Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 813
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daga & Maks napisał(a):
podnoszę...

czy ktoś może mi powiedzieć , co daje " podnoszę " ? " w górę " ?
Trafiłam tu po Krzyczkach , przez przypadek . Nie znam reguł . Na forum krzyczkowym wiele mówi się o ogłoszeniach na allegro , czy tutaj też coś takiego się praktykuje ?
Pozdrawiam serdecznie wszystkich na forum z mojego miasta .

Posted

aja, dobre pytanie ;) przy każdym poście temat podnosi się w górę, tzn jest na początku listy, dlatego żeby przypomnieć o nim często pisze się, że się właśnie podnosi.
a ogłoszenia na allegro również robimy, tzn wystawiamy aukcje, przez które można zaadoptować zwierzaka - chyba o to chodziło.

a cioteczka moria nawet temat zmieniła wątku :D

Posted

aja napisał(a):
Dołączam się do podnoszenia NOSKA , choć wolałabym zrobić coś bardziej konkretnego dla psiaka .

To zapraszamy do nas :razz:
Nosek już u mnie, im więcej łapek do głaskania i nóżek do spacerowania tym Nochal szczęśliwszy :)

Posted

Moriaaa napisał(a):
To zapraszamy do nas :razz:
Nosek już u mnie, im więcej łapek do głaskania i nóżek do spacerowania tym Nochal szczęśliwszy :)

A gdzie was szukać? Nosku-ślicznoto, chętnie bym z tobą pobiegała po prawdziwych, nie wirtualnych łąkach.

Posted

agata51 napisał(a):
A gdzie was szukać? Nosku-ślicznoto, chętnie bym z tobą pobiegała po prawdziwych, nie wirtualnych łąkach.

A pod Poddębicami-60km od Łodzi.
Zapraszamy:cool3: