Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 813
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moriaaa napisał(a):
Wczoraj powiedziałam Noskowi, że ma dom.
Nie zdziwił się nawet, on już od dawna o tym wiedział...;)

Rozumiem,ze Nosek zostaje u ciebie:lol:widzialam go w realu:multi:

Posted

Moriaaa napisał(a):
Wczoraj powiedziałam Noskowi, że ma dom.
Nie zdziwił się nawet, on już od dawna o tym wiedział...;)

Moriaaa, przecież każdy o tym wiedział! Lepszego by nie znalazł, a do gorszego byś go nie oddała. Gratuluję obojgu. :loveu: No to kończymy z nocnymi spacerkami, Nosku? Uff! :evil_lol:

Posted

agata51 napisał(a):
Moriaaa, przecież każdy o tym wiedział! Lepszego by nie znalazł, a do gorszego byś go nie oddała. Gratuluję obojgu. :loveu: No to kończymy z nocnymi spacerkami, Nosku? Uff! :evil_lol:

Wreszcie cioteczka agata sie wyspi:evil_lol:

Posted

Zapomniałam.
Dziękujemy z Noskiem wszystkim cioteczkom, które były na wątku, wspierały i wyprowadzały Nochala na późno-nocne spacerki :evil_lol:
I oczywiście zapraszamy do odwiedzin w realu :)
(choć ciotka Rita pisze, że Nochala poznała...a my sobie nie przypominamy zupełnie:roll: )

Posted

Moriaaa napisał(a):
Zapomniałam.
Dziękujemy z Noskiem wszystkim cioteczkom, które były na wątku, wspierały i wyprowadzały Nochala na późno-nocne spacerki :evil_lol:
I oczywiście zapraszamy do odwiedzin w realu :)
(choć ciotka Rita pisze, że Nochala poznała...a my sobie nie przypominamy zupełnie:roll: )

Moriaaa zupelny przypadek:roll:bylam we wtorek w schronie,prowadzilam adopcje tego sponiewieranego teriera walijskiego Pankracego:-(usłyszalam jak jakas dziewczyna mowi do pieska,ktorego prowadziła Nosku,zaczepilam wiec ja:oops:i spytalam,czy to ten Nosek:cool3:okazało sie,ze tak:multi:a ta cioteczka była Aska25/chyba/.

Posted

[quote name='Moriaaa']To się ciotka Rita pomyliła.
Nosek nie jest w schronisku, w schronisku był dwa lata temu, potem w hotelu a od czerwca u mnie, czyli w Domu Tymczasowym Fundacji-60km od Łodzi.
Serdecznie dziękujemy! | Fundacja Niechciane i Zapomniane - Blog

Więc nie tego Noska ciotka poznałaś:p
Trza nadrobić :eviltong:
:oops::oops::oops:ale on nie był w schronie,wyszedl z ta dziewczyna do samochodu:roll:ano trza nadrobic:pmizianko dla tego Noska:lol:

Posted

rita60 napisał(a):
Moriaaa zupelny przypadek:roll:bylam we wtorek w schronie,prowadzilam adopcje tego sponiewieranego teriera walijskiego Pankracego:-(usłyszalam jak jakas dziewczyna mowi do pieska,ktorego prowadziła Nosku,zaczepilam wiec ja:oops:i spytalam,czy to ten Nosek:cool3:okazało sie,ze tak:multi:a ta cioteczka była Aska25/chyba/.

Aśka do wszystkich psiaków zwraca się per "Nosku, Nochalu". :evil_lol: I wyprowadza na spacery chyba wszystkie schroniskowe ONki.

Mizianko od ciotki, Nosku. :loveu:

Posted

agata51 napisał(a):
Aśka do wszystkich psiaków zwraca się per "Nosku, Nochalu". :evil_lol: I wyprowadza na spacery chyba wszystkie schroniskowe ONki.

Mizianko od ciotki, Nosku. :loveu:

Dobre:evil_lol:ale sie nabralam:roll:

• 2 weeks later...