Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Izabela124. napisał(a):
Jestem już :)
I co z tym allegro?
Deklaracja listopadowa przelana :)

Izabelo124. bardzo Ci dziękujemy za gotowość :loveu:

W tej chwili jednak Berta ma robione allegro przez lilk_ę , a z tego co się orientuję może być tylko jedno wystawione.

Narazie dziękujemy, ale w przyszłości - jeśli można - będziemy się uśmiechać o pomoc :loveu:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pomoc Berty trzeba zobaczyć na żywo, bo przy tej pomocy wydaje tak śmieszne dzwięki z siebie...padamy ze śmiechu.
Pracowita dziewczynka. Melduję, że wpłyneła wpłata za Bertę 3.11.10r. Dzięki

Posted

A ja chciałam prosić po pierwsze o numer konta , a po drugie jak mnie znów dopadnie atak sklerozy i zapomne o deklaracji to proszę mnie porządmnie opier.... co bym sobie przypomniała !!!:)

Posted

Anja2201 napisał(a):
A ja chciałam prosić po pierwsze o numer konta , a po drugie jak mnie znów dopadnie atak sklerozy i zapomne o deklaracji to proszę mnie porządmnie opier.... co bym sobie przypomniała !!!:)

O ja też poproszę...

Posted

Anja2201 napisał(a):

ocelot napisał(a):
O ja też poproszę...

Moje kochane zapominalskie cioteczki :evil_lol: już wam wysyłam nr konta ;)

Posted

[quote name='Livka']Chciałabym zgłosić drogiemu skarbnikowi, że zapłaciłam za allegro Bertusi :roll:

Allegro 20 zł
Opłata bazarkowa 15 zł (bazarek na Kundelkową Skarbonkę)
Razem 35 zł

To ten bazarek :

http://www.dogomania.pl/threads/195004-Indywidualne-aukcje-allegro-dla-psa-na-kundelkową-skarbonkę-do-22.XI.-do-24.oo

Przepraszam :oops: Skarbnika kilka dni nie było :oops: Zaraz wszystko nadrabiam!

Przede wszystkim melduję, iż z nowych wpłat pojawiło się:

20 zł - Nikus i Livka

Livka - przelałam właśnie 35 zł na Twoje konto :) ...i przepraszam za opóźnienie :oops:

Posted

Livka napisał(a):
Dzień Dobry Bertusiu :)
Nescca żadnych pytań, żadnych telefonów w sprawie Berci ?

Niestety......tak mi przykro.To taka piękna i mądra panna. Ważne ,że Ona się tym nie przejmuje i humorek Jej dopisuje. A tak na marginesie..... jeszcze nie spotkała, psa ,który tak świetnie potrafi sam sobie zorganizować rozrywkę :) Ale to już chyba będę musiała nagrać i wstawić filmik ,bo trudno w to uwierzyć :)