tygra Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 trafisz na polankę moją czy pod szkołą się umawiamy jak wtedy Quote
e.v.a Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Wyjątek napisał(a):Myślę, że 12 będzie jak najbardziej w porządku :D Zdążę sie wyspać, nakarmić Geraldine i TZa i wysłać go do roboty i spokojnie przyjechać :) Mam nadzieje, że TZowi sie plany nie pozmieniają przez dzisiejszą imprezę, bo chyba go :snipersm: :lol: nie rób tego:snipersm: tztowi moze sie jeszcze do czegos przydac:evil_lol: np. do robienia fot na spacerkach ( jak znajdzie czas:evil_lol: ) Quote
Wyjątek Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 tygra napisał(a):trafisz na polankę moją czy pod szkołą się umawiamy jak wtedy Może być już na polance :) Quote
Wyjątek Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 evaxon napisał(a)::lol: nie rób tego:snipersm: tztowi moze sie jeszcze do czegos przydac:evil_lol: np. do robienia fot na spacerkach ( jak znajdzie czas:evil_lol: ) Jak przez niego nie będę mogła iść na spacerek z Beatą i Tygrą to mu się będzie należało:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Wyjątek napisał(a):Jak przez niego nie będę mogła iść na spacerek z Beatą i Tygrą to mu się będzie należało:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a to wtedy prosze mu dolozyc jeszcze ode mnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Nie ma problemu :evil_lol::eviltong: A teraz kolejna porcja fotek: Na trj fotce to wygląda jak szkieletor:crazyeye: Taką dziwna poze przyjęła do tego drapania się:evil_lol: : Nosek jej zaczyna tracić kolor:-o grrrrrrrrr:shake: Quote
e.v.a Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bocie smiesznie wygladaja jak sie drapia na stojaco:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 ojjj zdecydowanie :D No to jeszcze kilka fotek (tym razem zabawy z piłeczką): Quote
DORRAG Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Cześć :p śliczna Gerusia:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Wyjątek Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='DORRAG']Cześć :p śliczna Gerusia:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Witamy!!! :multi: No to jeszcze więcej mojej panienki, juz chyba ostatnia seria tych domowych;) :turn-l::turn-l::turn-l: Quote
Wyjątek Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :pwow jakie dlugaśne nóżki Takie 2 badylki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tygra Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Monika ale żeś fotek nawrzucala - superasne. Quote
Wyjątek Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 tygra napisał(a):Monika ale żeś fotek nawrzucala - superasne. No dużo trochę wyszło:lol: A już wgrywam na komputer kolejne- z dzisiejszego spaceru :D Quote
bonita Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Rany ile photków :) Jak trzeba to i poważną minkę zrobi ;) Slicznota :) :) :) Quote
Medorowa Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Ale ona ma niesamowite te ucholka:loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 no dziewczynki wracajcie ze spacerku z aparatem pelnym zdjec:cool3: :multi: Quote
Iza i Fidel Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Rany,jaka mordeczka:loveu: Witajcie !! Quote
Alicja Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 :multi::multi::multi:widziałam wasze fotki u Tygry:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts