mmd Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='Bjuta']A chodzi o Moto, czy o Grinę?[/QUOTE] O Moto. Nic nie odpisałam na razie. Może tylko odpiszę, że Motuś ma domek, oby:) Quote
Asia_Klero Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Wizyta przedadopcyjna bardzo udana:) Jutro jadę po Motusia i wiozę do domu więc wieczorem powinien być już w swoim cieplutkim mieszkanku:) Pieniądze na paliwo dorzuce z dodatkowych bo nie spodziewalam się takiego wyjazdu;) Moto ma ok.300zł więc pokryje te wszystkie zaległe wpłaty a pomyślcie komu można przekazać resztę pieniążków. Czy np. można przeznaczyc je na akcje adopcyjną np. dla Griny lub innego psiaka ale myślę, że o pieniądzach będziemy rozmawiać jak już motuś będzie w domu i wszystko będzie jak należy:) Bardzo się cieszę, ze domek się znalazł i to tak blisko mnie bo w Zabrzu. Zaadoptuje go 3osobowa rodzina bez małych dzieci, która bardzo czesto wyjezdza do domku na wsi więc Motuś będzie miał częste ,,wakacje":) Quote
Asia_Klero Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Pan z krakowa dzwonił do leny i jesli odezwie się jeszcze sprobujemy zaproponowac mu jakas inna bidę;) Quote
lika1771 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Super Motus ma domek:multi::multi::multi: Quote
obraczus87 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 SUPER ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! :multi::multi::multi::multi: Quote
mmd Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='Asia_Klero']Wizyta przedadopcyjna bardzo udana:) Jutro jadę po Motusia i wiozę do domu więc wieczorem powinien być już w swoim cieplutkim mieszkanku:) Pieniądze na paliwo dorzuce z dodatkowych bo nie spodziewalam się takiego wyjazdu;) Moto ma ok.300zł więc pokryje te wszystkie zaległe wpłaty a pomyślcie komu można przekazać resztę pieniążków. Czy np. można przeznaczyc je na akcje adopcyjną np. dla Griny lub innego psiaka ale myślę, że o pieniądzach będziemy rozmawiać jak już motuś będzie w domu i wszystko będzie jak należy:) Bardzo się cieszę, ze domek się znalazł i to tak blisko mnie bo w Zabrzu. Zaadoptuje go 3osobowa rodzina bez małych dzieci, która bardzo czesto wyjezdza do domku na wsi więc Motuś będzie miał częste ,,wakacje":)[/QUOTE] [quote name='Asia_Klero']Pan z krakowa dzwonił do leny i jesli odezwie się jeszcze sprobujemy zaproponowac mu jakas inna bidę;)[/QUOTE] Asiu, ja się po prostu rozpuknę ze szczęścia:) Mój biedny Motuś się doczekał. Ja tak pomyślałam, żeby panu z Krakowa może Lenkę od Obraczus zaproponować, bo skoro lubi (??) czarne psiaki, to ona jest bardzo potrzebująca też.... no, nie wiem, co Wy tam macie w zanadrzu;) ale fajnie, że i napisał i zadzwonił - żeby jeszcze był to taki fajny domek... Quote
Bjuta Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Asiu - a czy wiesz może które ogłoszenie zadziałało?? BARDZO SIĘ CIESZĘ!!!!!! Quote
tripti Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 G R A T U L A C J E!!!!!! wspaniałe wiadomości! dzięki temu można wierzyć, że na każdego przyjdzie jego pora :) dziękujemy za wiadomości!!!! radość wielka! a będzie ogromna jak jeszcze Grinie się uda... Quote
Monika z Katowic Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Cudownie!:multi: Wspaniale!:multi: A może jak coś zostanie to dać Grinie - motusiowej przyjaciółce? Quote
ALMA2 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Asia, a nie chcieli dwupaku : Moto i Grinę, proponowałaś?:p Bo biedna Grina zostanie sama. Quote
mmd Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Asia już pisała, żeby schedę po Motusiu dostała Grina i żeby to przeznaczyć na jej akcję adopcyjną - jestem bardzo za:) Radość radością, a ona zostanie bez przyjaciela, biedna. Quote
tripti Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 tak właśnie radość radością, ale jeszcze Grina bidulka... Quote
obraczus87 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='tripti']tak właśnie radość radością, ale jeszcze Grina bidulka...[/QUOTE] Grina to taka fajna sunia, taki maly wilczek ;) ale jednak cisza w Jej sprawie :( Quote
Bjuta Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 No prawda jest taka, że dopóki Grina nie chodzi na smyczy to szanse na adopcję ma minimalną. Tylko do ogrodu - ale nawet wtedy fajnie jest mieć psa, którego można wziąć na smycz i zabrać np. do weta. Nie wiem czy i jak lena z nią trenuje. ? Quote
tripti Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 przez prawie rok Grina nie nauczyła się chodzić na smyczy, więc można założyć, że nawet kolejny rok nie przyniesie nabycia tych umiejętności. Quote
obraczus87 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Przepraszam za OFF ale pilnie szukam kogos do wizyty w Tarnowskich Gorach.... Quote
Ingrid44 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Jesli Pan z Krakowa chcialby czarnego pieska takiego jak Motus to [B]obraczus87 [/B]ma takiego. Piesek jest na bezplatnym Dt , mieszka w przedpokoju i jest super grzeczny i uloznony. Nadaje sie do dzieci ,kocha wszystkich ludzi i dogaduje z innymi pieskami. Moze pammietacie Budryska ,ktory mial opreacje bo nie mogl jesc ? Quote
obraczus87 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Własnie... jest Budrynio, który czeka. Watek tutaj: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/179955-CZARNA-ROZPACZ-!-!-!-Budrys-po-operacji-już-zdrowy.-Dalej-bez-domu[/URL]-( Najnowsze zdjecia tutaj: [URL]http://allegro.pl/czy-bede-mial-kiedys-swoj-dom-pyta-budrys-i1290426633.html[/URL] Quote
marta0731 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Moto się udało:multi: Grinie też się uda:thumbs: Tylko czy Lena ma czas ją uczyć...? Może bez Moto się sunia jakoś bardziej otworzy na ludzia i zacznie współpracować, a nie tylko wariacje z kolegą Quote
Monika z Katowic Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Czy Motuś już jest w nowym domku? Quote
Bjuta Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Na stronie oficjalnej schroniska już jest informacja o adopcji Moto - więc chyba wszystko się udało? Quote
Recommended Posts