teraz tylko małą przerwe w nauce sobie zrobiłam... Jutro 2 kolosy no i już sesja sie zbliża:shake:

ehhh kurcze takie jest zycicie studenta... ja za rok też będę mogła tak powiedzieć... :D ale moze za wszceśnie sie tak cieszę, bo nie zdaję sobie sprawy ile nauki... No nic, życzę powodzenia kochana, trzymam Kciukasy. Ucałuj Grcię ode mnie i Cerberka

Posted

tygra napisał(a):
ok, przełóżmy

Mam nadzieje, że spotkanko bedzie juz niedługo :) I, że w śniegu :D

Cerber napisał(a):
ehhh kurcze takie jest zycicie studenta... ja za rok też będę mogła tak powiedzieć... :D ale moze za wszceśnie sie tak cieszę, bo nie zdaję sobie sprawy ile nauki... No nic, życzę powodzenia kochana, trzymam Kciukasy. Ucałuj Grcię ode mnie i Cerberka

No i kolosy za mną. Jeden do przodu a drugiego to taka pewna bym nie była.... Ale jak to mówisz, takie zycie studenta ;)
A nauki niestety jest sporo, przynajmniej u mnie na PW.
Ale dasz sobie radę!!

leemonca napisał(a):
dzieńdoberek!!!

Dobrywieczorek :D:D:multi:

Posted

witam ja juz dzis skladam zyczenia :)
Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie
niech Cię aniołek ode mnie uściśnie
i przekaże serdeczne życzenia
z okazji Świąt Bożego Narodzenia

Posted

Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija

Posted

Staropolskim obyczajem,gdy w Wigilię gwiazdka wstaje,Nowy Rok zaś cyfrę zmienia wszyscy wszystkim ślą życzenia.Przy tej wdzięcznej sposobności życzę Tobie moc radości,dużo śniegu,smacznej rybki,lekkiej i niegroźnej chrypki,uśmiechu od ucha do ucha,zdrowia i pogody ducha.I żeby Ci się darzyło,z roku na rok lepiej było.

Posted

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia
życzenia szczęścia zdrowia ,
wszelkiej pomyślności ,
wytrwałosci i radosci
oraz spelnienia marzen
z okazji nadchodzacego
Nowego Roku 2007