Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jejku , aż mi się ryjec od ucha do ucha wydłużył jak ją zobaczyłam na najnowszych zdjęciach. Ale ma smile'a , no po prostu widać , że jest szczęśliwa :loveu: :loveu: :loveu:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też 0odnoszę wrażenie ,że schudła. A po za tym...Berta to niejadek. Nigdy nie zjada wszystkiego. Raczej wybiera co lepsze. Teraz zasmakował jej britt. Ale zjada niewiele. Może po prostu nie musi już walczyć o jedzenie, bo np.Zulek jej kumpel zjada wszystko i jeszcze lubi do Niej do boksu wbiegac podczas czasu na zabawę i dojada po Bertusi.

Posted

nescca napisał(a):
kTO ZECHCE WSTAWIC ZDJECIA bERCI Z DZISIEJSZYCH SZALEŃSTW?

nescca dawaj te fotki ;) adres przecież znasz :mad:

czekam z niecierpliwością i dziękuję za taką opiekę nad Bertusią :loveu:

niedługo zawita do Was i Śmieszek :cool3:

Posted

Nesca mam pytanie. Nie wiem czy mi wyjdzie, ale może. Gdyby udało się Śmieszka zawieźć 29 do Opola byłaby możliwość, żeby za zwrot kosztów ktoś znajomy przywiózł go do hoteliku?

Posted

[quote name='Nikus']a gdzie można odszukać aktualne rozliczenie finansowe wątku? normalnie to powinno być na pierwszej stronie ...?

[FONT=Tahoma]Dla Misi:[/FONT][FONT=Tahoma]

memory - 50 zł (za pięć miesięcy)
Pawel1w25 - 140 zł
Nevada - 20 zł
viola005 - 25 zł
od Pana Kamila - 150 zł
edyta12 - 100 zł

= 485 zł[/FONT]

[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma]Dla Berty:[/FONT][FONT=Tahoma]

Sierpień:

Maruda666 + Sonek666 - 250 zł
Nikus (po Rusałce) - 60 zł
Nikus - 10 zł
Livka - 10 zł
Megaan - 20 zł
od Pixela - 560 zł
Maevel - 15 zł
Awit - 10 zł
magenka1 - 10 zł
Javena - 10 zł
mamanabank - 20 zł
bico - 30 zł
sonikowa - 20 zł
dycha - 10 zł

= 1035 zł

Wrzesień:

managua - 40 zł
Izabela124 - 10 zł [/FONT]

[FONT=Tahoma]Maevel - 30 zł[/FONT]
[FONT=Tahoma]Ghanami - 50 zł [/FONT]
[FONT=Tahoma]Leyla - 55 zł[/FONT]
[FONT=Tahoma]Nikus i Livka - 20 zł [/FONT]
[FONT=Tahoma]NusiaIja - 20 zł[/FONT]
[FONT=Tahoma]Megaan - 20 zł[/FONT]
[FONT=Tahoma]Ocelot - 10 zł

WYDATKI:

64 zł - transport
250 zł - hotel[/FONT]

[FONT=Tahoma]10 zł - ogłoszenia [/FONT]
[FONT=Tahoma]250 zł - hotel [/FONT]
------------------------------------------

Można wstawić do pierwszego postu :) Ja nie mam takiej możliwości, bo nie jestem założycielem wątku.

Posted

a może poprosisz moda o to by dał Ci drugi post wątku? ja tak zrobiłem i się udało:) wtedy nie trzeba wertować całego wątku:)

czyli Berty na koncie 1201,? super:) ale nie do końca:(

Porównałem sobie deklaracje z wpłatami za te dwa miesiące i nie mam dobrych wieści...są osoby które deklarowały a jeszcze nic nie wpłaciły- teraz płacimy za hotelik po 250 zł,ale od przyszłego miesiąca będzie 300 zł...może trzeba wysłać PW z przypomnieniem?

Posted

[quote name='Nikus']a może poprosisz moda o to by dał Ci drugi post wątku? ja tak zrobiłem i się udało:) wtedy nie trzeba wertować całego wątku:)

czyli Berty na koncie 1201,? super:) ale nie do końca:(

Porównałem sobie deklaracje z wpłatami za te dwa miesiące i nie mam dobrych wieści...są osoby które deklarowały a jeszcze nic nie wpłaciły- teraz płacimy za hotelik po 250 zł,ale od przyszłego miesiąca będzie 300 zł...może trzeba wysłać PW z przypomnieniem?

Tak, dokładnie, Bercia ma 1201 zł :)

A dziś dotarła jeszcze wpłata od magenka1 - 10 zł - Magenko, mam to wpisać na wrzesień, czy już na październik?

Może i faktycznie to dobry pomysł z napisaniem do moderatora. Łatwiej mi będzie wpisywać wpłaty, a innym łatwiej sprawdzać.

Posted

Izabela124. napisał(a):
Allegro Berty się zakończyło

Nie wiem jak reszta, ale ja uważam, że Berta ma pieniążki i należy ją mocno reklamować i ogłaszać :) przecież to w pełni adopcyjny pies :)

Nie ma na co czekać ... jak myślicie, darczyńcy Bertusi? wystawiamy kolejne allegro?