mariamc Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Gusia, Kajak cudny. Też uważam ,że to Vario....... Quote
Dosiek1974 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='gusia0106']Porozmawiamy w domu!! :mad::angryy: ;)[/QUOTE] Ja się nie boję, mój super pies mnie obroni :) Quote
3 x Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='gusia0106'] No nie, nie Rawki :) Strzelaj dalej ;) [/QUOTE] ee to juz nie strzelam jedyne miejsce jakie mi się skojarzyło to że przy wejsciu na rawki stoi tez jakis taki dziwny słup jeszcze kiedyś w okolicach otryru jakies słupy takie widzialam ale byłam tam tylko raz powidzcie gdzie to? btw. ja nie uważam , ze to Vario zwyczajnie w takie cos nie wierzę po praostu tak miało być a ze w bieszczadach i ze akurat ten został ? przypadek albo tak miało byc ale daleka jestem od mieszania do tego Vario Quote
gusia0106 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Dosiek1974']Ja się nie boję, mój super pies mnie obroni!![/QUOTE] Przecież to nie jest pies obronny :eviltong::eviltong::evil_lol: [quote name='3 x']ee to juz nie strzelam jedyne miejsce jakie mi się skojarzyło to że przy wejsciu na rawki stoi tez jakis taki dziwny słup jeszcze kiedyś w okolicach otryru jakies słupy takie widzialam ale byłam tam tylko raz powidzcie gdzie to?[/QUOTE] Szybowisko w Bezmiechowej k/Leska ;) Quote
mysza 1 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Dosiek1974']Nie wiem czy Gusia będzie zachwycona ale proszę [URL]http://img62.imageshack.us/img62/5976/gusia1212.jpg[/URL][/QUOTE] O kurka :-o gdzie są włosy? Teraz to już naprawdę na 16 lat wyglądasz:eviltong: Ale bardzo ładnie, lubię krótkie włosy, za młodu nosiłam:evil_lol: Quote
gusia0106 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='mysza 1']O kurka :-o gdzie są włosy?[/QUOTE] A mówiłam przyjedź? ;) No dobra, sprawdziłam jeszcze, bo mi to spokoju nie dawało. Nikt go nie szuka - przynajmniej w Internecie - wszystkie strony o zaginionych psach przejrzałam - ogłoszenia od maja. Zero. Quote
mala_czarna Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='mysza 1']O kurka :-o gdzie są włosy? Teraz to już naprawdę na 16 lat wyglądasz:eviltong: Ale bardzo ładnie, lubię krótkie włosy, za młodu nosiłam:evil_lol:[/QUOTE] Wiesz jak ona kokietuje? Jak jej powiedziałam, że super wygląda, to ona mi na to: no cooo ty, normalnie :cool3::eviltong: Quote
mysza 1 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='mala_czarna']Wiesz jak ona kokietuje? Jak jej powiedziałam, że super wygląda, to ona mi na to: no cooo ty, normalnie :cool3::eviltong:[/QUOTE] :evil_lol: ;) Quote
mysza 1 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='gusia0106']A mówiłam przyjedź? ;) No dobra, sprawdziłam jeszcze, bo mi to spokoju nie dawało. Nikt go nie szuka - przynajmniej w Internecie - wszystkie strony o zaginionych psach przejrzałam - ogłoszenia od maja. Zero.[/QUOTE] Ale od dawna tak masz? Jak ostatnio po coś byłam to był kucyk. I chyba jeszcze wychudłaś, matko, potrzebna mi Twoja dieta (pilnie:evil_lol:). Co do tego, że nikt go nie szuka to byłam raczej pewna... Quote
gusia0106 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='mysza 1']Ale od dawna tak masz? Jak ostatnio po coś byłam to był kucyk. I chyba jeszcze wychudłaś, matko, potrzebna mi Twoja dieta (pilnie:evil_lol:). Co do tego, że nikt go nie szuka to byłam raczej pewna...[/QUOTE] No już od dawna, gdzieś tak ze dwa miesiące. Co Wy z tym "wychudłaś" - nie wychudłam właśnie i wciąż się wychudzam ;) Jakby szukał to zadzwoniłby też do hodowli pewnie, że jakby ktoś znalazł, to może się odezwie. Do hodowli dzwonili tylko Ci co mówili, że się pęta. Quote
3 x Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='gusia0106']No już od dawna, gdzieś tak ze dwa miesiące. [/QUOTE] aha, w lipcu ją taka obciachnięą widzialam tylko bardziej nieuczesana była niz na zdjęciu ;) Quote
rufusowa Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Gusia szczypior jesteś :eviltong: nie idę do Ciebie z moim brzuchem :eviltong: a Kajak podoba mi się :) w moim typie chłopak :loveu: Quote
gusia0106 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='rufusowa']Gusia szczypior jesteś :eviltong: nie idę do Ciebie z moim brzuchem :eviltong: a Kajak podoba mi się :) w moim typie chłopak :loveu:[/QUOTE] No halo! Tak nie można! Obiecałaś, że przyjdziesz! A w odwiedziny kiedy przyjedziecie? Teraz to już nie możesz przeciągać w czasie, że za pół roku ;) Quote
rufusowa Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 yyy teraz obydwa weekendy zajęte a potem dwa tyg. urlopu... wygląda na to, że dopiero w październiku :) dziękujemy za zaproszenie! :loveu: Quote
mala_czarna Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Ale tera to pełen lansik będzie! Pies z hodowly, proszę, że ja Was :evil_lol:;) Quote
gusia0106 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='mala_czarna']Ale tera to pełen lansik będzie! Pies z hodowly, proszę, że ja Was :evil_lol:;)[/QUOTE] Właśnie już szukam suk do pokrywania i potem po 500 sprzedam szczeniaki. A co! Tylko gdzie jak Stadion zlikwidowali ?:hmmmm: :evil_lol: Quote
mala_czarna Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='gusia0106']Właśnie już szukam suk do pokrywania i potem po 500 sprzedam szczeniaki. A co! Tylko gdzie jak Stadion zlikwidowali ?:hmmmm: :evil_lol:[/QUOTE] Szkoda, że Frociakowi cieczka się skończyła. Ale by słitaśne szczeniaczki były! :evil_lol: A na handelek to koło mnie - w niedzielę jest bazarek na Olimpii - tam jest co tydzień masa handlarzy. Idą głównie joreczki, ale spoko, taki bysmy PR zrobiły, że na pniu by zeszły. :cool3: Quote
rufusowa Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 no taki mixik z Frocią, to nawet pod jorczka mógłby podejść :evil_lol: Quote
mysza 1 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Szczeniaki to na allegro pójdą ;) Gusia, w anoreksję wpadłaś czy jak?;) Quote
rufusowa Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Ciotki.. znajoma znajomej od kilku dni na drodze za Piasecznem widziała psa.... pies stał w jednym miejscu a teraz leży... czy ktos go wyrzucił w tym miejscu? mozliwe... ona może go wziąc dzisiaj... moze za godzine, moze za dwie (o ile wsiądzie do auta) i podrzucić gdzies do Warszawy albo na Paluch... pies podobno wygląda jak bernardyn, tylko mniejszy...macie jakieś pomysły??? Quote
jola_li Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='gusia0106']Ja już daaaaawno skończyłam :)[/QUOTE] Napraaaawdę :-)? A już myślałam, że pewna firma zatrudnia nieletnich ;-). Quote
mala_czarna Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='rufusowa']no taki mixik z Frocią, to nawet pod jorczka mógłby podejść :evil_lol:[/QUOTE] Ty mnie lepiej nie denerwuj!! :mad: A wyobrażasz sobie szczenięta po Kajaku i Froci? Takie cudeńka z rudą bródką?? :lol: Quote
gusia0106 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Mamy jednak kryształy w moczu. Sporo kryształów. I jeszcze jakieś tam wałeczki ale zapomniałam jakie. Opcje są dwie: - kryształy się zrobiły w wyniku niewłaściwego żywienia i teraz je rozbijemy karmą weterynaryjną i wysikamy - są bo coś jest nie teges z nerkami, na co wskazywałaby obecność tych jakichś tam wałeczków Robimy tak, że przechodzimy na karmę leczniczą i za 3-4 tygodnie robimy kontrolne badanie moczu. Jak kryształów nie będzie to się nie martwimy i jemy normalnie. Jak będą i kryształy i wałeczki zaczynamy przyglądać się nerkom. Quote
gusia0106 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 A wczoraj pierwszy raz odkąd Kajak jest wróciłam pierwsza do domu. Tej radości nie da się opisać :):) Szaleństwo w pełni. Czubkiem on jest jednak :) Kajak z bardzo bliska ;) [IMG]http://img401.imageshack.us/img401/276/20100902005.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts