Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Livka napisał(a):
i co z Bertą ocelotku ? pojechała?

Ma jechać w tym tygodniu. No wszystko wydaje się super... rozmawiałam z Panią Martą. Będzie sobie panna chodzić ile będzie chciała, będzie spać tam gdzie będzie chciała, ale sprawdzić trzeba będzie.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pozostałe, październikowe wpłaty dla Berci:

managua - 40 zł (sierpień, wrzesień)
beatczl - 40 zł (wrzesień - grudzień)
Ghanima - 50 zł
maevel - 45 zł (październik - grudzień)
Izabela124 - 20 zł (listopad, grudzień)
Nikus i Livka - 30 zł

Przelałam 225 zł na konto fundacji.

Posted

Pojechała Bertusia do dt. Żal było się roztawać...ale Berta też to czuła, bo była taka spokojna, nie sprzątałą w boksie jak zawsze gdy przychodzą goście. Smutnie weszłą do auta i z koleżanką Rają pojechały. Dzwoniłam... Bertusia nowe miejsce zaakceptowała i inne zwierzęta, ale do domu nie chciała wejść. Oby była szczęśliwa:loveu:

Posted

Witajcie..... Berta z Rajcią zadomowiły sie bardzo szybko u Marty. Bercia co prawda obszczekała młoda ośliczkę ....osliczka nie pozostała dłuzna Bercie i poganiała Ją trochę po ogrodzie.....ale w rezultacie jest juz spokój i symbioza :) Berta jest zachwycona przestrzenią...... lata z innymi psami..... nic innego Ją nie interesuje...... ZA to Rajcia zaraz po przyjeżdzie podreptała za Martą do domku i łasiła się cały dzień. Dwie dziewczyny...różne priorytety. Najważniejsze że zaakceptowały Zwierzęta Marty i odwrotnie. Czekamy na fotki...

Posted

Wczoraj rozmawiałam z Panią Martą.
Bertunia nie niszczy, nie nosi misek, nie chowa je w budzie. Cieszy się ogrodem. Nie gania lam, sarenek i innych psów. Ma swoją piłke i swj świat:) Nie ma czasu pilnować podwórka, ona albo biega z piłka, albo wykopuje kamienie z kostki wokół domu i nosi w pysiu. Do domu na razie nie wchodzi, wybrała sobie budę za balii. Dzisiaj będzie zasypywanie podkopów pod tą budą, gdyż Berta je robi:)
Czasami pobiegnie z resztą psów do płotu bo tak wypada, jak ktoś za się kręci, ale bez przekonania:)
Ot jest indywidualistką i ma swój świat:)