niteczka Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Takie piękne psy, a ludzie ich nie chcą. Co za los:-( Quote
Bjuta Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Brakuje nam pomysłów, czasu, kasy i wolontariuszy... Quote
Mysia_ Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Bjuta napisał(a):Brakuje nam pomysłów, czasu, kasy i wolontariuszy... idealnie ujęte... Quote
Mysia_ Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 chyba Pati juz zupełnie zapomniała o swoim pupilu :roll: Quote
Mysia_ Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 jak dobrze, że jest jeszcze Manixsa :evil_lol: Quote
Manixsa Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Powiem ci jeszcze coś Myszka, chłopak zrobił się strasznie grzeczny. Nie ucieka przed powrotem do schroniska, jak to miał w zwyczaju. Quote
Mysia_ Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 no to super :razz: szkoda, że nikt go nie chce :-(:-(:-( Quote
Mysia_ Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Bjuta']Jak dobrze zobaczyć go na trawie! :lol:[/QUOTE] o tym samym sobie pomyślałam jak zobaczyłam te fotki.... Quote
maarit Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Właśnie miałam na watku Kajtka i Dina zapytac co to za bidul tak chciał jechać az Wami a tu link znalazam i weszłam - choć sobie już tyle razy obiecywałam "żadnych nowycjhh watków", no i masz... - nie wytrzymałam. Ile on ma latek teraz? Bidul...:placz: Quote
Bjuta Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ma pięć z hakiem. Piękny młodziak i bardzo sympatyczny, tylko z tym szczekaniem trochę przesadza. Ale za ogrodzeniem się już robi taki fajny, że nic tylko się zakochać! Quote
niteczka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ja też go odwiedziłam. Szczekaniem się nie zrażam, bo mam w domu taką piłę tarczową. Nie dość, że głośne, to jeszcze na najwyższych obrotach:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 u wielu osób odwiedzających schronisko niestety skreśla go to szczekania w boksie... a poza boksem prawie anioł! Quote
Bjuta Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Jak znajdę trochę czasu, to mu ten filmik wkleję. Metro ma szansę tylko przez ogłoszenie - ktoś się zgłosi, wy Metra wyciągniecie i obędzie bez obowiązkowego tłuczenia bębenków w uszach :evil_lol: Quote
niteczka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Czy on tylko w boksie taki szczekliwy? Quote
Bjuta Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 niteczka napisał(a):Czy on tylko w boksie taki szczekliwy? No właśnie ponoć tak. :oops: Quote
niteczka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Bjuta napisał(a):No właśnie ponoć tak. :oops: To faktycznie może odstraszać:shake: Quote
Cajus JB Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 A wiadomo czemu szczeka tylko w boksie? Jakaś przyczyna musi być? Quote
Mysia_ Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 od samego początku szczekał w boksie i to tylko i wyłącznie wtedy kiedy ktoś jest za kratami - kiedy się wejdzie do boksu to monentalnie z Metra robi się aniołek, a czasem jak się człowiek przy wychodzeniu z boksu zagapi to Metruś potrafi nawet lekko dziabnąć :roll: Nie wiem czy to jest spowodowane, ale pewnie jakąs jego przeszłością, bo poza boksem - czy w jakimś budynku czy na dworze to nigdy nie słyszałam ani jednego jego szczeknięcia :roll: Quote
niteczka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Mysia_ napisał(a):od samego początku szczekał w boksie i to tylko i wyłącznie wtedy kiedy ktoś jest za kratami - kiedy się wejdzie do boksu to monentalnie z Metra robi się aniołek, a czasem jak się człowiek przy wychodzeniu z boksu zagapi to Metruś potrafi nawet lekko dziabnąć :roll: Nie wiem czy to jest spowodowane, ale pewnie jakąs jego przeszłością, bo poza boksem - czy w jakimś budynku czy na dworze to nigdy nie słyszałam ani jednego jego szczeknięcia :roll: A to zadra! Żeby można było mu wytłumaczyć, że działa antymarketingowo :shake: Quote
Mysia_ Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 naszczeście raczej nigdzie w domu nie ma krat... :diabloti: Tylko jak to ludziom tłumaczyć :roll: Quote
Cajus JB Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Mysia_ napisał(a):od samego początku szczekał w boksie i to tylko i wyłącznie wtedy kiedy ktoś jest za kratami - kiedy się wejdzie do boksu to monentalnie z Metra robi się aniołek, a czasem jak się człowiek przy wychodzeniu z boksu zagapi to Metruś potrafi nawet lekko dziabnąć :roll: Nie wiem czy to jest spowodowane, ale pewnie jakąs jego przeszłością, bo poza boksem - czy w jakimś budynku czy na dworze to nigdy nie słyszałam ani jednego jego szczeknięcia :roll: Mój psiak zachowuje się podobnie. Chociaż nie ma za sobą raczej jakiś złych przeżyć.Dostałem Rokiego jako półrocznego łobuza. Szczeka na wszystkich poza ogrodzeniem. I na odchodne też potrafi lekko złapać. Strasznie lubi gryźć twarde przedmioty i łapać za ręce zębami bez gryzienia na dzień dobry. Może to nie jest problem tylko krat? Może ma jakieś głębsze podłoże? No ale nie czytałem wątku całego i nie będę wymyślał. Quote
Recommended Posts