Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 445
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak, moc fb. jednak :) bo ja nie wierzylam w fb.

nie jezdzimy same, ja auta nie mam, kizi jst w anglii. moze tylko moja siora, a raczej jej tz.
jakby co to bierzemy platny, mam kase z bazarku to bedzie.

czyli na juz szukac transportu? wszystko pewne?

a dt jest zalogowane tutaj? jakies wiesci beda na dogo?
moze zalozysz osobny watek juz Nuce? i nazwij ją, jak tylko chcesz, jej imie prawdziwe nieznane jest.

Posted

[quote name='Dogo07']Mysza1 to Ty jesteś ta Iwonka P. z fb :) ?[/QUOTE]
Tak :)
[quote name='kora78']tak, moc fb. jednak :) bo ja nie wierzylam w fb.

nie jezdzimy same, ja auta nie mam, kizi jst w anglii. moze tylko moja siora, a raczej jej tz.
jakby co to bierzemy platny, mam kase z bazarku to bedzie.

czyli na juz szukac transportu? wszystko pewne?

a dt jest zalogowane tutaj? jakies wiesci beda na dogo?
moze zalozysz osobny watek juz Nuce? i nazwij ją, jak tylko chcesz, jej imie prawdziwe nieznane jest.[/QUOTE]
Oczywiście, wszystko pewne i zaklepane. DT u Hop!, zalogowana ;), będą wieści i zdjęcia.
Wątek założę chociaż ostatnio to na dogo szkoda na to czasu ale żebyście miały relacje ;) to będzie.

Transport organizujcie możliwie najszybciej, nie mogę sie już doczekać kiedy mała opuści schron.
Wiesz czy tam jeszcze jest?

Posted

ps. jak się potwierdzi czy Nuka jest w schronisku i kiedy by mogła przyjechać to zrobię jej wydarzenie na FB, ludzie pomogą na pewno takiej słodkiej maliznie i nam będzie łatwiej.

Posted

juz maruda do mnie pisala, ze wioza jakiegos psiaka na zblizonej trasie i mozemy sie polaczyc :)

sunia na 99proc jest. w przeddzien wyjazdu potwierdze w schronie. ja ją bede odbierala.
mysza, na kogo ja wyciagamy? kto ma byc wlascicielem? wolalabym nie ja, bo mam juz wg papierow stado psow w domu. a w rzeczywistosci zadnego. kiedys powiedza, ze smalec robie.

Posted

[quote name='kora78']tam jest mowa o srodzie.... to jutro.
i do belchatowa.
mysza, czy dt moze do belchatowa dojechac po sunie?[/QUOTE]
DT nie ma samochodu, niestety sunia musi być dowieziona pod dom do Łodzi... :(
Szkoda, żeby okazja uciekła :(

ps. mój numer tel. 507 443 597

Papiery mogą być na mnie, nie ma z tym problemu.

Zadzwonisz zatem i zapytasz czy jest? Może się uda z jutrem.
A może jubu z dogo, mąż Ajlii by odebrał z Bełchatowa? On mieszka pod Łodzią i jeździ odpłatnie.

Posted

[quote name='kora78']cos wymyslimy, czekam na wiesci.

a znasz kogos w lodzi, kto za kase podwiezie?

dzwonilam, sunia jest[/QUOTE]
Edytowałam, może jubu, mąż Ajlii. Mieszkają w Koluszkach pod Łodzią.
Numer do Ajlii 698 695 459

Nikogo więcej nie znam :(

Posted

Witam :)
Melduję się na wątku w sprawie jutrzejszego wyjazdu bo wiem, że mam jakąś Sunię przybrać. Już rozmawiałam czy mogę Ją do Łodzi odstawić zamiast do Bełchatowa i nie ma problemu ;)
Zaraz pogadam z Marudą bo jeszcze do końca nie jestem zorientowana w sytuacji, ale jakby co Sunia ma jutro dowóz :p

Posted

[quote name='sonek666']Witam :)
Melduję się na wątku w sprawie jutrzejszego wyjazdu bo wiem, że mam jakąś Sunię przybrać. Już rozmawiałam czy mogę Ją do Łodzi odstawić zamiast do Bełchatowa i nie ma problemu ;)
Zaraz pogadam z Marudą bo jeszcze do końca nie jestem zorientowana w sytuacji, ale jakby co Sunia ma jutro dowóz :p[/QUOTE]
O jakie fantastyczne wieści :) Super, przeogromne dzięki. Babcia Nuka jutro zobaczy świat zza krat :) ale się cieszę :)

Posted

no to super :)
to ja ją jutro wyciagam. i wioze do jawora.

mysza, zaraz pm wysle.

sonek, to na ktora godzine w jaworze? pewnie rano? tylko nie o swicie, bo ja nie zdaze...

Posted

[quote name='kora78']no to super :)
to ja ją jutro wyciagam. i wioze do jawora.

mysza, zaraz pm wysle.

sonek, to na ktora godzine w jaworze? pewnie rano? tylko nie o swicie, bo ja nie zdaze...[/QUOTE]

Super, poproszę mmsa jak będzie poza schronem. Trzymam kciuki.

Posted

[quote name='kora78']pm poszlo.
aham ysza pdoaj adres w tej lodzi. i nr tel do tego dt.
da sonek.[/QUOTE]
Wysłałam pw do Sonek z namiarami na Hop.

To chyba założę wątek Nuce :)

Posted

ja się tam mogę dostosować :) Może o 11/12 w Jaworze może tak być czy za późno ?? A w Jaworze gdzie się ustawiamy ??
Adres i telefon do DT w Łodzi już posiadam :)
Numery do Kory i Myszy na wszelaki wypadek również już spisałam ;)

Posted

czekajcie, musze tz urobic, bo do wrocka o 10 ma jechac i niech mi sunie zawiezie. tylko on zrzedzi, ze mu bedzie smeirdziec. moment, bo zaraz musialabym do schronu pedzic

Posted

[quote name='kora78']czekajcie, musze tz urobic, bo do wrocka o 10 ma jechac i niech mi sunie zawiezie. tylko on zrzedzi, ze mu bedzie smeirdziec. moment, bo zaraz musialabym do schronu pedzic

To już urabiaj jak chcesz ;) byle skutecznie.

Założyłam małej wątek, nie wiem jaki dać tytuł, żeby był bardziej chwytliwy http://www.dogomania.pl/forum/threads/232776-Sko%C5%82tuniona-zapomniana-10-letnia-sunieczka-porzucona-w-schronie-wci%C4%85%C5%BC-ma-nadziej%C4%99

Posted

wpisalam sie na watku, sunia u mnie na te noc, rano jedzie po nowe zycie. sunia domowa, grzeczna i fajna. juz wyczesana i wykapana. ulozona, domowa, grzeczna sunia. powtarzam sie ;0
wazy ze 12kg

Posted

[quote name='kora78']wpisalam sie na watku, sunia u mnie na te noc, rano jedzie po nowe zycie. sunia domowa, grzeczna i fajna. juz wyczesana i wykapana. ulozona, domowa, grzeczna sunia. powtarzam sie ;0
wazy ze 12kg[/QUOTE]
Dzięki, cieszę się :)