aja Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Daga & Maks napisał(a):podnoszę... czy ktoś może mi powiedzieć , co daje " podnoszę " ? " w górę " ? Trafiłam tu po Krzyczkach , przez przypadek . Nie znam reguł . Na forum krzyczkowym wiele mówi się o ogłoszeniach na allegro , czy tutaj też coś takiego się praktykuje ? Pozdrawiam serdecznie wszystkich na forum z mojego miasta . Quote
nata od jadzi Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 aja, dobre pytanie ;) przy każdym poście temat podnosi się w górę, tzn jest na początku listy, dlatego żeby przypomnieć o nim często pisze się, że się właśnie podnosi. a ogłoszenia na allegro również robimy, tzn wystawiamy aukcje, przez które można zaadoptować zwierzaka - chyba o to chodziło. a cioteczka moria nawet temat zmieniła wątku :D Quote
aja Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Dołączam się do podnoszenia NOSKA , choć wolałabym zrobić coś bardziej konkretnego dla psiaka . Quote
Moriaaa Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 aja napisał(a):Dołączam się do podnoszenia NOSKA , choć wolałabym zrobić coś bardziej konkretnego dla psiaka . To zapraszamy do nas :razz: Nosek już u mnie, im więcej łapek do głaskania i nóżek do spacerowania tym Nochal szczęśliwszy :) Quote
agata51 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Moriaaa napisał(a):To zapraszamy do nas :razz: Nosek już u mnie, im więcej łapek do głaskania i nóżek do spacerowania tym Nochal szczęśliwszy :) A gdzie was szukać? Nosku-ślicznoto, chętnie bym z tobą pobiegała po prawdziwych, nie wirtualnych łąkach. Quote
Moriaaa Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 agata51 napisał(a):A gdzie was szukać? Nosku-ślicznoto, chętnie bym z tobą pobiegała po prawdziwych, nie wirtualnych łąkach. A pod Poddębicami-60km od Łodzi. Zapraszamy:cool3: Quote
agata51 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Na razie jeszcze na wirtualnych łąkach pobiegamy, Nochalku. Quote
Ayia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Nochalku pobiegniemy na gore co? Tak spadac nie mozesz :cool3: Quote
Ayia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 nie Nosalek znajduje sie w hoteliku u moriaaa :lol: Quote
rita60 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 No Nochalku,chyba sie troche zasiedziałes......:cool3: Quote
Moriaaa Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 [quote name='Ayia']nie Nosalek znajduje sie w hoteliku u moriaaa :lol: Nie w hoteliku tylko w DT Fundacji, który prowadzę.;) Quote
Recommended Posts