Izabela124. Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Izabela124. - 10 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII Dlaczego w zestawieniu jest jakbym miała zaległości skoro regularnie wpłacam swoją deklarację? Jestem uregulowana włącznie z lipcem. Proszę to sprawdzić Quote
ocelot Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='Izabela124.']Dlaczego w zestawieniu jest jakbym miała zaległości skoro regularnie wpłacam swoją deklarację? Jestem uregulowana włącznie z lipcem. Proszę to sprawdzić[/QUOTE] Coś Ty? Na pierwszej stronie po grudniu reszta miesięcy jest na czerwono wpisana? Quote
Izabela124. Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='ocelot']Coś Ty? Na pierwszej stronie po grudniu reszta miesięcy jest na czerwono wpisana?[/QUOTE]Hmmmmmmmmm chyba mam jakies zwidy ha ha Teraz wszystko widze, jest dobrze :) Quote
Izabela124. Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy na Rustiego: <KLIK> Quote
ocelot Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 (edited) rzeczywiste deklaracje Berty: Zestawienie wpłat: Livka - 10 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII;I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,X[SIZE=1]I,XII;I,II,III,IV,V,VI,VII) ocelot - 10 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII;I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII[SIZE=1];I,II,III,IV,V,VI) magenka1 - 10 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII;I,II,III,IV,V, VI,VII,[SIZE=1]?,IX,X,XI,XII;I,II,III,IV,V,VI,VII) memory - 10 zł (VIII,IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,X I,XII;I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII[SIZE=1];[SIZE=1]I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX) Nikus - 10 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII ;I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,[SIZE=1]XII;I,II,III,IV,V,VI,VII) beataczl - 10 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII ;I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII[SIZE=1];I,II,III,IV,V) managua - 20 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII;I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII[SIZE=1];I,II,III,IV,V,VI,VII) Ghanima - 50 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII ;I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,[SIZE=1]XII[SIZE=1];[SIZE=1][SIZE=1]I,II,III,IV,V,VI,VII) Maevel - 15 zł (VIII,IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,X I,XII;I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII;I,II[SIZE=1],III,IV,[SIZE=1]V,VI,VII) Izabela124. - 10 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII ;I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII[SIZE=1];I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII) Javena - 5 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII;I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII;I,II,III,IV,V,VI) psiara56 - 10 zł. (XI, XII, I,II, III, IV, V, VI, ) piescofajnyjest - 10 zł. Razem: 170 zł. Edited September 23, 2013 by ocelot Quote
piescofajnyjest Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 mam nadzieje, ze u mojej ulubienicy wszystko ok:) Quote
hotel_lilki Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Tak wszystko ok...dziewczyny upały znosły dzielnie...były prysznice...nawilzanie boksów...radochy miały po pachy:multi:. Dzięki za wpłatę. Quote
ocelot Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Rozmawiałyśmy z Lilką kilka dni temu dość długo i intensywnie, bo chciała psiaki przenieść w tańsze miejsce. jednak doszłyśmy do wniosku, że dziewczyny już się przyzwyczaiły do hoteliku i traktują to miejsce jak swój dom. Lila postanowiła obniżyć opłatę. koszty hotelowania za dwie sunie to 450 zł., czyli za Bertunię będziemy płacić 225 zł. Szili do tej kwoty brakuje 55 zł. deklaracji. jesli ktoś może wspomóc bazarkiem Bertę to bardzo proszę. Nam się uzbierało sporo psiaków pod opieką i wymiękamy zwyczajnie. Quote
piescofajnyjest Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 dzieki wielkie Lila!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
beataczl Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 super wiesci! :) udalo mi sie cos dorywczego dorwac i przesylam dekl za 6,7,8 w koncu... Quote
ocelot Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 beataczl napisał(a):super wiesci! :) udalo mi sie cos dorywczego dorwac i przesylam dekl za 6,7,8 w koncu... a to dziękujemy:) Quote
MyrkurDagur Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 (edited) Przepraszam za długą przerwę w zaglądaniu do Berty i uzupełnianiu wpłat, ale z racji wyjazdu byłam odcięta od netu, a po powrocie natomiast upłynęło trochę czasu, nim swojego bankowego tokena odnalazłam, bo przed wyjazdem postanowiłam go schować... tylko że nie potrafiłam sobie przypomnieć gdzie... :oops: Ech. W każdym bądź razie już wszystko w porządku, a zatem podaję wpłaty :) Ghanima – 50 zł beataczl – 30 zł (3 mieciące) Maevel – 15 zł Nikus i Livka – 30 zł Ocelot – 20 zł (lipiec, sierpień) magenka1 – 10 zł Javena – 10 zł (lipiec, sierpień) Ocelot - BAZARKI - 12 zł ------------------------------------------------------ Gdy edytowałam post rozliczeniowy, otrzymałam informację, iż zawiera już zbyt wiele znaków... usunęłam kilka zbędnych słów z całego postu, ale jak mniemam, to jego koniec pod względem możliwych zamieszczonych znaków - co zatem dalej? Trzeba by może przenieść część rozliczeń (tych najstarszych) do innego postu, by tam zwolniło się miejsce... Edited August 23, 2013 by MyrkurDagur Quote
ocelot Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 wstaw do jakiegoś postu niżej swojego. Zostaw ten rok i napisz adnotacje, że rozliczenie przed 2013 r. w poście i numer:) Quote
MyrkurDagur Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 ocelot napisał(a):wstaw do jakiegoś postu niżej swojego. Zostaw ten rok i napisz adnotacje, że rozliczenie przed 2013 r. w poście i numer:) OK! :) Po weekendzie zabiorę się zatem za rozliczeniowe porządki :) Quote
ocelot Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 MyrkurDagur napisał(a):OK! :) Po weekendzie zabiorę się zatem za rozliczeniowe porządki :) Ja wiem, że to sporo pracy......, ale chyba nie ma innego wyjścia:) Quote
Bambino Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Cieszę się, że udało się dojść do zniżkowej ceny dla Bertusi. Przenosiny psa do nowego miejsca, to zawsze ogromny stres dla niego. Pozdrawiamy Quote
ocelot Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Proszę o potwierdzenie na bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/245783-Koszulka-i-bluza-dla-psiarza-%29dla-podopiecznych-Amicus-Canis-do-12-08-13-do-g-21-00?p=21220261#post21220261 jak dojdzie 80,50 zł.:) Quote
Izabela124. Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Jak stoją finanse Berty? Bo niedługo będę robiła bazarek i myślę dla jakich psów. Tzn połowa dochodów na pewno pójdzie na Rustiego z mego podpisu i szukam drugiego psiaka, pomyślałam o Bercie Quote
MyrkurDagur Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 Na koncie Berci pojawiło się 80,50 zł z bazarku. Przelałam także 225 zł na konto fundacji - teraz tyle będzie wynosić hotelowanie? Pozostało 115 zł 50 gr. Quote
ocelot Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 hotelowanie Berci będzie 210 zł. wynosić. Chyba pokręciłam ustalenia z Lilką:) Quote
ocelot Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Izabela124. napisał(a):Jak stoją finanse Berty? Bo niedługo będę robiła bazarek i myślę dla jakich psów. Tzn połowa dochodów na pewno pójdzie na Rustiego z mego podpisu i szukam drugiego psiaka, pomyślałam o Bercie bercia po oplaceniu hotelu będzie miala na koncie ok. 130 zł. Quote
Izabela124. Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Deklaracja wrześniowa wpłacona :) Quote
Tymonka Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 na konto Berty wpłynęło 225zł od MyrkurDagur Quote
hotel_lilki Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 a hoteli otrzymał i bardzo dziękuje...Berta pozdrawia cioteczki:lol: Quote
Recommended Posts