kora78 Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 tak, to ten. bylam dzis w schronie i tak mi zal korka. jest w kojcu na samym dole drabiny hierarchii. lezal i trzasl sie :(((( jeden pies do niego podlecial z ujadaniem, to korek tak lezac tez szczeknal, ja wrzasnelma, agresor odpuscil. korek lezal i sie trzasl wciaz :((((((( mam foty. dla mnie to bardziej sznup chyba. Quote
kora78 Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 (edited) ten 3kolorowy 10latek. Elvis http://www.schronisko.walbrzych.pl/index.php?x=12c&id_zwierz=1694 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited October 5, 2012 by kora78 Quote
kora78 Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 pudlowato sznupowaty Korek, przerazony Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
rodzice Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 piękny ten Elvis . Szkoda że leciwy , trudno o domki dla starszych psów . Quote
kora78 Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 wlasnie wiem. mam nadzieje,ze na jego kolory ktos sie skusi chociaz... to mu szanse wieksza daje, niz innym. tylko fotki kiczowate :( Quote
Gruba Berta Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Kora wrzuc Elvisa na kudlacze w potrzebie - tam sporo osob zaglada - tutaj niewiele. suuuuuuuuuper ze Nuka pojechala do DT :) nie wiem dlaczego myslalam ze ona juz znalazla jakis czas temu domek ... Quote
kora78 Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 bo byla inna podobna do Nuki. Maja u mnie w dt. Bardzo podobne, Nuka wyzsza od Maji. Moze dlatego. wrzuce, tylko odszukac watek musze. Quote
mysza 1 Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 A może Korkowi warto założyć wątek? Wyraźnie wycofany, żeby mu się jakaś krzywda nie stała :( Quote
Gruba Berta Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 link do kudlaczy: http://www.dogomania.pl/forum/threads/146370-Kudłacze-w-potrzebie-wątek-dyskusyjny-PROSZĘ-O-NIE-CYTOWANIE-ZDJĘĆ/page260 i link do pudelkow: http://www.dogomania.pl/forum/threads/177924-Pudle-i-pudlowate-w-potrzebie-proszą-o-pomoc!!!/page251 Quote
kora78 Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 Korek dzis. :( bez zmian, mokry i przerazony :( Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kora78 Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 dokladnie nie wiem. jak dla mnie niedlugo. ze 2 mce. latem malo chodzilam. teraz zaczelam czesciej. w lutym, kwietniu go nie bylo. jakos od lipca, moze wczesniej. moze od sierpnia. trzeba by sprawdzic. ale martwie sie o niego :( jak go wypatrzylam to byl radosny. a teraz 3 wizyty i on wciaz taki mokry i skulony w kącie. jedna zaraza tam go chyba męczy. Quote
kora78 Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 No i sznaucerkowata Joko. suczka od wiosny w schronie. kiedys podchodzila do mnie, teraz juz nie. poszczekac tez umie. dosc gruba mi sie wydaje. mloda, kolo 2-3 lat. pozniej sprawdze. fotki z kwietnia. wczesiej bylam w lutym i jej nie bylo jeszcze. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kora78 Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 a teraz jest taka Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us http://www.schronisko.walbrzych.pl/index.php?x=12c&id_zwierz=1330 Quote
Onaa Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 A Joko to podobna do Nuczki :). I fajne ma oczka :). Ale jedno ma niebieskie czy obydwa ? Quote
kora78 Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 jedno niebieskie. podobna nie, bo wyzsza troche i sznupkowa bardziej. Quote
Onaa Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Sznupkowata czyli ma bardziej szorstką sierść tak ? A oczko jedno brązowe a drugie niebieskie :) ? To fajnie wygląda. Moja była tymczaska Oczka tak miała, stąd mam jakiś sentyment do takich psiaków. Quote
kora78 Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 tak, oczka tak miala, pamitam :) tak, jedno brazowe, jedno niebieskie tak, wydaje sie szorstka. ale glaskalam ja wiosna az tak naprawde, teraz juz nie chce podchodzic ;/ Quote
malawaszka Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 jakiej wielkości jest Joko? jak miniatura czy większa? a Kapsel? średniak? Quote
kora78 Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Joko jest wieksza, niz miniatura. taka cos, jak spaniel. kapsel- korek ;0 bardzo podobnie. ale jakby ciut wiekszy. one nie sa kolo siebie, to nie mam porownania rzetelnego. Quote
mysza 1 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Tylko usiąść i płakać z tym wszystkim, żeby jeszcze szybciej domy znajdowały to by można było brać więcej ze schronisk... Quote
kora78 Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 kudlaczki maja u nas jako takie szczescie. jak ich nie adoptuje, - nie mamy zadnego kudlacza na dozywociu, wiec troche je ludzie biora, to ja sie biore i wyciagamy je, jak za dlugo juz mi siedza. bo ja uwielbiam kudlacze, maja tyle przemian, tyle fryzur. lubie czesac i bardzo mi sie podoba, ze taki pies ma wiele twarzy. krotkowlose sa cale zycie takie same. a kudlacz sie zmieniaja co chwile. Quote
kora78 Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 wiecie co. na fotce schroniskowej, w dniu przyjecia, to mi sie wydaje, ze ona ostrzyzona byla... preciez na lato by tak nie zarosla szybko, z samej aklimatyzacji i przystosowania do zimy w budzie. czyli domowy pies, kiedys ktos dbal o Joko. Quote
Recommended Posts