Jump to content
Dogomania

Torpeda ( RAJA)- 7 lat w schr.(Radom)czeka na dom w hotelu-pomocy w ogłoszeniach!

Recommended Posts

Posted

Kochani znow nie mamy kasy na hotelik...

jescze raz aktualizowalam wplaty , poniewaz wszystko przez awarie poznikalo,
posprawdzajcie czy wszystko spisalam,
[B][SIZE=3][COLOR=#008000]SALDO+ 306zl
[/COLOR][COLOR=#ff0000]- 300[/COLOR][/SIZE][/B][COLOR=green][B][SIZE=3] [/SIZE][/B][SIZE=3][COLOR=#ff0000][B](20.03-20-04)......2012 (6.04)

[/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][SIZE=1][COLOR=#006400][B]saldo 4zl[/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=green][SIZE=3][COLOR=#ff0000]
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][SIZE=2][COLOR=#000000]
monika083 -26zl(6.04)
marzenkap-20zl (6.04)
MMD 20zl (10.04)
Lu_Gosiak 10zl (10.04)
Aliszcze 30zl (17.04)
BLUEBERRYKISS 10zl (20.04)

[/COLOR][SIZE=3][COLOR=#006400][B]SALDO+120zl[/B][/COLOR][/SIZE][/SIZE]

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Odi']4 kwietnia 2012 przelałam dla Rajuni mój datek comiesięczny w kwocie 20 PLN.[/QUOTE]

tak, Twoja wplata jest odnotowana w 2# rozliczeniowym, te wplaty wyzej to juz po wplacie marcowej, te,ktore jeszcze raz edytowalam, bo zostaly wykasowane podczas tej nieszczesnej awarii.

Posted

[quote name='caryca26']Oj , bidulka tyle przeszła. Ja jestem zawalona deklaracjami ale dajcie konto na pw to chociaż 10 zł przeleję...[/QUOTE]

bardzo dziekuje za odzew,kazda zlotowka to juz duza pomoc.

Posted

czyli brakuje 180zl do oplacenia kolejnego miesiaca...:shake:

Monia przelej moze Lilce do konca miesiaca czyli 100zl za 10 dni -do równego rachunku, bedzie prosciej potem pamietac, a My zyskamy pare dni zeby pościagac ludzi na watek i moze uda sie zebrac za koljeny miesiac

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']czyli brakuje 180zl do oplacenia kolejnego miesiaca...:shake:

Monia przelej moze Lilce do konca miesiaca czyli 100zl za 10 dni -do równego rachunku, bedzie prosciej potem pamietac, a My zyskamy pare dni zeby pościagac ludzi na watek i moze uda sie zebrac za koljeny miesiac[/QUOTE]

ostatnio wplacalam 6.04. to tak mysle, ze moze do konca miesiaca uda sie jeszcze cos uzbierac i zawsze na koniec bysmy placili? Wolalabym wplacac juz calosc, bo pozniej ciezko jest ogarnac ,jak sie takie raty wplaca.

Posted

[quote name='Livka']Jestem na zaproszenie - przeleję grosik dla psinki, niestety tylko jednorazowo :(
Poproszę o konto.[/QUOTE]

Wielkie dzieki:)

nr konta jest zapisany rowniez w 1#

[B]mbank :
[COLOR=blue]12 1140 2004 0000 3202 5721 0875 [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]MONIKA FLORKIEWICZ[/COLOR][/B]

[B][COLOR=#0000ff][COLOR=red]z dopiskiem RAJA+nick[/COLOR] [/COLOR][/B]

Posted

dziękuję za zaproszenie. Mam nawet kilka rzeczy (ciuszki) na bazarek, ale mieszkam w Katowicach (co 2 tygodnie odwiedzam rodzinę pod Bielskiem-Białą). Nie umiem robić bazarków, a mam młyn na uczelni i mogę tylko te rzeczy komuś przekazać...

Posted

[quote name='ewunian']dziękuję za zaproszenie. Mam nawet kilka rzeczy (ciuszki) na bazarek, ale mieszkam w Katowicach (co 2 tygodnie odwiedzam rodzinę pod Bielskiem-Białą). Nie umiem robić bazarków, a mam młyn na uczelni i mogę tylko te rzeczy komuś przekazać...[/QUOTE]
Cegiełkowy ja mogę zrobić ;)

Posted

oo wielkie dzieki za odzew,bardzo mile ujrzec tu nowe osoby, moze watek znow ozyje:)

Bernese, bede wdzieczna za kazda pomoc, baner i bazar jak najbardziej:)
Ewuniam, to moze poszukam kogos z Twoich okolic do bazarku.Dzieki!

Posted

[quote name='monika083']oo wielkie dzieki za odzew,bardzo mile ujrzec tu nowe osoby, moze watek znow ozyje:)

Bernese, bede wdzieczna za kazda pomoc, baner i bazar jak najbardziej:)
Ewuniam, to moze poszukam kogos z Twoich okolic do bazarku.Dzieki![/QUOTE]
Już się za to biorę, a ogłoszenia macie?

Posted

[quote name='Bernese']Już się za to biorę, a ogłoszenia macie?[/QUOTE]

pod koniec lutego miala robiony pakiecik i od tamtej pory chyba nic, na dwoch pprzdnich stronkach sa fajne fotki do ogloszen:)

Posted

[quote name='monika083']pod koniec lutego miala robiony pakiecik i od tamtej pory chyba nic, na dwoch pprzdnich stronkach sa fajne fotki do ogloszen:)[/QUOTE]
Zrobiony bazarek ;)
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/226349-Wiosenny-bazarek-cegie%C5%82kowy-dla-Rajy-potrzebuje-pieni%C4%99dzy-na-hotel%21-25-05-2012"]klik[/URL]
a banerek od razu umieściłam na bazarku ;)

Posted

[quote name='Bernese']Zrobiony bazarek ;)
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/226349-Wiosenny-bazarek-cegiełkowy-dla-Rajy-potrzebuje-pieniędzy-na-hotel!-25-05-2012"]klik[/URL]
a banerek od razu umieściłam na bazarku ;)[/QUOTE]

express jestes!

male sprostowanie-Raja jest juz w hoteliku, w schronisku byla 8 lat,

Posted

[quote name='monika083']express jestes!

male sprostowanie-Raja jest juz w hoteliku, w schronisku byla 8 lat,[/QUOTE]
Jeżeli jest od 2003 to jest 9 lat w schronisku bo teraz to rok 2012 ;) a z hotelikiem klape zaliczyłam już poprawione ;)