Onaa Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Mysza1 to Ty jesteś ta Iwonka P. z fb :) ? Quote
kora78 Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 tak, moc fb. jednak :) bo ja nie wierzylam w fb. nie jezdzimy same, ja auta nie mam, kizi jst w anglii. moze tylko moja siora, a raczej jej tz. jakby co to bierzemy platny, mam kase z bazarku to bedzie. czyli na juz szukac transportu? wszystko pewne? a dt jest zalogowane tutaj? jakies wiesci beda na dogo? moze zalozysz osobny watek juz Nuce? i nazwij ją, jak tylko chcesz, jej imie prawdziwe nieznane jest. Quote
mysza 1 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='Dogo07']Mysza1 to Ty jesteś ta Iwonka P. z fb :) ?[/QUOTE] Tak :) [quote name='kora78']tak, moc fb. jednak :) bo ja nie wierzylam w fb. nie jezdzimy same, ja auta nie mam, kizi jst w anglii. moze tylko moja siora, a raczej jej tz. jakby co to bierzemy platny, mam kase z bazarku to bedzie. czyli na juz szukac transportu? wszystko pewne? a dt jest zalogowane tutaj? jakies wiesci beda na dogo? moze zalozysz osobny watek juz Nuce? i nazwij ją, jak tylko chcesz, jej imie prawdziwe nieznane jest.[/QUOTE] Oczywiście, wszystko pewne i zaklepane. DT u Hop!, zalogowana ;), będą wieści i zdjęcia. Wątek założę chociaż ostatnio to na dogo szkoda na to czasu ale żebyście miały relacje ;) to będzie. Transport organizujcie możliwie najszybciej, nie mogę sie już doczekać kiedy mała opuści schron. Wiesz czy tam jeszcze jest? Quote
mysza 1 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 ps. jak się potwierdzi czy Nuka jest w schronisku i kiedy by mogła przyjechać to zrobię jej wydarzenie na FB, ludzie pomogą na pewno takiej słodkiej maliznie i nam będzie łatwiej. Quote
kora78 Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 juz maruda do mnie pisala, ze wioza jakiegos psiaka na zblizonej trasie i mozemy sie polaczyc :) sunia na 99proc jest. w przeddzien wyjazdu potwierdze w schronie. ja ją bede odbierala. mysza, na kogo ja wyciagamy? kto ma byc wlascicielem? wolalabym nie ja, bo mam juz wg papierow stado psow w domu. a w rzeczywistosci zadnego. kiedys powiedza, ze smalec robie. Quote
kora78 Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 tam jest mowa o srodzie.... to jutro. i do belchatowa. mysza, czy dt moze do belchatowa dojechac po sunie? Quote
mysza 1 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='kora78']tam jest mowa o srodzie.... to jutro. i do belchatowa. mysza, czy dt moze do belchatowa dojechac po sunie?[/QUOTE] DT nie ma samochodu, niestety sunia musi być dowieziona pod dom do Łodzi... :( Szkoda, żeby okazja uciekła :( ps. mój numer tel. 507 443 597 Papiery mogą być na mnie, nie ma z tym problemu. Zadzwonisz zatem i zapytasz czy jest? Może się uda z jutrem. A może jubu z dogo, mąż Ajlii by odebrał z Bełchatowa? On mieszka pod Łodzią i jeździ odpłatnie. Quote
kora78 Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 cos wymyslimy, czekam na wiesci. a znasz kogos w lodzi, kto za kase podwiezie? dzwonilam, sunia jest Quote
mysza 1 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='kora78']cos wymyslimy, czekam na wiesci. a znasz kogos w lodzi, kto za kase podwiezie? dzwonilam, sunia jest[/QUOTE] Edytowałam, może jubu, mąż Ajlii. Mieszkają w Koluszkach pod Łodzią. Numer do Ajlii 698 695 459 Nikogo więcej nie znam :( Quote
kora78 Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 ok. moj nr 668 836 964 a masz nr do jubu? Quote
mysza 1 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='kora78']ok. moj nr 668 836 964 a masz nr do jubu?[/QUOTE] Podałam wyżej do Ajlii. Quote
kora78 Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 jubu moze jakby co. czekam tylko na odp marudy, czy to jutrzejsza sroda i czy osoba, ktora bedzie ejchac nie moze te 50km dolozyc drogi. ale akcja. wszystko na cito Quote
Onaa Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 A u hop! :). To siostra tamb, to też wspaniała kobieta. Ale super sprawa :). Quote
sonek666 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Witam :) Melduję się na wątku w sprawie jutrzejszego wyjazdu bo wiem, że mam jakąś Sunię przybrać. Już rozmawiałam czy mogę Ją do Łodzi odstawić zamiast do Bełchatowa i nie ma problemu ;) Zaraz pogadam z Marudą bo jeszcze do końca nie jestem zorientowana w sytuacji, ale jakby co Sunia ma jutro dowóz :p Quote
mysza 1 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='sonek666']Witam :) Melduję się na wątku w sprawie jutrzejszego wyjazdu bo wiem, że mam jakąś Sunię przybrać. Już rozmawiałam czy mogę Ją do Łodzi odstawić zamiast do Bełchatowa i nie ma problemu ;) Zaraz pogadam z Marudą bo jeszcze do końca nie jestem zorientowana w sytuacji, ale jakby co Sunia ma jutro dowóz :p[/QUOTE] O jakie fantastyczne wieści :) Super, przeogromne dzięki. Babcia Nuka jutro zobaczy świat zza krat :) ale się cieszę :) Quote
kora78 Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 no to super :) to ja ją jutro wyciagam. i wioze do jawora. mysza, zaraz pm wysle. sonek, to na ktora godzine w jaworze? pewnie rano? tylko nie o swicie, bo ja nie zdaze... Quote
mysza 1 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='kora78']no to super :) to ja ją jutro wyciagam. i wioze do jawora. mysza, zaraz pm wysle. sonek, to na ktora godzine w jaworze? pewnie rano? tylko nie o swicie, bo ja nie zdaze...[/QUOTE] Super, poproszę mmsa jak będzie poza schronem. Trzymam kciuki. Quote
kora78 Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 pm poszlo. aham ysza pdoaj adres w tej lodzi. i nr tel do tego dt. da sonek. Quote
mysza 1 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='kora78']pm poszlo. aham ysza pdoaj adres w tej lodzi. i nr tel do tego dt. da sonek.[/QUOTE] Wysłałam pw do Sonek z namiarami na Hop. To chyba założę wątek Nuce :) Quote
sonek666 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 ja się tam mogę dostosować :) Może o 11/12 w Jaworze może tak być czy za późno ?? A w Jaworze gdzie się ustawiamy ?? Adres i telefon do DT w Łodzi już posiadam :) Numery do Kory i Myszy na wszelaki wypadek również już spisałam ;) Quote
kora78 Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 czekajcie, musze tz urobic, bo do wrocka o 10 ma jechac i niech mi sunie zawiezie. tylko on zrzedzi, ze mu bedzie smeirdziec. moment, bo zaraz musialabym do schronu pedzic Quote
mysza 1 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='kora78']czekajcie, musze tz urobic, bo do wrocka o 10 ma jechac i niech mi sunie zawiezie. tylko on zrzedzi, ze mu bedzie smeirdziec. moment, bo zaraz musialabym do schronu pedzic To już urabiaj jak chcesz ;) byle skutecznie. Założyłam małej wątek, nie wiem jaki dać tytuł, żeby był bardziej chwytliwy http://www.dogomania.pl/forum/threads/232776-Sko%C5%82tuniona-zapomniana-10-letnia-sunieczka-porzucona-w-schronie-wci%C4%85%C5%BC-ma-nadziej%C4%99 Quote
kora78 Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 wpisalam sie na watku, sunia u mnie na te noc, rano jedzie po nowe zycie. sunia domowa, grzeczna i fajna. juz wyczesana i wykapana. ulozona, domowa, grzeczna sunia. powtarzam sie ;0 wazy ze 12kg Quote
mysza 1 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='kora78']wpisalam sie na watku, sunia u mnie na te noc, rano jedzie po nowe zycie. sunia domowa, grzeczna i fajna. juz wyczesana i wykapana. ulozona, domowa, grzeczna sunia. powtarzam sie ;0 wazy ze 12kg[/QUOTE] Dzięki, cieszę się :) Quote
kizimizi Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Kora "czarny pudlowaty Korek" to ten pudel z ostatniego kojca? Gdzies byla strona na dogo dla pudli, czekaj Quote
Recommended Posts