Mysia_ Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 kochani szykuje się domek ;) ale póki co mocno trzymac kciuki i jeszcze się nie cieszyć :eviltong: Jest odezw z Allegro :razz: Quote
dona20 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 No to ja trzymam kciuki mocno zacisnięte. Mam nadzieję, że wszystko dobrze się ułoży. Quote
Mysia_ Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Pani bedzie mogła przyjechać do schroniska w czwartek, więc wtedy trzymajcie kciuki super mocno ;) Quote
Patikujek Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Na 100% będę w schrnie Ja wiem że powinnam się cieszyć:multi: ale ja się chyba zapłaczę:placz: Mysiu a skąd ta osoba by była??? Quote
Mysia_ Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Patikujek napisał(a):Na 100% będę w schrnie Ja wiem że powinnam się cieszyć:multi: ale ja się chyba zapłaczę:placz: Mysiu a skąd ta osoba by była??? z Zabrza ;) Quote
Patikujek Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 To chociaz tyle dobrze że byłaby szansa żebym go widywała:loveu: Quote
jusstyna85 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Oby Pani nie zmieniła zdania i zjawiła sie w czwartek :) Tylko wyciągnijcie go z tego boksu, jeśli tak tam wariuje :) Quote
Patikujek Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Ja będe w czawratek czyli Metro będzie biegał po schronisku, bo jak ja przychodze to staram sie go od razu wypuszczać, chyba że z czymś groźnym na spacer idę Quote
Mysia_ Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 jusstyna85 napisał(a):Oby Pani nie zmieniła zdania i zjawiła sie w czwartek :) Tylko wyciągnijcie go z tego boksu, jeśli tak tam wariuje :) Pani nie chce oglądać innych psiaków, ogólnie jest przerażona wizytą w schronisku, obiecałam jej, ze od razu jej Metrusia wyciągniemy i damy na spacer ;) Quote
jusstyna85 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Mysia_ napisał(a):Pani nie chce oglądać innych psiaków, ogólnie jest przerażona wizytą w schronisku, obiecałam jej, ze od razu jej Metrusia wyciągniemy i damy na spacer ;) Przeglądałam dzisiaj psiaki na allegro...wiecie co...jaki tam jest wybór, tych psów jest masa :( Mam nadzieje, że Pani przyjdzie w czwartek i zabierze go...:) Quote
Mysia_ Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 faktycznie wybór jest ogromny...... Oby Metrusiowiw końcu się udało ;) Quote
Mysia_ Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 jak zwykle prześliczny :loveu: Pati, a czemu on nie był z Tobą na tym ostatnim spacerku? Quote
Patikujek Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Bo wypuściłam go przed schronisko, a facet z którym go mijałam musiał go wpuścić spowrotem a ja jak szłam na spacer to wołałam go całą drogę i już myślałam zę sobie gdzies poszedł, a potem się okazało ze on w biurze siedzi a już się martwić zaczęłam Quote
Mysia_ Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Patikujek napisał(a):Bo wypuściłam go przed schronisko, a facet z którym go mijałam musiał go wpuścić spowrotem a ja jak szłam na spacer to wołałam go całą drogę i już myślałam zę sobie gdzies poszedł, a potem się okazało ze on w biurze siedzi a już się martwić zaczęłam No własnie, bo on w biurze cały czas siedział, najpierw myślałam, że jeszcze nie poszłaś, ale coś mi to za długo trwało ;) Quote
Mysia_ Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Jest chora wysłała mi smsa, że nie da rady przyjechać i postara się w przyszłym tygodniu ;) Quote
jusstyna85 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Mysia_ napisał(a):Jest chora wysłała mi smsa, że nie da rady przyjechać i postara się w przyszłym tygodniu ;) Skoro sama dała znać,to może jeszcze wszytsko nie stracone...:) Quote
Patikujek Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Szkoda że w przyszłym tygodniu nie będę mogła być przy tym:placz: A i muszę się pochwalić, Metruś dostał dzisiaj dyplom grzecznego psa:loveu: niestety ja byłam na pogrzebie i nie mogłam z nim być na egzaminie, ale na szczęście inne koleżanki poprowadziły go dobrze. Może nie do końca wiedział czego chcą od niego te obce baby ale zdał i to się liczy:loveu: Quote
Mysia_ Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 a musisz do Sierakowa jechac w środę? :roll: Ta kobitka może w czwartek, jeszcze będę z nią gadac.... Quote
Patikujek Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Nawet jeśli nie w środę to najpóźniej w czwartek rano więc tak czy tak nie ma szans, ale zapytaj jej bo może ja bym np. we wtorek do niej z Metrem wpadła, albo w jakimś dogodnym miejscu byśmy się spotkały Quote
Mysia_ Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Patikujek napisał(a):Nawet jeśli nie w środę to najpóźniej w czwartek rano więc tak czy tak nie ma szans, ale zapytaj jej bo może ja bym np. we wtorek do niej z Metrem wpadła, albo w jakimś dogodnym miejscu byśmy się spotkały wiesz co w razie co i tak bedzie musiała w schronisku umowe spisać, no zobaczymy jak to się potoczy ;) Quote
Recommended Posts