Agushka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Hej :) Ja tu wpadam z nadzieją na nowe zdjęcia a ty trzeba czekać... No to poczekamy :) Quote
Wyjątek Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Ale przecież cierpliwośc popłaca;) Quote
tygra Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 cześć napisz jak duża i cieżka ta Twoja dziewczynka bo nie wiem czy w końcu się nam uda przed świętami spotkać a mnie bardzo ciekawi. Tygra urosłą od naszego spotkania ze dwa cm tylko i już nie rośnie więc może się wzrostem zrównały... Tygra ma 59cm i waży 28kg Quote
Wyjątek Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='tygra']cześć napisz jak duża i cieżka ta Twoja dziewczynka bo nie wiem czy w końcu się nam uda przed świętami spotkać a mnie bardzo ciekawi. Tygra urosłą od naszego spotkania ze dwa cm tylko i już nie rośnie więc może się wzrostem zrównały... Tygra ma 59cm i waży 28kg[/quote] No to może przełóżmy to spotkanie jednak na po świętach bo ja bym juz musiała wiedzieć czy sie jutro widzimy...:roll: Quote
Cerber Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='Wyjątek']Witaj Luizko!! Słońce juz niestety się schowało, więc Geraldina spi sobie wygodnie na kanapie a ja niestety teraz tylko małą przerwe w nauce sobie zrobiłam... Jutro 2 kolosy no i już sesja sie zbliża:shake:[/quote] ehhh kurcze takie jest zycicie studenta... ja za rok też będę mogła tak powiedzieć... :D ale moze za wszceśnie sie tak cieszę, bo nie zdaję sobie sprawy ile nauki... No nic, życzę powodzenia kochana, trzymam Kciukasy. Ucałuj Grcię ode mnie i Cerberka Quote
Wyjątek Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='tygra']ok, przełóżmy[/quote] Mam nadzieje, że spotkanko bedzie juz niedługo :) I, że w śniegu :D [quote name='Cerber']ehhh kurcze takie jest zycicie studenta... ja za rok też będę mogła tak powiedzieć... :D ale moze za wszceśnie sie tak cieszę, bo nie zdaję sobie sprawy ile nauki... No nic, życzę powodzenia kochana, trzymam Kciukasy. Ucałuj Grcię ode mnie i Cerberka[/quote] No i kolosy za mną. Jeden do przodu a drugiego to taka pewna bym nie była.... Ale jak to mówisz, takie zycie studenta ;) A nauki niestety jest sporo, przynajmniej u mnie na PW. Ale dasz sobie radę!! [quote name='leemonca']dzieńdoberek!!![/quote] Dobrywieczorek :D:D:multi: Quote
Kate I Luka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Hejka :multi: :multi: :multi: dołanczam do grupy proszącej o fotencje Gerulki :cool3: :cool3: Quote
teqquila Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 witam ja juz dzis skladam zyczenia :) [COLOR=red][B]Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie niech Cię aniołek ode mnie uściśnie i przekaże serdeczne życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia[/B][/COLOR] Quote
bonita Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [B][I]Brywieczór. Ja również czekam na fotecki :).[/I][/B] Quote
tygra Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [SIZE=1][COLOR=#000080]Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija[/COLOR][/SIZE] Quote
Kate I Luka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [B][FONT="Tahoma"][CENTER]Skacze Aniołek, skacze po chmurkach, niesie życzenia w Anielskich piórkach. Niesie w plecaku babki i świeczki, a w walizkach złote dzwoneczki. Wesołych Świąt![/CENTER][/FONT][/B] [CENTER][IMG]http://www.kartki.drukifirmowe.pl/foto_galeria/1529_kartka-sw-10_1.jpg[/IMG][/CENTER] Quote
Medorowa Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [COLOR=blue][B]Staropolskim obyczajem,gdy w Wigilię gwiazdka wstaje,Nowy Rok zaś cyfrę zmienia wszyscy wszystkim ślą życzenia.Przy tej wdzięcznej sposobności życzę Tobie moc radości,dużo śniegu,smacznej rybki,lekkiej i niegroźnej chrypki,uśmiechu od ucha do ucha,zdrowia i pogody ducha.I żeby Ci się darzyło,z roku na rok lepiej było.[/B][/COLOR] Quote
keleris Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [COLOR=red][B]Z okazji Świąt Bożego Narodzenia [/B][/COLOR] [COLOR=red][B]życzenia szczęścia zdrowia , [/B][/COLOR] [COLOR=red][B]wszelkiej pomyślności ,[/B][/COLOR] [COLOR=red][B]wytrwałosci i radosci [/B][/COLOR] [COLOR=red][B]oraz spelnienia marzen [/B][/COLOR] [COLOR=red][B]z okazji nadchodzacego [/B][/COLOR] [COLOR=red][B]Nowego Roku 2007[/B][/COLOR] Quote
DORRAG Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 [LEFT][FONT=Arial][COLOR=black]Gwiazdki najjaśniejszej, choinki najpiękniejszej, prezentów wymarzonych, świąt mile spędzonych, karnawału szalonego, roku bardzo udanego życzy Mira i Fiona[/COLOR][/FONT][/LEFT] [CENTER][IMG]http://www.madzik.pl/zima/natale54.gif[/IMG][/CENTER] Quote
Magda-Amir Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 wesolych świat ! :x-mas: zyczy Magda z Amirkiem :x-mas: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images1.fotosik.pl/314/41cc1c96e29793df.gif[/IMG][/URL] Quote
Cerber Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Witam Cię kochana Moniczko, jak tam po świętach??? co tam u Gerci słychać???? Quote
Kate I Luka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 ...:lol: :lol: :lol: albo padli z przejedzenia Quote
Recommended Posts