Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Izabela124. - 10 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII
Dlaczego w zestawieniu jest jakbym miała zaległości skoro regularnie wpłacam swoją deklarację? Jestem uregulowana włącznie z lipcem. Proszę to sprawdzić

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Izabela124.']Dlaczego w zestawieniu jest jakbym miała zaległości skoro regularnie wpłacam swoją deklarację? Jestem uregulowana włącznie z lipcem. Proszę to sprawdzić[/QUOTE]

Coś Ty? Na pierwszej stronie po grudniu reszta miesięcy jest na czerwono wpisana?

Posted (edited)

rzeczywiste deklaracje Berty:
Zestawienie wpłat:

Livka - 10 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII;I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,X[SIZE=1]I,XII;I,II,III,IV,V,VI,VII)
ocelot - 10 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII;I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII[SIZE=1];I,II,III,IV,V,VI)
magenka1 - 10 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII;I,II,III,IV,V, VI,VII,[SIZE=1]?,IX,X,XI,XII;I,II,III,IV,V,VI,VII)
memory - 10 zł (VIII,IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,X I,XII;I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII[SIZE=1];
[SIZE=1]I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX)
Nikus - 10 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII ;I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,[SIZE=1]XII;
I,II,III,IV,V,VI,VII)
beataczl - 10 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII ;I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII[SIZE=1];
I,II,III,IV,V)
managua - 20 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII;I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII[SIZE=1];I,II,III,IV,V,VI,VII)
Ghanima - 50 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII ;I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,[SIZE=1]XII[SIZE=1];
[SIZE=1][SIZE=1]I,II,III,IV,V,VI,VII)
Maevel - 15 zł (VIII,IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,X I,XII;I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII;
I,II[SIZE=1],III,IV,[SIZE=1]V,VI,VII)
Izabela124. - 10 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII ;I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII[SIZE=1];
I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII)
Javena - 5 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII;I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII;I,II,III,IV,V,VI)
psiara56 - 10 zł. (XI, XII, I,II, III, IV, V, VI, )
piescofajnyjest - 10 zł.
Razem: 170 zł.

Edited by ocelot
  • 2 weeks later...
Posted

Rozmawiałyśmy z Lilką kilka dni temu dość długo i intensywnie, bo chciała psiaki przenieść w tańsze miejsce.
jednak doszłyśmy do wniosku, że dziewczyny już się przyzwyczaiły do hoteliku i traktują to miejsce jak swój dom.

Lila postanowiła obniżyć opłatę. koszty hotelowania za dwie sunie to 450 zł., czyli za Bertunię będziemy płacić 225 zł. Szili do tej kwoty brakuje 55 zł. deklaracji.

jesli ktoś może wspomóc bazarkiem Bertę to bardzo proszę.
Nam się uzbierało sporo psiaków pod opieką i wymiękamy zwyczajnie.

Posted (edited)

Przepraszam za długą przerwę w zaglądaniu do Berty i uzupełnianiu wpłat, ale z racji wyjazdu byłam odcięta od netu, a po powrocie natomiast upłynęło trochę czasu, nim swojego bankowego tokena odnalazłam, bo przed wyjazdem postanowiłam go schować... tylko że nie potrafiłam sobie przypomnieć gdzie... :oops: Ech.

W każdym bądź razie już wszystko w porządku, a zatem podaję wpłaty :)

Ghanima – 50 zł
beataczl – 30 zł (3 mieciące)
Maevel – 15 zł
Nikus i Livka – 30 zł
Ocelot – 20 zł (lipiec, sierpień)
magenka1 – 10 zł
Javena – 10 zł (lipiec, sierpień)
Ocelot - BAZARKI - 12 zł

------------------------------------------------------

Gdy edytowałam post rozliczeniowy, otrzymałam informację, iż zawiera już zbyt wiele znaków... usunęłam kilka zbędnych słów z całego postu, ale jak mniemam, to jego koniec pod względem możliwych zamieszczonych znaków - co zatem dalej? Trzeba by może przenieść część rozliczeń (tych najstarszych) do innego postu, by tam zwolniło się miejsce...

Edited by MyrkurDagur
Posted

ocelot napisał(a):
wstaw do jakiegoś postu niżej swojego. Zostaw ten rok i napisz adnotacje, że rozliczenie przed 2013 r. w poście i numer:)

OK! :) Po weekendzie zabiorę się zatem za rozliczeniowe porządki :)

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
OK! :) Po weekendzie zabiorę się zatem za rozliczeniowe porządki :)

Ja wiem, że to sporo pracy......, ale chyba nie ma innego wyjścia:)

Posted

Jak stoją finanse Berty? Bo niedługo będę robiła bazarek i myślę dla jakich psów. Tzn połowa dochodów na pewno pójdzie na Rustiego z mego podpisu i szukam drugiego psiaka, pomyślałam o Bercie

Posted

Izabela124. napisał(a):
Jak stoją finanse Berty? Bo niedługo będę robiła bazarek i myślę dla jakich psów. Tzn połowa dochodów na pewno pójdzie na Rustiego z mego podpisu i szukam drugiego psiaka, pomyślałam o Bercie

bercia po oplaceniu hotelu będzie miala na koncie ok. 130 zł.