Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak, to ten.
bylam dzis w schronie i tak mi zal korka. jest w kojcu na samym dole drabiny hierarchii. lezal i trzasl sie :(((( jeden pies do niego podlecial z ujadaniem, to korek tak lezac tez szczeknal, ja wrzasnelma, agresor odpuscil. korek lezal i sie trzasl wciaz :(((((((

mam foty.
dla mnie to bardziej sznup chyba.

• Replies 445
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dokladnie nie wiem. jak dla mnie niedlugo. ze 2 mce. latem malo chodzilam. teraz zaczelam czesciej. w lutym, kwietniu go nie bylo.
jakos od lipca, moze wczesniej. moze od sierpnia.
trzeba by sprawdzic.

ale martwie sie o niego :(

jak go wypatrzylam to byl radosny. a teraz 3 wizyty i on wciaz taki mokry i skulony w kącie. jedna zaraza tam go chyba męczy.

Posted

Sznupkowata czyli ma bardziej szorstką sierść tak ?
A oczko jedno brązowe a drugie niebieskie :) ?
To fajnie wygląda.
Moja była tymczaska Oczka tak miała, stąd mam jakiś sentyment do takich psiaków.

Posted

tak, oczka tak miala, pamitam :)
tak, jedno brazowe, jedno niebieskie
tak, wydaje sie szorstka. ale glaskalam ja wiosna az tak naprawde, teraz juz nie chce podchodzic ;/

Posted

Joko jest wieksza, niz miniatura. taka cos, jak spaniel.
kapsel- korek ;0 bardzo podobnie. ale jakby ciut wiekszy.

one nie sa kolo siebie, to nie mam porownania rzetelnego.

Posted

kudlaczki maja u nas jako takie szczescie. jak ich nie adoptuje, - nie mamy zadnego kudlacza na dozywociu, wiec troche je ludzie biora, to ja sie biore i wyciagamy je, jak za dlugo juz mi siedza.
bo ja uwielbiam kudlacze, maja tyle przemian, tyle fryzur. lubie czesac i bardzo mi sie podoba, ze taki pies ma wiele twarzy. krotkowlose sa cale zycie takie same. a kudlacz sie zmieniaja co chwile.

Posted

wiecie co. na fotce schroniskowej, w dniu przyjecia, to mi sie wydaje, ze ona ostrzyzona byla... preciez na lato by tak nie zarosla szybko, z samej aklimatyzacji i przystosowania do zimy w budzie.

czyli domowy pies, kiedys ktos dbal o Joko.