Wyjątek Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Cześć dziewczyny! Dzięki, że o Gamę pytacie :) Szajbus już w pełni sił :diabloti: Wariuje, rozrabia i jest w pełni gamowaty ;) Pozdrawiamy :) Quote
Pestka Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 O jak na dawno nie było :oops: może zdjęcia jakieś? Quote
Kasia&Rika Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Wyjątek']Cześć dziewczyny! Dzięki, że o Gamę pytacie :) Szajbus już w pełni sił :diabloti: Wariuje, rozrabia i jest w pełni gamowaty ;) Pozdrawiamy :)[/quote] NO! narescie jestes! Dobrze ze Gama czuje się dobrze, ale my chcemy dowody tego na zdjęciach:diabloti: Quote
Wyjątek Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Zdjęcia zdjęcia zdjęcia... Bla bla bla :eviltong: Te ciągle o jednym :evil_lol::evil_lol: Gama jeszcze u dziadków, bo ja troche wolniej dochodzę do siebie ;) Wraca do mnie 30 października i wtedy bedziecie miały zdjęć aż do znudzenia :multi::evil_lol: Quote
Wyjątek Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [CENTER][B]A w ogóle, to bardzo bardzo chciałabym podziękować [COLOR=Purple][SIZE=4]KOMECIE :Rose::Rose::Rose:[/SIZE][/COLOR] [/B][/CENTER] Quote
jonQuilla Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]witam :multi::multi::loveu: cieszę się że Gama już doszła do siebie :) i Ty też szybciutko stawaj na nogi :) buźka :loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
agaciaaa Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Ciesze się bardzo że z Gamcią już ok :loveu: i Ty też dochodź do siebie! :calus: Quote
Wyjątek Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='piciminikas']Jeszcze problemy z nogą? Biedna[/quote] [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]witam :multi::multi::loveu: cieszę się że Gama już doszła do siebie :) i Ty też szybciutko stawaj na nogi :) buźka :loveu: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] [quote name='agaciaaa']Ciesze się bardzo że z Gamcią już ok :loveu: i Ty też dochodź do siebie! :calus:[/quote] Dziewczyny, ze mną tez juz w miarę ok :) Chodzę na zajęcia i na rehabilitację i jest coraz lepiej :) Tylko, że jak ona mnie pociągnie na schodach to może być nieciekawie :shake: A ja mieszkam na 3cim bez windy... Tęsknię za nią... Quote
jonQuilla Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cieszę się że z Twoją nóżką też już lepiej... mam nadzieję i trzymam mocno kciuki że już wkrótce będziesz zmów z Gamą :):):) buźka :loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Wyjątek Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [quote name='agaciaaa']Już niedługo...:loveu:[/quote] tak tak jeszcze "tylko" tydzień :loveu::loveu::loveu: [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cieszę się że z Twoją nóżką też już lepiej... mam nadzieję i trzymam mocno kciuki że już wkrótce będziesz zmów z Gamą :):):) buźka :loveu: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] No lepiej, lepiej, rehabilitant mówi, że jest bardzo zadowolony. Ze idzie lepiej niż się spodziewał :multi::multi: Ja tez niesamowicie się cieszę. W góry się jeszcze w najbliższe ferie nie wybiorę ale wreszcie powoli zaczynam znów normalne życie ;) Quote
basia2202 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [COLOR=Purple][B]cześć kochana!! :) nie było mnie trochę na dogo... Gamulec już po sterylce? dobrze z nią wszystko? mam nadzieję, że tak;) i cieszę się, że z Tobą znacznie lepiej:) jeszcze trochę i będziesz śmigać, że hej :loveu: i wteeeedyyy... wreszcie się spotkamy na psacerek :p ściskamy mocno Was obie!! buziaczki!! :loveu: [/B][/COLOR] Quote
Wyjątek Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Cześć Basiu Kochana :multi: Pewnie, że pójdziemy na spacerek :D Gamuni dziś zamówiłam 15kg worek karmy :D Do tego przyszły nam dziś dwa supełki, które czekają na nią w prezencie :loveu: Quote
Kasia&Rika Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 To się Gamuś ucieszy. Wracaj szybko do formy. Quote
Wyjątek Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='piciminikas']To się Gamuś ucieszy. Wracaj szybko do formy.[/quote] Mam nadzieję:roll: Możliwe, że będzie u mnie już jutro! :multi::loveu: A myślicie, że ucieszy się z czipa? :cool3: Wczoraj szczepiona była na wściekliznę i przy okazji pani doktor zapytała, czy nie chciałabym jej zaczipować... Darmowo- akcja miasta:cool1: Hmmm co o tym myślicie? Quote
Kasia&Rika Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 no, ja myslę, że pomysł swietny :D sama bym Rike zaczipowała ale w moim mieście to takich akcji nie robią:D Quote
jonQuilla Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]witam Was :multi::loveu:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
agaciaaa Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Cześć :) Gamcia już z Tobą? :loveu: Co do czipa- nie ma sie nad czym zastanawiać ;) szkoda że u mnie nie robią takich akcji. Quote
Wyjątek Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Hej hej dziewczyny!!! :multi: Gamulec już od wczorajszego popołudnia ze mną:loveu: W nocy spała ze mną w łóżku tak mocno wtulona :loveu::loveu: Jest bardzo grzeczna, nie rozrabia jak zostanie sama. Do psów też już nie ma raczej agresji. Ale suczek nie lubi :evil_lol: Tylko niektóre, wybrane, ale nie wiem na jakiej zasadzie ;) Jak weszła do domu to była tam Ania (moja współlokatorka) a Gama do niej od razu wyskoczyła z rozdartym ryjkiem:roll: Nie spodobało jej się, że ktoś obcy jest na jej włościach:diabloti: Ale została przekupiona zabawką i 1 godzinnym spacerem z Anią i teraz Ania jest jej najlepszą przyjaciółką. Ciągle za nią chodzi i piszczy, żeby z nią wyszła albo zaczepia, żeby sie pobawiła :evil_lol: Przynajmniej ja będę mieć trochę spokoju ;) Z innych rzeczy: ranka ładnie zagojona, blizna niewielka, włoski odrastają. Samopoczucie Gamy dobre, je, śpi, bawi się i tak cudnie patrzy swoimi orzechowymi oczami..... :loveu: Zdjęć nie mam, bo nie mam aparatu. Mój się zepsuł, muszę pożyczyć od taty. Juto ewentualnie kilka komórką zrobię. Bardzo ucieszona ze sprezentowanych supełków i nowej karmy :multi: Aha i przepraszam, że Was tyle nie odwiedzałam. Jutro też postaram się nadrobić zaległości w Waszych galeriach!!!! Quote
agaciaaa Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 No to widzę, że u Was wszystko ok :) czekam na jakieś fotki, zrób chociaż komórkowe ;) Quote
jonQuilla Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]czyli same dobre wieści :multi::multi: cieszę się że jesteście już razem :) wycałuj Gamuchę :loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi: widzę że nareszcie jesteście razem :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Oj zazdraszczam, ze masz psa tylko dla siebie, ja teraz z Bobim tylko w weekendy się widuje i to nie wszystkie:roll: czekam na fotki:multi: Quote
Kasia&Rika Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 No, to gdzie te fotki?:diabloti: Wymiziaj kochaną Gamusie ode mnie! Bardzo się cieszę, że jesteście razem! Quote
Recommended Posts