ocelot Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Livka napisał(a):i co z Bertą ocelotku ? pojechała? Ma jechać w tym tygodniu. No wszystko wydaje się super... rozmawiałam z Panią Martą. Będzie sobie panna chodzić ile będzie chciała, będzie spać tam gdzie będzie chciała, ale sprawdzić trzeba będzie. Quote
beataczl Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 poszlo 40 zl deklaracji-za 4 mce. cos juz wiadomo kiedy wyjazd a moze juz na nowym jest Berta ?:) Quote
ocelot Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Bardzo dziękuję:) Bertunia ma jechać dzisiaj. Quote
Livka Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Czy Berta zmieniła już miejsce zamieszkania ? Quote
Izabela124. Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Zapraszam na bazarek dla Misia i Rustiego: <KLIK> Quote
Izabela124. Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Zapraszam na bazarek dla Rustiego i Akcji Sterylizacji: <KLIK> Quote
ocelot Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Miała jechać w poniedziałek, ale Pani Marta ani Lila nie daje znać. Ja jutro zadzwonię i się dowiem. Quote
hotel_lilki Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Rozmawiałam z Panią Mirką chciała przyjechać w poniedziałek ale mi nie pasowało .Pracujemy obydwie i cięzko mi zeby psiaki po nocach jechały...przyjedzie w sobotę rano. Quote
MyrkurDagur Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 Pozostałe, październikowe wpłaty dla Berci: managua - 40 zł (sierpień, wrzesień) beatczl - 40 zł (wrzesień - grudzień) Ghanima - 50 zł maevel - 45 zł (październik - grudzień) Izabela124 - 20 zł (listopad, grudzień) Nikus i Livka - 30 zł Przelałam 225 zł na konto fundacji. Quote
Tymonka Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 na konto Berty wpłynęło 225zł od MyrkurDagur Quote
piescofajnyjest Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 to czekamy spokojnie do soboty:) Quote
hotel_lilki Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Pojechała Bertusia do dt. Żal było się roztawać...ale Berta też to czuła, bo była taka spokojna, nie sprzątałą w boksie jak zawsze gdy przychodzą goście. Smutnie weszłą do auta i z koleżanką Rają pojechały. Dzwoniłam... Bertusia nowe miejsce zaakceptowała i inne zwierzęta, ale do domu nie chciała wejść. Oby była szczęśliwa:loveu: Quote
nescca Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Witajcie..... Berta z Rajcią zadomowiły sie bardzo szybko u Marty. Bercia co prawda obszczekała młoda ośliczkę ....osliczka nie pozostała dłuzna Bercie i poganiała Ją trochę po ogrodzie.....ale w rezultacie jest juz spokój i symbioza :) Berta jest zachwycona przestrzenią...... lata z innymi psami..... nic innego Ją nie interesuje...... ZA to Rajcia zaraz po przyjeżdzie podreptała za Martą do domku i łasiła się cały dzień. Dwie dziewczyny...różne priorytety. Najważniejsze że zaakceptowały Zwierzęta Marty i odwrotnie. Czekamy na fotki... Quote
beataczl Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 dziekujemy za wiesci i czekamy na zdjatka :) Quote
Livka Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 beataczl napisał(a):dziekujemy za wiesci i czekamy na zdjatka :) Tak tak czekamy ... :) Quote
ocelot Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 bardzo dziękujemy za wiadmości:) Ja dzisiaj zadzwonię do dt Bertuni:) Quote
ocelot Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Javena napisał(a):Bertusia ma dom ,czy tylko tymczas? To jest tymczas i to nadal platny, tyle że nie kojcowy, a domowy Quote
beataczl Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 ocelot napisał(a):bardzo dziękujemy za wiadmości:) Ja dzisiaj zadzwonię do dt Bertuni:) co slychac u naszej Bertusi? Quote
piescofajnyjest Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 ja tez jestem ciekawa....czy sie przekonala i weszla do domu? Quote
ocelot Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Wczoraj rozmawiałam z Panią Martą. Bertunia nie niszczy, nie nosi misek, nie chowa je w budzie. Cieszy się ogrodem. Nie gania lam, sarenek i innych psów. Ma swoją piłke i swj świat:) Nie ma czasu pilnować podwórka, ona albo biega z piłka, albo wykopuje kamienie z kostki wokół domu i nosi w pysiu. Do domu na razie nie wchodzi, wybrała sobie budę za balii. Dzisiaj będzie zasypywanie podkopów pod tą budą, gdyż Berta je robi:) Czasami pobiegnie z resztą psów do płotu bo tak wypada, jak ktoś za się kręci, ale bez przekonania:) Ot jest indywidualistką i ma swój świat:) Quote
Ghanima Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Bertusia wśród lam :) Po prostu, dama odnajdzie się w każdej sytuacji :) Quote
beataczl Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Bertusie z lama czy sarenka cudnie byloby zobaczyc.:) .mozemy liczyc niebawem na taka fotke? Quote
ocelot Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Tak zdjęcia obiecane, choć ponoć Berta ciężka do uchwycenia w kadrze:) Quote
Recommended Posts