Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 632
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mari23 napisał(a):
czy do benzyny brakuje jeszcze? ile?
postaram się i ja pomóc biedaczkowi, proszę o nr konta na PW, niech jedzie jak najszybciej do domku, wystarczająco długo czekał:-(

Już jest OK, bo pani Metra też się dorzuci!

Posted

Dzwoniłam do przyszłej Pani Metro, oczywiście zgodziła się na wizyte przedadopcyjną, ale dzwoniłam też do Aty i nie wiemy czy z tą wizytą zdążymy, do piątku został tylko jeden dzień - czwartek, więc to jedyny termin, który wchodzi w grę. Ata obiecała, że jesli Metro już tam pojedzie to będzie mogła zaglądać tam i kontrolować domek, byłaby też szansa na fotki :)

Posted

Wpłaty na transport:

32zł - Bjuta
40zł - Ingrit44
20zł - gibon301
100zł-ketunia i Asia
20zł - CajusJB
20zł - Gonia13

Razem: 232zł

Cioteczki w piątek muszę mieć całą kwotę na paliwo, bo niestety nie jestem w stanie wyłożyć ze swoich :oops:

Posted

Ingrid44 mi już przysłała pieniążki na Rediego, tylko nie zdążyłam ich cholerka odebrać (mamy premierę w teatrze i pełny kociokwik) - ale zaraz coś zadziałam.

Posted

Bjuta napisał(a):
No ja jestem pomylona, przecież ja już przelałam te 40 od Ingrid44... i zapomniałam.

Ta wpłata przyszła jako pierwsza :eviltong:
Wszyscy inni (oprócz Mysi) którzy się deklarowali też już wpłacili, ale mimo wszystko brakuje jeszcze 45zł :roll:

Posted

Wczoraj Metro był bardzo zestresowany - nie chciał sikać i załatwiać się, bał się wszystkich, w końcu wszedł do kabiny prysznicowej i tam spędził całą noc i część poranka, ale w końcu wyszedł i teraz już czuję sie jakby mieszkał tam miesiąc :) szaleje, bawi się, biega z domu na dwór i spowrotem :P Obszczekał sąsiada, jadł gotowanego mięska,Pani otworzyła mu jescze puszkę z Chpi, ale naszczeście juz nie był głodny - Pani chce go za wszelką cenę utłuczyć :D

Posted

Metruś całą drogę był bardzo grzeczny. Na zmianę, albo spał albo obserwował co się dzieje za oknem. Na miejscu troche się zestresował i jak chciałam go wyciągnąć z auta to chciał mnie zjeść, ale dał się przekupić szyneczką :eviltong: W domu, trochę jeszcze stresowała go obecność tylu nowych ludzi, ale mimo wszystko dał się pogłaskać i przekonać do wspólnego zdjęcia z nową rodzinką ;)

A teraz małe rozliczenie:

Wszystkie wpłaty na paliwo:

32zł - Bjuta
40zł - Ingrit44
20zł - gibon301
100zł-ketunia i Asia
20zł - CajusJB
20zł - Gonia13
23zł - Mysia
50zł - od pani Metrusia

Razem: 305zł

Za paliwo zapłaciłam 200zł (bez 6zł) więc zostało 111zł
Dajcie znać gdzie i komu mam przelać resztę pieniędzy ;)

Jeszcze 2 fotki z podróży:

I jeszcze się pochwale, że podróż z Metrusiem kosztowała mnie 100zł i 4 punkty karne :eviltong: