Patikujek Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 METRO (4380) to kolejny psiak z Zabrzańskiego schroniska który już od 3 lat nie potrafi znaleźć domku:-( . Kiedy tylko ktoś się nim zainteresuje widząc jego zachowanie rezygnuje. Metro jest młodym psem ma około 6 lat, jest wielkim pieszczochem i uwielbia towarzystwo ludzi. Uwielbia również długie spacerki i kąpiele w stawie. Z opisu wynika że pies jak marzenie, jednak Metruś ma swoją wadę, w boksie zachowuje się jak wściekły:placz: . Gdy pochodzi się do jego boksu to on wariuje szczeka i jest nawet w stanie ugryźć:shake: , gdy tylko jego boks sie otworzy lub do niego wejdzie psiak zmienia się całkowicie:loveu: . Jest potulny, chce się przytulać i daje buziaczki:loveu: . Jednak ludzie sprawdzać tego nie chcą,:shake: widzą jak psiak rzuca się na kraty i rezygnują:placz: . A ja swoje wiem, trzeba przyznać że na początku gdy zaczęłam chodzić na spacerki z psiakami z jego boksu Metra ze sobą nie zabierałam ponieważ sama sie go bałam:oops: . Na szczęście po pewnym czasie zauważyłam jego wnętrze:lol: , że jest to uroczy i kochany psiak, który pozwala na zrobienie sobie wszystkiego.:cool3: Jest to mój pupilek i na całe szczęście jego zachwoanie stopniowo się zmienia. Bardzo chciałabym aby ktoś pomógł mi znaleźć mu dom bo wiem że w schronisku ma na to marne szanse:-( Aktulanie Metrulek kończy szkolenie na psiego towarzysza, a już niedługo egzamin, mam nadzieje że zdamy go dobrze i moje słoneczko będzie szkolonym psem Kontakt: Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Zabrzu ul. Bytomska 133 tel. 0 32 271 47 97 lub ze mną: tel. 0 513 139 349 e-mail. [email protected] Quote
Patikujek Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 Metruś nie spadaj tak szybko błagam!!! Quote
Mysia_ Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 AKTUALIZACJA - 21.04.2008 r. Jako, że Pati od pewnego czasu tu nie zagląda, a musimy uporządkowac ogłosdzenia Metro to wypisze je tutaj: http://www.allegro.pl/item351572893_...na_zawsze.html http://www.adopcje.org/adopcja5066.html Pati chyba coś Ci się pomyliło :evil_lol: Z tego co kojarzę ze zdięcia to Metro w schronisku jest gdzieś od połowy grudnia... :roll: Tak czy siak pies szuka domku :cool3: Quote
Patikujek Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Możliwe tak czy siak psiak domku szuka Quote
Mysia_ Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Metruś masz sie trzymać z przodu :) Potrzebne ciotki do podnoszenia! :cool3: Quote
Patikujek Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Domku szuka sie na pierwszej stronce!!! Quote
Patikujek Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 Czas zabłysnąć na pierwszej stronie :smile: Quote
Patikujek Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 prosze wpisujcie sie do MAPY POMOCY DOGO !!! Dzięki mapie nasza pomoc dla psów będzie o wiele lepiej zorganizowana i łatwiej nam będzie skontaktować się z potrzebnymi osobami z konkretnych miast to trwa chwile , mozna UZUPELNIC potem... PO NAMYSLE...ona jest "w budowie" Każda informacja jest ważna (np. toże macie cyfrówkę, jesteście dyspozycyjni przed kompem, czy posiadacie pojazd i możecie czasem przetransportować zwietzaka, itp.) naprawdę każda informacja jest bardzo ważna, wpisujcie wszystko co tylko przyjdzie wam do głowy!!! WPIS WOJEWODZTWAMI ORAZ MIASTAMI!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645 Quote
Recommended Posts