Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 632
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani, ja w najbliższy piątek (26-go jadę do Warszawy). Mysiu, zapytaj panią - może przez przypadek, ma coś do załatwienia w stolicy...
Myślmy nad jakąś alternatywą...
Czy jest ktoś na dogo z Gniezna? Na pewno, tylko nie wiemy kto...

A mnie kliknęła ofertę Metra jakaś ciężka idiotka . Ma 24 m mieszkanie, psa i troje dzieci i chce drugiego, bo dzieci chcą drugiego psa. Metro by spał pod fotelem. Urocze, prawda? Niestety wyraziła zgodę na wizytę przedadopcyjną więc nie mogę sobie tak po prostu odwołać jej oferty... No nieważne. Jakoś ją spławię.

Posted

Słuchajcie - możemy zrobić tak: - ja biorę psy, które Pati miała wziąć do W-wy, a Pati weźmie Metro do Gniezna.
Uważam - że to super rozwiązanie, tylko musimy nazbierać dla Metra na benzynę. Uważam, że trzeba liczyć z 300 zł. Co Wy na to?

Posted

300 to jest bezpiecznie, może wyjdzie i taniej (kawał autostrady się łapie na trasie, ale niemniej to jest 640 km w obie strony :roll:

wysyłam PW do wszystkich, którzy się pojawili na wątku pt. "benzyna na... Metro" :evil_lol: Ale większość osób ma zapchane skrzynki :mad:
Ja też na pewno coś wyskrobię. ;)

Posted

Wysłałam PW do 10 osób, gdyby każda zadeklaraowała 30 to by było...
Ja na dobry początek właśnie 30 deklaruję.

DEKLARACJE JEDNORAZOWE NA BENZYNĘ

30 - Bjuta
20 - CajusJB