Ayia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Moze zmiencie tytul.. bo wciaz wyglada jakby on byl w schronie a przeciez w schronie nie jest :roll: Quote
Moriaaa Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Ayia napisał(a):Moze zmiencie tytul.. bo wciaz wyglada jakby on byl w schronie a przeciez w schronie nie jest :roll: Tytuł już zmieniałam jakiś czas temu, ale się nie zmienił:roll: Tzn. jak klikam na pierwszą stronę wątku to wyskakuje mi zmieniony tytuł...a jak na następne to wątek ma cały czas stary tytuł. No i na dogo jest ze starym.... Możecie sprawdzić czy też tak macie? Quote
Martecek Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 w u mnie jest nadal stary tytuł :roll: Nosek na pierwszą Quote
Moriaaa Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Martecek napisał(a):w u mnie jest nadal stary tytuł :roll: Ale jak klikniesz na pierwszej stronie wątku też masz stary? Wejdź na pierwszy post tego wątku i zobacz tytuł. Quote
Martecek Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Moriaaa napisał(a):Ale jak klikniesz na pierwszej stronie wątku też masz stary? Wejdź na pierwszy post tego wątku i zobacz tytuł. dziwne....tytuł nad pierwszym postem jest faktycznie zmieniony natomiast wątek nadal pokazuje stary tytuł :-? Quote
Moriaaa Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Napisałam prośbę do moda, może coś zdziała :) Quote
rita60 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 No Nochalku,nie zasiedziałes sie za bardzo:cool3:domku szukamy. Quote
Recommended Posts