Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przyjechali państwo z wnuczkiem. To pan się uparł na Lusię, bo jak już było napisane, mieli bardzo podobną suńkę, która umarła im na serduszko. Poza tym pan stwierdził, że jak ma brać psinkę ze schroniska, to najlepiej taką, która nie ma za wielkich szans na adopcję. Luśka siedziała od stycznia 2009 roku, więc spodziewali się najgorszego. Ale Lusia sprawiła się cudnie. W biurze już siedziała na fotelu, dała się powycierać ręczniczkiem. W samochodzie dostała kanapkę z szynką. Jechała przytulona do pani.
Wyjechali z domu o 6 rano, pokonali prawie 600 km w dwie strony, podziwiam ich, naprawdę. :lol:
W domu już sprawdziła czy wersalka aby wygodna:evil_lol: Założę się, że spać będzie w łóżku. :evil_lol:
Mam nadzieję, że dostanę jakieś fotki.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to Lusia miała naprawde szczescie ze ją panstwo wypatrzyli!!
Ulżyło mi że poszło dobrze:)
Normalny psiak spi na poduszce w łóżku a jakżeby inaczej?;)

A na wizyte poadopcyjną i tak nie wiem gdzie szukac.

Posted

wilczek007 napisał(a):
toz to ja nic nie mowię.
zastanawiam sie czy to sensowne było ten wątek...może Tośke ktos też wypatrzy?
czy zbierac dalej? Czasem nie mam pojecia czy i w którą strone warto isc.

Hej ! Wilczku ! co to za wątpliwości ??? trochę więcej :):):):):)

Posted

zaraz zajrze na konto zobacze ile wpłacono od soboty, deklaracje sa wypisane w 1 poscie;)
Tosia jest 50 km od Katowic na grn śląsku..
spytałam też Ulki12 ile wobec tego będzie kosztowal hotelik dla samej Tosi, skoro przedtem było 500 za obie...

Posted

No jak to, jakieś wątpliwości? Dalej Tosie w górę. Może uda się strzelić jakieś fotki, na których nie jest tak mocno wylękniona i zamieścić je w ogłoszeniach.

No i bardzo proszę pamiętać o info o Lusi w nowym domku :fadein:

Posted

kurcze ja tez mam małą nadzieje na te foty, ale ostatnio nigdy sie nie udawało, bo aparatu boi sie jak ognia...Trudno mi sie zmiescic w budzie, a ona nie chce wyjsc...
No i niech ktos zamówi pogode na następne dni, to pojade do tosi. Zapowiada sie ze w sobote nie dam rady...

wątpliwosci już wygasły;)

Posted

wilczek007 napisał(a):
kurcze ja tez mam małą nadzieje na te foty, ale ostatnio nigdy sie nie udawało, bo aparatu boi sie jak ognia...Trudno mi sie zmiescic w budzie, a ona nie chce wyjsc...
No i niech ktos zamówi pogode na następne dni, to pojade do tosi. Zapowiada sie ze w sobote nie dam rady...

wątpliwosci już wygasły;)

I TAK MA BYĆ :):):):):)

napisz ile za hotelik ?