katya Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 I jeszcze będzie gwiazdą kalendarza :razz::cool1: Quote
rita60 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Moriaaa napisał(a):Wczoraj powiedziałam Noskowi, że ma dom. Nie zdziwił się nawet, on już od dawna o tym wiedział...;) Rozumiem,ze Nosek zostaje u ciebie:lol:widzialam go w realu:multi: Quote
agata51 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Moriaaa napisał(a):Wczoraj powiedziałam Noskowi, że ma dom. Nie zdziwił się nawet, on już od dawna o tym wiedział...;) Moriaaa, przecież każdy o tym wiedział! Lepszego by nie znalazł, a do gorszego byś go nie oddała. Gratuluję obojgu. :loveu: No to kończymy z nocnymi spacerkami, Nosku? Uff! :evil_lol: Quote
Daga&Maks Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 no to już nie musimy ganiać za domkiem :lol: Quote
rita60 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 agata51 napisał(a):Moriaaa, przecież każdy o tym wiedział! Lepszego by nie znalazł, a do gorszego byś go nie oddała. Gratuluję obojgu. :loveu: No to kończymy z nocnymi spacerkami, Nosku? Uff! :evil_lol: Wreszcie cioteczka agata sie wyspi:evil_lol: Quote
Moriaaa Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Zapomniałam. Dziękujemy z Noskiem wszystkim cioteczkom, które były na wątku, wspierały i wyprowadzały Nochala na późno-nocne spacerki :evil_lol: I oczywiście zapraszamy do odwiedzin w realu :) (choć ciotka Rita pisze, że Nochala poznała...a my sobie nie przypominamy zupełnie:roll: ) Quote
rita60 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Moriaaa napisał(a):Zapomniałam. Dziękujemy z Noskiem wszystkim cioteczkom, które były na wątku, wspierały i wyprowadzały Nochala na późno-nocne spacerki :evil_lol: I oczywiście zapraszamy do odwiedzin w realu :) (choć ciotka Rita pisze, że Nochala poznała...a my sobie nie przypominamy zupełnie:roll: ) Moriaaa zupelny przypadek:roll:bylam we wtorek w schronie,prowadzilam adopcje tego sponiewieranego teriera walijskiego Pankracego:-(usłyszalam jak jakas dziewczyna mowi do pieska,ktorego prowadziła Nosku,zaczepilam wiec ja:oops:i spytalam,czy to ten Nosek:cool3:okazało sie,ze tak:multi:a ta cioteczka była Aska25/chyba/. Quote
Moriaaa Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 To się ciotka Rita pomyliła. Nosek nie jest w schronisku, w schronisku był dwa lata temu, potem w hotelu a od czerwca u mnie, czyli w Domu Tymczasowym Fundacji-60km od Łodzi. http://www.blog.niechcianeizapomniane.org/index.php/serdecznie-dziekujemy/ Więc nie tego Noska ciotka poznałaś:p Trza nadrobić :eviltong: Quote
rita60 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='Moriaaa']To się ciotka Rita pomyliła. Nosek nie jest w schronisku, w schronisku był dwa lata temu, potem w hotelu a od czerwca u mnie, czyli w Domu Tymczasowym Fundacji-60km od Łodzi. Serdecznie dziękujemy! | Fundacja Niechciane i Zapomniane - Blog Więc nie tego Noska ciotka poznałaś:p Trza nadrobić :eviltong: :oops::oops::oops:ale on nie był w schronie,wyszedl z ta dziewczyna do samochodu:roll:ano trza nadrobic:pmizianko dla tego Noska:lol: Quote
agata51 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 rita60 napisał(a):Moriaaa zupelny przypadek:roll:bylam we wtorek w schronie,prowadzilam adopcje tego sponiewieranego teriera walijskiego Pankracego:-(usłyszalam jak jakas dziewczyna mowi do pieska,ktorego prowadziła Nosku,zaczepilam wiec ja:oops:i spytalam,czy to ten Nosek:cool3:okazało sie,ze tak:multi:a ta cioteczka była Aska25/chyba/. Aśka do wszystkich psiaków zwraca się per "Nosku, Nochalu". :evil_lol: I wyprowadza na spacery chyba wszystkie schroniskowe ONki. Mizianko od ciotki, Nosku. :loveu: Quote
rita60 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 agata51 napisał(a):Aśka do wszystkich psiaków zwraca się per "Nosku, Nochalu". :evil_lol: I wyprowadza na spacery chyba wszystkie schroniskowe ONki. Mizianko od ciotki, Nosku. :loveu: Dobre:evil_lol:ale sie nabralam:roll: Quote
agata51 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: Quote
rita60 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 agata51 napisał(a)::sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: Paluszek na buzie i ciii,cioteczka agata spi,bo Nosek ma domek:multi: Quote
agata51 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 :sleep2::sleep2::sleep2::sleep2::sleep2::sleep2::sleep2::sleep2::sleep2: Quote
Moriaaa Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Pozdrawiamy wierne fanki Nochala :) Nosek dziś : Quote
agata51 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Boże, jaki on szczęśliwy! A Pańcia - po prostu brak słów! Wybijcie sobie z głowy, że będę przesypiać noce i przestanę zaglądać do Noska! Quote
szajbus Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Szczęściarz z niego, a nie Nochalek!:evil_lol: Lepiej nie mógł trafić :loveu: Quote
basiagk Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Ale wy do siebie pasujecie!!!:loveu::razz: Quote
Ayia Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 On chyba sam sobie znalazł domek :roll: Nie wiem czy Nosal będzie chciał opuścić fundacje :cool3: Quote
agata51 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Pańcia pańcią, ale mizianko od ciotki bezcenne. :loveu: Od czasu do czasu, ma się rozumieć. Quote
Recommended Posts