Jump to content
Dogomania

Grina pojechała do domu... Trzymamy mocno kciuki! I za nią i za jej Ludzi!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bjuta']A chodzi o Moto, czy o Grinę?[/QUOTE]
O Moto. Nic nie odpisałam na razie. Może tylko odpiszę, że Motuś ma domek, oby:)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wizyta przedadopcyjna bardzo udana:) Jutro jadę po Motusia i wiozę do domu więc wieczorem powinien być już w swoim cieplutkim mieszkanku:) Pieniądze na paliwo dorzuce z dodatkowych bo nie spodziewalam się takiego wyjazdu;) Moto ma ok.300zł więc pokryje te wszystkie zaległe wpłaty a pomyślcie komu można przekazać resztę pieniążków. Czy np. można przeznaczyc je na akcje adopcyjną np. dla Griny lub innego psiaka ale myślę, że o pieniądzach będziemy rozmawiać jak już motuś będzie w domu i wszystko będzie jak należy:) Bardzo się cieszę, ze domek się znalazł i to tak blisko mnie bo w Zabrzu. Zaadoptuje go 3osobowa rodzina bez małych dzieci, która bardzo czesto wyjezdza do domku na wsi więc Motuś będzie miał częste ,,wakacje":)

Posted

[quote name='Asia_Klero']Wizyta przedadopcyjna bardzo udana:) Jutro jadę po Motusia i wiozę do domu więc wieczorem powinien być już w swoim cieplutkim mieszkanku:) Pieniądze na paliwo dorzuce z dodatkowych bo nie spodziewalam się takiego wyjazdu;) Moto ma ok.300zł więc pokryje te wszystkie zaległe wpłaty a pomyślcie komu można przekazać resztę pieniążków. Czy np. można przeznaczyc je na akcje adopcyjną np. dla Griny lub innego psiaka ale myślę, że o pieniądzach będziemy rozmawiać jak już motuś będzie w domu i wszystko będzie jak należy:) Bardzo się cieszę, ze domek się znalazł i to tak blisko mnie bo w Zabrzu. Zaadoptuje go 3osobowa rodzina bez małych dzieci, która bardzo czesto wyjezdza do domku na wsi więc Motuś będzie miał częste ,,wakacje":)[/QUOTE]

[quote name='Asia_Klero']Pan z krakowa dzwonił do leny i jesli odezwie się jeszcze sprobujemy zaproponowac mu jakas inna bidę;)[/QUOTE]

Asiu, ja się po prostu rozpuknę ze szczęścia:)
Mój biedny Motuś się doczekał.

Ja tak pomyślałam, żeby panu z Krakowa może Lenkę od Obraczus zaproponować, bo skoro lubi (??) czarne psiaki, to ona jest bardzo potrzebująca też.... no, nie wiem, co Wy tam macie w zanadrzu;) ale fajnie, że i napisał i zadzwonił - żeby jeszcze był to taki fajny domek...

Posted

G R A T U L A C J E!!!!!! wspaniałe wiadomości! dzięki temu można wierzyć, że na każdego przyjdzie jego pora :) dziękujemy za wiadomości!!!! radość wielka!
a będzie ogromna jak jeszcze Grinie się uda...

Posted

Asia już pisała, żeby schedę po Motusiu dostała Grina i żeby to przeznaczyć na jej akcję adopcyjną - jestem bardzo za:) Radość radością, a ona zostanie bez przyjaciela, biedna.

Posted

No prawda jest taka, że dopóki Grina nie chodzi na smyczy to szanse na adopcję ma minimalną. Tylko do ogrodu - ale nawet wtedy fajnie jest mieć psa, którego można wziąć na smycz i zabrać np. do weta. Nie wiem czy i jak lena z nią trenuje. ?

Posted

Jesli Pan z Krakowa chcialby czarnego pieska takiego jak Motus to [B]obraczus87 [/B]ma takiego. Piesek jest na bezplatnym Dt , mieszka w przedpokoju i jest super grzeczny i uloznony. Nadaje sie do dzieci ,kocha wszystkich ludzi i dogaduje z innymi pieskami. Moze pammietacie Budryska ,ktory mial opreacje bo nie mogl jesc ?

Posted

Własnie... jest Budrynio, który czeka. Watek tutaj: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/179955-CZARNA-ROZPACZ-!-!-!-Budrys-po-operacji-już-zdrowy.-Dalej-bez-domu[/URL]-(

Najnowsze zdjecia tutaj: [URL]http://allegro.pl/czy-bede-mial-kiedys-swoj-dom-pyta-budrys-i1290426633.html[/URL]

Posted

Moto się udało:multi: Grinie też się uda:thumbs:

Tylko czy Lena ma czas ją uczyć...?
Może bez Moto się sunia jakoś bardziej otworzy na ludzia i zacznie współpracować, a nie tylko wariacje z kolegą