Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 632
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Właśnie miałam na watku Kajtka i Dina zapytac co to za bidul tak chciał jechać az Wami a tu link znalazam i weszłam - choć sobie już tyle razy obiecywałam "żadnych nowycjhh watków", no i masz... - nie wytrzymałam.
Ile on ma latek teraz? Bidul...:placz:

Posted

Ma pięć z hakiem. Piękny młodziak i bardzo sympatyczny, tylko z tym szczekaniem trochę przesadza. Ale za ogrodzeniem się już robi taki fajny, że nic tylko się zakochać!

Posted

Jak znajdę trochę czasu, to mu ten filmik wkleję. Metro ma szansę tylko przez ogłoszenie - ktoś się zgłosi, wy Metra wyciągniecie i obędzie bez obowiązkowego tłuczenia bębenków w uszach :evil_lol:

Posted

od samego początku szczekał w boksie i to tylko i wyłącznie wtedy kiedy ktoś jest za kratami - kiedy się wejdzie do boksu to monentalnie z Metra robi się aniołek, a czasem jak się człowiek przy wychodzeniu z boksu zagapi to Metruś potrafi nawet lekko dziabnąć :roll: Nie wiem czy to jest spowodowane, ale pewnie jakąs jego przeszłością, bo poza boksem - czy w jakimś budynku czy na dworze to nigdy nie słyszałam ani jednego jego szczeknięcia :roll:

Posted

Mysia_ napisał(a):
od samego początku szczekał w boksie i to tylko i wyłącznie wtedy kiedy ktoś jest za kratami - kiedy się wejdzie do boksu to monentalnie z Metra robi się aniołek, a czasem jak się człowiek przy wychodzeniu z boksu zagapi to Metruś potrafi nawet lekko dziabnąć :roll: Nie wiem czy to jest spowodowane, ale pewnie jakąs jego przeszłością, bo poza boksem - czy w jakimś budynku czy na dworze to nigdy nie słyszałam ani jednego jego szczeknięcia :roll:

A to zadra! Żeby można było mu wytłumaczyć, że działa antymarketingowo :shake:

Posted

Mysia_ napisał(a):

Mój psiak zachowuje się podobnie. Chociaż nie ma za sobą raczej jakiś złych przeżyć.Dostałem Rokiego jako półrocznego łobuza. Szczeka na wszystkich poza ogrodzeniem. I na odchodne też potrafi lekko złapać. Strasznie lubi gryźć twarde przedmioty i łapać za ręce zębami bez gryzienia na dzień dobry. Może to nie jest problem tylko krat? Może ma jakieś głębsze podłoże? No ale nie czytałem wątku całego i nie będę wymyślał.