Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 632
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patikujek napisał(a):
Na 100% będę w schrnie

Ja wiem że powinnam się cieszyć:multi: ale ja się chyba zapłaczę:placz:

Mysiu a skąd ta osoba by była???

z Zabrza ;)

Posted

Ja będe w czawratek czyli Metro będzie biegał po schronisku, bo jak ja przychodze to staram sie go od razu wypuszczać, chyba że z czymś groźnym na spacer idę

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Oby Pani nie zmieniła zdania i zjawiła sie w czwartek :)

Tylko wyciągnijcie go z tego boksu, jeśli tak tam wariuje :)

Pani nie chce oglądać innych psiaków, ogólnie jest przerażona wizytą w schronisku, obiecałam jej, ze od razu jej Metrusia wyciągniemy i damy na spacer ;)

Posted

Mysia_ napisał(a):
Pani nie chce oglądać innych psiaków, ogólnie jest przerażona wizytą w schronisku, obiecałam jej, ze od razu jej Metrusia wyciągniemy i damy na spacer ;)

Przeglądałam dzisiaj psiaki na allegro...wiecie co...jaki tam jest wybór, tych psów jest masa :(
Mam nadzieje, że Pani przyjdzie w czwartek i zabierze go...:)

Posted

Bo wypuściłam go przed schronisko, a facet z którym go mijałam musiał go wpuścić spowrotem

a ja jak szłam na spacer to wołałam go całą drogę i już myślałam zę sobie gdzies poszedł, a potem się okazało ze on w biurze siedzi

a już się martwić zaczęłam

Posted

Patikujek napisał(a):
Bo wypuściłam go przed schronisko, a facet z którym go mijałam musiał go wpuścić spowrotem

a ja jak szłam na spacer to wołałam go całą drogę i już myślałam zę sobie gdzies poszedł, a potem się okazało ze on w biurze siedzi

a już się martwić zaczęłam

No własnie, bo on w biurze cały czas siedział, najpierw myślałam, że jeszcze nie poszłaś, ale coś mi to za długo trwało ;)

Posted

Szkoda że w przyszłym tygodniu nie będę mogła być przy tym:placz:

A i muszę się pochwalić, Metruś dostał dzisiaj dyplom grzecznego psa:loveu:
niestety ja byłam na pogrzebie i nie mogłam z nim być na egzaminie, ale na szczęście inne koleżanki poprowadziły go dobrze. Może nie do końca wiedział czego chcą od niego te obce baby ale zdał i to się liczy:loveu:

Posted

Nawet jeśli nie w środę to najpóźniej w czwartek rano więc tak czy tak nie ma szans, ale zapytaj jej bo może ja bym np. we wtorek do niej z Metrem wpadła, albo w jakimś dogodnym miejscu byśmy się spotkały

Posted

Patikujek napisał(a):
Nawet jeśli nie w środę to najpóźniej w czwartek rano więc tak czy tak nie ma szans, ale zapytaj jej bo może ja bym np. we wtorek do niej z Metrem wpadła, albo w jakimś dogodnym miejscu byśmy się spotkały

wiesz co w razie co i tak bedzie musiała w schronisku umowe spisać, no zobaczymy jak to się potoczy ;)