Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciotki szybko działacie :P Bjutko jesli ten transport by wypalił to na kiedy? Zadzwoniłam bym do tej Pani z info, może też by się do benzynki dorzuciła? :) A tak w ogóle mamy na dogo kogoś z okolic Gniezna?

• Replies 632
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na wątku ogólnym zabrzanskich psiaków mam jeszcze 23,35 zł, które zostały z transportów, itp. innych psiaków, więc chętnie przeznaczę to na transport Metro.

Dzisiaj miałam kolejny telefon w sprawię Metro....

Posted

Mysia_ napisał(a):
Ciotki szybko działacie :P Bjutko jesli ten transport by wypalił to na kiedy? Zadzwoniłam bym do tej Pani z info, może też by się do benzynki dorzuciła? :) A tak w ogóle mamy na dogo kogoś z okolic Gniezna?

Pati chyba ma na myśli najbliższą sobotę i niedzielę, a może piątek i sobotę?

Posted

ketunia napisał(a):
To my wraz z Asią dorzucamy 100 zł :)
Bjutko nie bij ;)
a Twoje konto wpłacać?

Chyba się powstrzymam, choć mnie ręce świerzbią.... :shake::evil_lol:

DEKLARACJE JEDNORAZOWE NA BENZYNĘ

32 - Bjuta
20 - CajusJB
100 - Ketunia z Asią
20 - Gonia13
23 - schroniskowa skarbonka

czyli 195

Wpłacamy od razu na konto Pati - zaraz porozsyłam na PW

JESTEŚCIE NIEZAWODNI!!!!! :loveu:

Posted

Dzięki ogromne!!! To ja od razu wysyłam Pati te 40.

DEKLARACJE JEDNORAZOWE NA BENZYNĘ

32 - Bjuta
20 - CajusJB
100 - Ketunia z Asią
20 - Gonia13
23 - schroniskowa skarbonka
40 - Ingrid 44
20 - Gibon301

czyli 255

Posted

Mysia_ napisał(a):

Mysiu z okolic gniezna jest ata(patrz watek samsunga).lena13 napewno ma do niej kontakt.
czesto jezdze na trasie tychy- gniezno ostatnio tydzien temu ,niestety teraz wybieram sie do gniezna dopiero za 2-3 mce wiec nie pomoge.w styczniu wiozłam z katowic do gniezna szczeniaka od Jaagi jednak nie wiem czy one sprawdzały dom i znaja kogos z doogo z tej okolicy.mi przychodzi do głowy tylko ata.
pozdrawiam.

Posted

Czy ktoś mógłby wysłać PW do Ata, bo jak wiecie ja nie mogę :( Trochę mam tych ograniczeń na dogo.... Pani oczywiście do transportu się dorzuci, więc deklaracji na pewno wystarczy.

Posted

Dziewczyny dajcie mi namiary na pw, jeżeli nie ja, to po prosze znajome też psiary o sprawdzenie potencjalnych opiekunów.

Również na pw prosze info. co oferuje przyszły domek.

Posted

ata napisał(a):
Dziewczyny dajcie mi namiary na pw, jeżeli nie ja, to po prosze znajome też psiary o sprawdzenie potencjalnych opiekunów.

Również na pw prosze info. co oferuje przyszły domek.

Dziękuję, Mysia poda Ci wszystkie namiary i informacje.

Posted

czy do benzyny brakuje jeszcze? ile?
postaram się i ja pomóc biedaczkowi, proszę o nr konta na PW, niech jedzie jak najszybciej do domku, wystarczająco długo czekał:-(